LIA OUENDAG

Van burn-out naar zonnestraal

“Ik voel me niet gezien en gehoord”, zei Machteld. “Ik ben succesvol en wordt gewaardeerd door collega’s en klanten maar voel me niet gelukkig en ik ben niet mezelf. Wil je me helpen Lia, ik voel me zo leeg.” Machteld is 44 jaar oud en goed in haar vak als HRM professional. Ze was niet in staat haar persoonlijke doelen te verwezenlijken en haar talenten door te ontwikkelen. Als uitvoerend en praktiserend onderdeel van een organisatie, draaide ze mee maar liep ze dagelijks leeg. Voor haar was haar toegevoegde waarde beperkt. Ook was haar unieke manier van zijn voor veel mensen niet zichtbaar. Een volgende dreigende burn-out voelde ze aankomen. Dat wilde ze voorkomen. Machteld voelde dat er iets moest gebeuren. Maar wat? Ze belde mij.

Tijdens ons eerste contact had ik direct door dat Machteld een bijzondere vrouw is. Uniek en krachtig maar heel bescheiden. Bescheiden zijn is een mooie eigenschap, maar kan ook een valkuil zijn als je jouw bijdrage wilt doen aan de wereld.

Machteld wilde met mij aan het werk om situatie aan te pakken en besloot het Universe Astrology Programma te volgen. Een uitgebreid programma van 7 maanden met consulten op locatie, belafspraken en intensieve begeleiding gebaseerd op haar geboortehoroscoop.

Machteld ontdekte dat de holistische aanpak van het programma alle leefgebieden raakte zoals haar thuissituatie, relatie, werksituatie, de kinderen en haar geluk beleving.

Op basis van een duidelijk plan en een krachtige intentie gingen we samen aan de slag. Ze maakte keuzes, pakte zaken aan, doorbrak patronen en voelde zich gesteund. Ze leerde zichzelf beter uit te  drukken en gebruikte haar stem anders. Ook durfde ze met haar ideeën de omgeving mooier te maken. Binnen een aantal maanden, voelde ze zichzelf een completer mens. Gezonder en echter.

Er gebeurde veel met haar. Machteld ervaarde meer grond en basis en leerde zichzelf te bevestigen en te versterken. Ze groeide, bloeide en straalde. Ze werd een vrouw met een missie. Van burn-out naar zonnestraal.

Ze voelt zich nu succesvol en wordt gewaardeerd. Iedereen weet nu waar Machteld voor staat. Ook krijgt ze weer energie van haar werk, het maakt haar blij.

Ik ben trots op haar. Machteld is een voorbeeld voor velen. Van het gevoel van “de grijze muis” te zijn transformeerde zij in een aantal maanden in een “grote zon” waarbij ze de wereld om zich heen inspireert en verbindt.

Wil je ook jezelf onderscheiden van jouw collega’s en iets wezenlijks betekenen voor de wereld?

Welkom op Aarde. Je bent uniek en de wereld wacht op jou. Stel niet langer uit.

Nu is het moment van actie. Wil je ook stappen zetten? Ik hoor graag van je.