LIA OUENDAG

Werkwijze

Een afspraak plannen of een vraag stellen

De eerste afspraak is de duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Hierbij ontvang je een persoonlijke lezing van jouw geboortehoroscoop.. Het is een bevestiging van jouw essentie en zielsplan. Tijdens dit consult bespreken wij de ontwikkelingsweg met bijbehorende praktische levensgebieden,
omstandigheden en relaties. Een horoscoop laat zien welke mogelijkheden geboden worden tijdens een leven. Het is jouw routekaart van het leven. Een praktische richtingaanwijzer om beter met jouw vrije wil om te kunnen gaan en de juiste keuzes te maken.

Na de duiding van de geboortehoroscoop kun je je verder verdiepen via de overige
horoscoopmogelijkheden of programma’s zoals een jaarhoroscoop, een vervolggesprek, een relatiehoroscoop en meer.

Het is ook mogelijk een 2 in 1 te boeken als eerste sessie met Lia. Dit is een combinatie van de geboortehoroscoop + transits en jaarhoroscoop.

 

Iedere sessie bij Lia is niet alleen een duiding van de horoscoop maar tevens een energetische, helende sessie. Lia is sterk mediamiek en gedurende de uitleg, is zij een mediator voor de kosmische wereld. In jouw energieveld vindt healing en blessing plaats middels haar stem en aanwezigheid in geluid (trilling) en energie. Lia weet van te voren niet wat er mag gebeuren maar gebleken is na duizenden horoscopen dat er veel gebeurt en mensen een zacht duwtje de goede kant op krijgen.

Afspraak maken?

Een consult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Je kunt via de knop Plan een afspraak een afspraak inplannen en een voorkeursdatum aangeven.

Binnen 48 uur krijg je bericht welke datum en tijdstip mogelijk is.

Heb je vragen over welke horoscoop of programma het beste bij je past of de mogelijkheden voor een afspraak dan klik je op de knop Ik heb een vraag.

De mogelijkheden

 • een live consult in de praktijk in Deventer (Zutphenseweg 23) of op aanvraag in Rotterdam en Vorden
 • een consult op afstand. Je hoeft voor dit consult niet te reizen, je ontvangt een geluidsbestand via WeTransfer en stemt een belmoment af binnen een week na ontvangst van de persoonlijke lezing.
 • een maatwerk programma.
 • een belconsult.
 • een schriftelijk consult.

Voor het maken van een afspraak is de volgende informatie nodig:

 • soort sessie.
 • jouw naam en factuur of adresgegevens.
 • jouw telefoonnummer.
 • de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De exacte tijd kan bij de gemeente van geboorte worden opgevraagd via een uittreksel geboorteregister. Hierop staat de
  geboortetijd vermeld bij aangifte van de geboorte. Ik vraag voor een juiste duiding van de zielshoroscoop een zo correct mogelijke tijd door te geven om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen.
 • Bij een bedrijfshoroscoop verzoek ik het inschrijfmoment bij de Kamer van Koophandel (KvK) door te geven. De plaats van de Kamer van Koophandel, datum en tijdstip. En de gegevens van de eigenaar: de volledige naam en de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
 • Geluidsbestanden worden aangeboden na het consult via We Transfer en worden daarna niet bewaard. Het is toegestaan ook zelf een opname te maken tijdens een sessie.

Ik wil een consult

Ik heb een vraag