LIA OUENDAG

Werkwijze

Een afspraak plannen of een vraag stellen

De eerste afspraak is de duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Hierbij ontvang je een persoonlijke lezing van jouw geboortehoroscoop.. Het is een bevestiging van jouw essentie en zielsplan. Tijdens dit consult bespreken wij de ontwikkelingsweg met bijbehorende praktische levensgebieden,
omstandigheden en relaties. Een horoscoop laat zien welke mogelijkheden geboden worden tijdens een leven. Het is jouw routekaart van het leven. Een praktische richtingaanwijzer om beter met jouw vrije wil om te kunnen gaan en de juiste keuzes te maken.

Na de duiding van de geboortehoroscoop kun je je verder verdiepen via de overige
horoscoopmogelijkheden of programma’s zoals een jaarhoroscoop, een vervolggesprek, een relatiehoroscoop en meer.

Afspraak maken?

Een consult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Je kunt via de knop Plan een afspraak een afspraak inplannen en een voorkeursdatum aangeven.

Binnen 48 uur krijg je bericht welke datum en tijdstip mogelijk is.

Heb je vragen over welke horoscoop of programma het beste bij je past of de mogelijkheden voor een afspraak dan klik je op de knop Ik heb een vraag.

De mogelijkheden

 • een live consult in de praktijk.
 • een consult op afstand. Je hoeft voor dit consult niet te reizen, je ontvangt een geluidsbestand via WeTransfer en stemt een belmoment af binnen een week na ontvangst van de persoonlijke lezing.
 • een maatwerk programma.
 • een belconsult.

Voor het maken van een afspraak is de volgende informatie nodig:

 • soort sessie.
 • jouw naam en factuur of adresgegevens.
 • jouw telefoonnummer.
 • de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De exacte tijd kan bij de gemeente van geboorte worden opgevraagd via een uittreksel geboorteregister. Hierop staat de
  geboortetijd vermeld bij aangifte van de geboorte. Ik vraag voor een juiste duiding van de zielshoroscoop een zo correct mogelijke tijd door te geven om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen.
 • Bij een bedrijfshoroscoop verzoek ik het inschrijfmoment bij de Kamer van Koophandel (KvK) door te geven. De plaats van de Kamer van Koophandel, datum en tijdstip. En de gegevens van de eigenaar: de volledige naam en de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
 • Geluidsbestanden worden aangeboden na het consult via We Transfer en worden daarna niet bewaard. Het is toegestaan ook zelf een opname te maken tijdens een sessie.

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.