LIA OUENDAG

Werkwijze

Een afspraak plannen of een vraag stellen

De eerste afspraak is de duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Hierbij ontvang je een persoonlijke lezing van jouw geboortehoroscoop.. Het is een bevestiging van jouw essentie en zielsplan. Tijdens dit consult bespreken wij de ontwikkelingsweg met bijbehorende praktische levensgebieden,
omstandigheden en relaties. Een horoscoop laat zien welke mogelijkheden geboden worden tijdens een leven. Het is jouw routekaart van het leven. Een praktische richtingaanwijzer om beter met jouw vrije wil om te kunnen gaan en de juiste keuzes te maken.

Na de duiding van de geboortehoroscoop kun je je verder verdiepen via de overige
horoscoopmogelijkheden of programma’s zoals een jaarhoroscoop, een vervolggesprek, een relatiehoroscoop en meer.

Afspraak maken?
Je kunt via knop Plan een afspraak een afspraak inplannen. 

Voor de consulten op afstand, krijg je binnen 48 uur bericht welke datum mogelijk is. De consulten op afstand zijn: geboortehoroscoop op afstand (ontvangen van een geluidsbestand via WeTransfer), belconsult (Kosmisch onderonsje), kinderhoroscoop, paardenhoroscoop op afstand.

Voor de praktijkbezoeken, de “live” consulten, kun je direct zelf een afspraak inplannen en jouw voorkeursdatum opgeven. De bevestiging hiervan ontvang je binnen 48 uur.
LET OP: Je selecteert bij “Service selecteren”, het gewenste consult. Vervolgens kun je bij “Tijd selecteren”, de afspraakmomenten inzien. De agendamogelijkheden zijn zichtbaar zodra je medewerker Lia Ouendag hebt geselecteerd. Dus: klik bij Medewerkers selecteren, Lia Ouendag aan en maak vervolgens gebruik van de mogelijkheden in de agenda en kies hier jouw moment uit.
Wil je graag rechtstreeks met Lia een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een email naar info@liaouendag.com. Ik help je graag verder en stem met jou af.

Heb je vragen over welke horoscoop het beste bij je past dan klik je op de knop Ik heb een vraag.

De mogelijkheden

 • een consult op afstand. Je hoeft voor dit consult niet te reizen, je ontvangt een geluidsbestand via WeTransfer en stemt een belmoment af binnen een week na ontvangst van de persoonlijke lezing.
 • een persoonlijk consult in de praktijk.
 • een belconsult.

Voor het maken van een afspraak is de volgende informatie nodig:

 • soort sessie.
 • jouw naam en factuur of adresgegevens.
 • jouw telefoonnummer.
 • de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De exacte tijd kan bij de gemeente van geboorte worden opgevraagd via een uittreksel geboorteregister. Hierop staat de
  geboortetijd vermeld bij aangifte van de geboorte. Ik vraag voor een juiste duiding van de zielshoroscoop een zo correct mogelijke tijd door te geven om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen.
 • Bij een bedrijfshoroscoop verzoek ik het inschrijfmoment bij de Kamer van Koophandel (KvK) door te geven. De plaats van de Kamer van Koophandel, datum en tijdstip. En de gegevens van de eigenaar: de volledige naam en de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
 • Voor het paardenconsult, ontvang ik graag de naam van het paard en de geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd (indien bekend) en geboorteplaats en een duidelijke foto van het dier. Evenals de geboortegegevens van de eigenaar mits bij mij nog niet bekend.
 • Geluidsbestanden worden 2 jaar bewaard en aangeboden via WeTransfer. Het is toegestaan ook zelf een opname te maken tijdens een sessie.

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand