LIA OUENDAG

Geboortehoroscoop

Op basis van de astronomische en werkelijke plattegrond van het heelal van jouw geboortemoment, wordt jouw persoonlijke en unieke geboortehoroscoop gemaakt. Lia biedt hiermee een logische, heldere en persoonlijke lezing voor lichaam, hart en ziel.

Allereerst krijg je met de geboortehoroscoop inzicht in het werkelijke doel van jouw leven. Daarnaast ontvang jij waardevolle informatie over jouw unieke bijdrage. Vervolgens hoor je waarom jij precies goed bent zoals je bent. Ook spreken we over de rode draad in jouw leven. Tijdens dit consult zie je de grotere verbanden en hoor je over de mogelijkheden tot meer levensgeluk, bezieling, jouw levensopdracht, zielsontwikkeling, talenten, kansen en liefde. Thema’s als (karmische) relaties, familie, gezondheid en financiën komen aan de orde. Dit consult is een intens en veelomvattend consult waar je mee verder kunt.

De geboortehoroscoop bestaat uit twee delen

1. Een uitgebreide persoonlijke lezing van jouw persoonlijke maatwerk geboortehoroscoop van 1,5 uur telefonisch of via videobellen, of op afstand via een geluidsbestand.
2. Een follow-up belafspraak, van een half uur, binnen een week, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de afspraak. Dit zorgt voor een verdere verdieping van jouw ontwikkeling.

Vervolg op geboortehoroscoop

Een waardevolle aanvulling op jouw geboortehoroscoop is een Jaargesprek. Via dit consult kun je dieper ingaan op de actuele leefsituatie met bijbehorende omstandigheden.

Voor wie​

Voor jou, als je verdieping wenst over de actuele processen in jouw leven. Wanneer je meer praktische handvatten wilt ontvangen en meer wilt leren over jouw zielsplan.

Investering​

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden
  • een persoonlijk consult van 1,5 uur in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een consult op afstand: telefonisch of via videobellen, of via een geluidsbestand van 1 uur
  • een geluidsbestand van de persoonlijke lezing van jouw zielshoroscoop
  • een follow-up belafspraak van een half uur
  • € 197,- inclusief 21% BTW op afstand
  • € 237,- inclusief 21% BTW in de praktijk

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.