LIA OUENDAG

Universe Astrology Programma

Dit Universe Astrology Programma is ontstaan vanuit de feedback van cliënten die aangaven dat er een grote behoefte was aan meer begeleiding. Lia biedt met dit programma een bijzondere reis aan, die gebaseerd is op jouw zielsplan. Dit traject is een snelweg naar bewustwording voor meer inzicht, inspiratie, omhulling en helpt je jouw doelen te concretiseren en levensgeluk te vergroten.

Het zorgvuldig opgestelde maatwerk Universe Astrology Programma is ontwikkeld als spoedcursus om jezelf leiding te geven. Dit programma kent een holistische aanpak. De holistische aanpak uit zich in de diverse horoscopen die geduid zullen worden maar ook het aanbod van lichttherapie, meditatie en healing. Aan bod komen onder andere hartintelligentie, intuïtieve ontwikkeling, lichaamstaal en handelen naar gekregen inzichten. De basis van de gesprekken vormt jouw huidige en actuele groeiproces welke zichtbaar is in jouw horoscoop. Hoe kun je het prettiger krijgen met jezelf en jouw leven meer leiden zoals het bij je past?

Dit resulteert in zicht op jouw talenten, mogelijkheden, geluk, liefdevolle relaties, succesvol werk en rust. Je wordt je bewust van jouw energie en potentieel. Je zult weten hoe je jouw vleugels kunt gebruiken. Hoe je kunt leren onderscheiden en weloverwogen stappen kunt zetten die bij jou passen.

Doel

Intensief coaching traject waarbij jouw persoonlijke en spirituele ontwikkelingsweg centraal staat.
Een compleet en holistisch programma om patronen te doorbreken en kracht en vertrouwen in jezelf te vergroten zodat je leiding kan geven aan jezelf.

Zielsvoeding. Hartverwarmend. Een inwijdingsweg waarbij groot denken wordt gestimuleerd.

Duur

Het programma bestaat uit een telefonisch intakegesprek, meerdere persoonlijke sessies in de praktijk, een aantal belafspraken, persoonlijke e-mails en heft een looptijd van zeven maanden. Deze zeven maanden ondervindt je energetische ondersteuning naast de gesprekken die gevoerd worden. Jij staat centraal.

Voor wie

Dit unieke programma is ontwikkeld voor jou als uit jouw persoonlijke horoscoop blijkt dat verdere verdieping past bij jouw huidige levensfase. Voor iedereen die de behoefte en een noodzaak voelt patronen te willen doorbreken.

Mogelijkheden

Het Universe Astrology Programma kent twee varianten. Eén voor particulieren en één ondernemers. Mogelijke deelname is afhankelijk van een screening, een telefonisch intake gesprek en huidige jouw ontwikkelingsfase. Dit programma is beperkt beschikbaar.

Ervaringen van deelnemers

Na het volgen van het Universe Astrology Programma voel ik me gelukkiger, ervaar meer levenskracht en neem ik meer tijd voor mezelf. Ik ben weer lekker gaan koken voor mezelf, ben de weg naar binnen ingegaan en zorg beter voor mezelf. Ook zing ik weer. Daarnaast voel ik meer kracht en vertrouwen en ervaar rust als ik thuis ben. Oude relaties en vriendschappen zijn naar de achtergrond verplaatst en nieuwe contacten zijn ontstaan die meer uit het hart zijn en mij blij maken. Er is in zeven maanden meer gevoel van stevigheid, basis en fundament in mijn leven ontstaan, zowel privé als in mijn werk.
Dorien

Lieve Lia, bedankt voor alle mooie momenten en hartverwarmende gesprekken. Ik heb enorm veel plezier beleefd aan het Universe Astrology Programma en ontzettend veel geleerd. De levenslessen neem ik met me mee. Ik ben je zeer dankbaar dat jij de afgelopen maanden hebt geholpen mijn basiskracht te versterken. Lia, je bent voor mij een bijzondere vrouw. Ik ervaar na deze zeven maanden meer zelfvertrouwen en geef mijn eigen leven meer inhoud en richting. Ik haal meer uit het leven. Durf het leven meer te leven en ervaar moed en daadkracht. Ik val minder snel terug en weet nu beter hoe ik mezelf positief kan ondersteunen wanneer het leven even tegen zit.
Sandra

Dankzij jou lieve Lia, voel ik me lichter, krachtiger en ben ik weer vaak blij van binnen. Ik voel me opgefrist en ben meer gaan handelen om mijn doelen te bereiken. Ik vind het leven nog steeds soms lastig maar weet hoe ik mezelf beter kan aansturen en kan opvangen als ik even niet meer zie hoe, wat en waarom. Jij hebt me geleerd hoe ik op mijn eigen trilling moet blijven. Jij hebt me geleerd hoe ik meer in mijn lichaam aanwezig kan zijn en bij mezelf kan blijven. Ik voel nu hoe logisch het is te kiezen voor mezelf. Door onze reis, ben ik naar buiten gaan treden, me zekerder gaan voelen en weet ik waar mijn doelen over gaan. Ik ben je enorm dankbaar en realiseer me dat we grote stappen hebben gezet samen. Dank je lieve Lia! Je bent een hele bijzondere vrouw en een grote inspirator.
Erica

Lieve Lia, dank je wel voor het Programma. Ik voel me goed na 7 maanden en ervaar meer grond onder mijn voeten. Ook voel ik me steviger en ervaar ik het leven als lichter en stabieler. Daarnaast heb ik meer contact met mijn innerlijke stem en mijn hoger Zelf. Ook de relatie met mijn zoon is positief veranderd omdat ik ben veranderd. Door het programma de vele gesprekken en jouw liefdevolle ondersteuning kan ik het aardse leven meer accepteren en aanvaarden. Je hebt me geleerd te relativeren en ja, ik kan nu groter denken. Onze samenwerking was liefdevol en ik ben je zeer dankbaar voor wat ik heb kunnen leren over mezelf. Ik weet wat jij mij ook na deze reis, kunt bieden en als ik je nodig heb. Nu ga ik vol vertrouwen verder met mijn self-empowerment. Dank je lieve Lia, ik vergeet jou niet meer.
Nora

Investering

Het tarief wordt op aanvraag verstrekt.

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag