LIA OUENDAG

LIA OUENDAG

Astroloog. Medium. Healer.
Expert in duiding horoscopen en begeleiding van particulieren en ondernemers

Mijn naam is Lia Ouendag, ik ben geboren in 1971 in Haarlem.

Mijn oma bracht mij de liefde voor de sterren bij. Ze was haar tijd ver vooruit en las over zwarte gaten, wees de Plejaden aan en inspireerde mij naar de sterren te blijven kijken. Al op jonge leeftijd ervaarde ik de sterrenhemel als magisch. Het universum werkt relativerend en is vertrouwd. Rijdend op mijn paard voelde ik de verbinding met de Aarde en “Hemel”. De sterren werden mijn passie. Ik groeide op in een ondernemersfamilie waar mijn vader de Astrologie introduceerde. Wanneer mijn vader les gaf over de Astrologie luisterde ik aandachtig en schreef ik als jong meisje, vele boeken vol met aantekeningen. Met ook een bijzondere moeder met een praktijk natuurgeneeskunde en wat homeopathische artsen in de familie, kreeg ik alle ingrediënten aangeboden om een stevige spirituele basis te vormen.


Foto: mijn oma Jeanne Favier

Ik ging mijn eigen weg. De Astrologie heeft mij van jongs af aan ondersteund. In mijn turbulente en intensieve leven bood de astrologie inzicht in de loop van mijn leven maar ook verbinding, liefde en vertrouwen.Het voelde als een logische behoefte om de daadwerkelijke sterrenhemel terug te zien in een horoscoop. Het leek me helder dat de oorspronkelijke astronomische waarden de basis vormen voor een horoscoop. En zo ging ik het doen. De horoscooptekening waar ik mee werk zijn om die reden anders dan die van de westerse astrologen. Mijn duiding specifiek en hart-taal. Hiermee onderscheid ik me als astroloog.

In verbinding met natuurkrachten en mijn grote liefde voor het universum, houd ik rekening met de actuele energie van planeten. Ook planeetinvloeden dienen in de tijd anders geduid te worden. De dagelijkse verdieping in de astronomische en universele bewegingen laten mij de grote verbanden zien in ons Aardse, praktische leven. Ik blijf mij voortdurend door ontwikkelen door te leren, luisteren, lezen en beleven. 

Van mijn klanten krijg ik al jaren teruggekoppeld dat mijn horoscoopuitleg duidelijk, gedetailleerd en kloppend is.

Vanaf mijn vijftiende leg ik horoscopen uit. Ik heb inmiddels meer dan 2.400 horoscopen uitgelegd. Ieder consult, ben ik weer onder de indruk van de synchroniciteit en grote verbanden. Het leven is zo bijzonder goed geregisseerd. Dagelijks blijf ik verwonderd over de invloed van natuurkrachten en de ontwikkelingsweg van de mens hier op Aarde. Ik laat mij graag inspireren door astronomie, natuurvolkeren en de vele reizen op Aarde. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van astrologie, hart-werk, voeding, healing en boeddhisme. 

Sinds 2011 ben ik fulltime professioneel Astroloog en heb ik mijn eigen praktijk.
Het is mijn levenswerk geworden. De kosmische kennis is universeel en de taal van het hart.

Graag ben ik samen met jou onder de sterren.

Je bent van harte welkom.

Kies je consult

Ik heb een vraag