LIA OUENDAG

Veelgestelde vragen

Ik heb al eens een horoscoop laten maken. Heeft het dan zin dit nogmaals te laten doen bij Lia?

Ja, zeker. De horoscoop die Lia hanteert en haar persoonlijke lezing van Lia zijn gebaseerd op de werkelijke astronomische gegevens. Hiermee werkt zij met een andere basis tekening en is haar
duiding intenser, verdiepender en hart-taal. Vele astrologen bezoeken haar om die reden en zijn verwonderd over de bijzondere persoonlijke lezing die zij ontvangen. Een sessie bij Lia is niet te vergelijken met een standaard astrologisch consult waarbij de westerse horoscoop wordt gehanteerd.

Kan ik bij Lia ook de toekomst laten voorspellen?

Nee, dit is geen uitgangspunt en drijfveer van Lia. Hier kan zij jou niet bij helpen. Haar sessies zijn bedoeld om je te bevestigen in jouw eigen kracht, handelen en wijsheid. Het consult biedt vertrouwen en rust waardoor je beter in staat bent jouw eigen keuzes te maken. De belangrijkste reden voor Lia om als Astroloog te werken, is haar respect en ontzag voor het Universum. Het universum kent geen waarheid. Het universum werkt met de uitslag van jouw bewustzijn. Alles is en blijft afhankelijk van
jouw houding en zielsplan. Hier kun je middels de astrologie inzicht in krijgen. De astrologie is het meest complete instrument om jouw zielsplan, kansen en mogelijkheden te overzien en te begrijpen.

Kan ik de persoonlijke lezing nog eens terug luisteren?

Alle consulten bij Lia worden opgenomen zodat je het later nog eens terug kunt luisteren. Dit wordt na het contactmoment aangeboden via WeTransfer. Ook mag je het zelf opnemen als je dat prettig vindt.

Lia heeft mijn geboortehoroscoop uitgelegd. Ik zou graag een vervolg wensen en meer willen leren en uitwisselen met haar. Hoe zou dat kunnen?

Na de geboortehoroscoop reading is het mogelijk verder te verdiepen via de jaarhoroscoop, relatiehoroscoop (de horoscoop van jouw en jouw partner of de ouder/kind horoscoop). Ook is er een mogelijkheid voor een belconsult om antwoord te krijgen op vragen.

Voor welke programma’s kan ik bij Lia kiezen, naast de losse consulten?

Voor intensieve begeleiding is het Universe Astrology en Organizing Programma voor Professionals beschikbaar.

Waarom is Lia haar horoscoop anders dan bij de ‘gewone’ astroloog?

De horoscoop die Lia gebruikt is anders omdat zij als gepassioneerd sterrenkijker, trouw wilde blijven aan de werkelijke sterrenhemel. Haar horoscoop is dan ook 1 op1 gelijk met de astronomische gegevens. Dit wijkt af van de westerse astrologie en horoscoopduiding die wordt aangeboden door andere astrologen. Het betekent dat je waarschijnlijk geen leeuw maar een kreeft bent, of geen steenbok maar een boogschutter. Daarnaast houdt zij in haar horoscoop tekening rekening met de vaste sterren en belangrijke buren die zichtbaar zijn vanaf Aarde, zoals de Plejaden, Sirius, Andromedanevel en meer.

Waarom is de horoscoop bij Lia duurder dan bij andere astrologen?

De sessies bij Lia zijn maatwerk. Het is een gesprek waar je een tijd mee verder kunt. Het geeft dusdanig verrassend veel informatie, dat je in een relatief korte tijd ontzettend veel inzicht aangeboden krijgt en concrete handvatten. Al jouw vragen zijn beantwoord na een gesprek met Lia. De helderheid, professionaliteit, betrokkenheid en investering van Lia zijn van dusdanige kwaliteit dat het tarief past bij haar aanbod.

Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is een persoonlijke plattegrond van het heelal van jouw unieke geboortemoment. De horoscoop is een instrument voor het verkrijgen van inzicht, bevestiging en duidelijkheid over het leven van een mens, organisatie of dier. De duiding van een horoscoop vertaalt de stand van de sterren naar een praktische handleiding met aandachtspunten en geeft aan welke talenten en mogelijkheden iemand tot zijn beschikking heeft.

Kan ik de horoscoop van mijn partner laten doen?

Lia geeft er de voorkeur aan een relatiehoroscoop te duiden wanneer beide partners hierbij aanwezig zijn en toestemming hebben gegeven naar beide horoscopen te kijken. Dit betekent dat zonder aanwezigheid van de andere partner, de horoscoop door Lia niet uitgelegd kan worden. Zij werkt zo transparant mogelijk. Lia zal dan ook niet zomaar iemand zijn horoscoop bekijken zonder nadrukkelijk verzoek.

Is er cadeaubon beschikbaar voor een horoscoop?

Jazeker. Voor iedere horoscoop sessie is het mogelijk een cadeaubon te ontvangen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor iemand en alvast onder voorbehoud een datum te plannen.

Wanneer is een programma van Lia wenselijk?

Een traject met Lia is raadzaam wanneer je toe bent aan meer begeleiding en handvatten dan een enkel consult. Wanneer je je wenst te ontwikkelen in een korte tijd en zaken wilt doorgronden, patronen wilt doorbreken en snel inzicht wenst te krijgen. Vaak is er een noodzaak of een diepe wens om een inwijdingsweg te ontvangen.

Kan ik ook een afspraak maken wanneer mijn geboortetijd niet bekend is?

Ja, dat kan maar geef in dat geval duidelijk aan in de aanvraag, dat je om een dag horoscoop vraagt en jouw geboortetijd niet te achterhalen valt. Lia houdt hiermee rekening in haar voorbereidingen en kan via een beperkte duiding ook veel inzicht geven. Ze is naast astroloog ook sterk mediamiek en afgestemd op jouw energieveld, zielengroep en hoger zelf. Lia geeft de voorkeur aan een exacte geboortetijd om haar kwaliteit te waarborgen. Echter, in uitzonderingsgevallen is deze onbekend. Ook dan ben je welkom.

Hoe vraag je een geboorteakte aan?

Een geboorteakte is een officieel document dat nodig is voor het verkrijgen van je exacte geboortegegevens. Een geboorteakte kan je allereerst zelf opvragen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om dit zelf te doen dan kan je ook iemand machtigen.

Een geboorteakte kan worden aangevraagd bij de gemeente waar de akte is opgemaakt; de plaats waar je geboren bent dus. Dit kan zowel persoonlijk, schriftelijk als online met DigiD. De geboorteakte wordt na het voldoen van de betaling naar je thuis gestuurd.

Kan ik betalen in termijnen?

Ik vind dat iedereen aan zijn ontwikkeling en bewustwording toe moet kunnen komen, ongeacht de status van je portemonnee. Het is daarom mogelijk in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wil maken kun je dit aangeven.

Kunnen programma’s van Lia vergoed worden?

Vaak zijn werkgevers bereid haar coaching trajecten te vergoeden. Deze vallen onder supervisie, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en kunnen ook als loopbaanbegeleiding worden aangeboden. Dit komt regelmatig voor en is als zodanig te declareren. Facturen kunnen naar wens worden opgesteld mits hier transparant en zuiver mee wordt omgegaan.

Wat is Wetransfer en hoe werkt het?

WeTransfer is een website die wordt gebruikt om onder meer grote geluidsbestanden te versturen.

Lia stuurt een e-mail met een uitnodiging het ingesproken geluidsbestand van jouw horoscooplezing te downloaden zodat het op jouw computer komt en beluisterd kan worden. Klik dan op de download-knop. Je gaat vervolgens naar de website van WeTransfer en je krijgt een knop te zien om je bestand te downloaden. Als je hier op klikt start de download automatisch. Vanuit daar komt het bestand op je computer in het mapje Downloads. Als je daar op dubbelklikt opent het ingesproken geluidsbestand van Lia en kun je het beluisteren zo vaak je wilt.