LIA OUENDAG

Jaarhoroscoop

In een uitgebreid vervolggesprek verdiepen we een aantal, actuele belangrijke thema’s uit jouw geboortehoroscoop en bespreken we de bijbehorende jaarhoroscoop. Je ontvangt tijdens dit consult aanvullende, praktische en duidelijke informatie over jouw actuele levensfase, kansen en mogelijkheden. Je krijgt via jouw jaarhoroscoop concrete handvatten en antwoorden over de praktische kant van jouw leven en de mogelijke “waarom en hoe”- vragen.

Als vervolg op de Geboortehoroscoop, kun je via dit consult dieper ingaan op de actuele leefsituatie met bijbehorende omstandigheden. Allereerst ontvang je via de jaarhoroscoop die loopt van verjaardag tot verjaardag, nieuwe, concrete en heldere inzichten. Deze gaan over je huidige ontwikkelingsfase en richting. Daarnaast ontvang je handvatten over relaties, werk, huis, kinderen en meer naar wens en behoefte.

We gaan in op jouw huidige energieveld, energiebeheer, passie, geluk en liefde. Dit consult geeft een prachtige basis voor verdere groei en verbinding en helpt je beter om te gaan met jouw vrije wil in het maken van keuzes.

Het Jaargesprek bestaat uit twee delen

  1. Een uitgebreide persoonlijke lezing van de transits van jouw geboortehoroscoop en jaarhoroscoop van 1,5 uur in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een consult op afstand. Je ontvangt bij een afstand consult de persoonlijke lezing via een geluidsbestand van 1 uur.
  2. Een follow-up belafspraak, van een half uur, binnen een week, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de persoonlijke afspraak. Dit zorgt voor een nog verdere verdieping van jouw ontwikkeling.

Voor wie

Voor jou, als je naar aanleiding van de geboortehoroscoop verdere verdieping wenst.

Ervaringen van klanten

“Oh wat een prachtige sessie weer, Lia, dank dank!! Veel herkenning, vreugde omdat er zoveel is waar ik al mee bezig ben! Maar ook vragen, waarom ik blij ben met de follow up. Lieve groet en nogmaals dank.” Rosalie

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 1,5 uur
  • een persoonlijk consult van 1,5 uur in de praktijk of op afstand
  • een geluidsbestand van het consult
  • een follow-up belafspraak van een half uur met geluidsbestand
  • € 277,- inclusief belasting in de praktijk of op afstand

Kies je consult

I would like a remote reading

Ik heb een vraag

I have a question