LIA OUENDAG

Geboorte- en Jaarhoroscoop (2 in 1)

Op basis van de astronomische en werkelijke plattegrond van het heelal van jouw geboortemoment, wordt jouw persoonlijke en unieke jaar- en geboortehoroscoop gemaakt. Lia biedt hiermee een logische, heldere en persoonlijke lezing voor lichaam, hart en ziel.

Dit uitgebreide consult is voor mensen die niet eerder bij Lia geweest zijn en graag hun tendens en kansen willen bespreken. Het geeft inzicht over jouw huidige ontwikkelingsweg en biedt lichtpuntjes. Ter voorbereiding op dit consult bereidt Lia meerdere horoscopen voor. De geboortehoroscoop is de basis voor de jaarhoroscoop. Daarbij bekijkt Lia ook de transits van de geboortehoroscoop. Dit zijn de actuele planeetstanden. De persoonlijke jaarhoroscoop loopt van verjaardag tot verjaardag. Tijdens dit consult worden de grotere verbanden duidelijke en hoor je over de mogelijkheden tot meer levensgeluk, bezieling, jouw levensopdracht, zielsontwikkeling, talenten, kansen en liefde. Thema’s als (karmische) relaties, familie, gezondheid en financiën kunnen ook aan bod komen. Dit consult is een intens, verdiepend en veelomvattend consult waar je mee verder kunt. Een concrete richtingaanwijzer voor de komende tijd.

De Geboorte- en Jaarhoroscoop bestaat uit twee delen

1. Een uitgebreide persoonlijke lezing van jouw persoonlijke maatwerk Geboorte- en Jaarhoroscoop van 1,5 uur. Live in de praktijk of op afstand via een geluidsbestand.
2. Een follow-up belafspraak, van een half uur, binnen een week, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de afspraak. Dit zorgt voor een verdere verdieping van jouw ontwikkeling.

Voor wie​

Voor jou, als je verdieping wenst over de actuele processen in jouw leven maar niet de gehele geboortehoroscoop uitgelegd wilt krijgen. Wanneer je meer praktische handvatten wilt ontvangen en meer wilt leren over jouw zielsplan.

Ervaringen van klanten

“Heel veel dank voor de mooie en prettige sessie vandaag. Ik ben erg onder de indruk en het heeft me (nu al) veel inzichten opgeleverd.” Janine

Reactie na een consult op afstand: “Ik ben zeer aangedaan door alles wat je zegt, wat me raakt en wat je, zonder mij te hebben ontmoet zo waarheidsgetrouw weergeeft. Een beeld waarin ik me herken en zoveel potentie zie om te groeien en te blijven ontwikkelen. Ik dank je voor nu voor je zuiverheid en wijze kennis” Maartje

Investering​

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 1,5 uur
  • een persoonlijk consult van 1,5 uur in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een consult op afstand. In dat geval ontvang je een geluidsbestand van de persoonlijke lezing per wetransfer
  • een geluidsbestand van de persoonlijke lezing
  • een follow-up belafspraak van een half uur
  • € 297,- inclusief 21% BTW in de praktijk of op afstand

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.