LIA OUENDAG

Kosmisch onderonsje (belconsult van een uur)

Dit is een belconsult van een uur in de vorm van een vraag en antwoord gesprek. Je kunt al jouw vragen over actuele of lange termijn zaken stellen tijdens deze telefonische sessie. Je krijgt direct inzicht, informatie en advies voor de komende periode.

Kosmisch onderonsje (belconsult van een uur)

Dit belconsult is een warm, intens kosmisch onderonsje van een uur. Het is geschikt wanneer je antwoorden wenst over actuele issues, vragen of keuzes die je wit gaan maken. Het is een kort, krachtig en concreet consult op basis van jouw Geboorte- en Jaarhoroscoop waar je mee verder kunt. Heb je behoefte aan een spirituele, geaarde sparringspartner om een dialoog mee aan te gaan, boek dan dit consult. Een gesprek voor helderheid en rust in je hoofd. Dit belconsult kan op korte termijn worden afgesproken en wordt veel geboekt wanneer je geen uitgebreid jaargesprek wenst maar wel graag richting en vertrouwen wenst op korte termijn. Een beller is sneller.

Voor wie

Een belconsult een kosmisch onderonsje met Lia voor jou, als je antwoord wilt op belangrijke vragen, gedachten en zaken die je bezighouden.

Ervaringen van klanten

“Hi Lia, super bedankt voor het fijne gesprek. Het heeft me weer veel gebracht en zet weer van alles in beweging.”

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 1 uur
  • een persoonlijk telefonisch consult van 1 uur
  • een geluidsbestand van het consult
  • € 149,- inclusief 21% BTW

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.