LIA OUENDAG

Vraag en Antwoord per email

Vraag en Antwoord per email

Het is nu mogelijk schriftelijk vragen te stellen en hierop uitgebreide heldere antwoorden te ontvangen per e-mail.

Als je liever leest in plaats van bellen of luisteren naar een Wetransfer geluidsbestand, dan is dit een passend alternatief. Het is een laagdrempelige manier voor het kennismaken met de Astrologie, een persoonlijke horoscoop en Lia Ouendag.

Het is geschikt wanneer je antwoorden wenst over actuele issues, vragen of keuzes die je gaat maken.

Kort, krachtig en concreet schriftelijk consult op basis van jouw Geboorte- en Jaarhoroscoop en Bedrijfshoroscoop waarmee je verder kunt vanuit rust en vertrouwen.

Mijn werkwijze

Om misverstanden te voorkomen en voor mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopinterpretaties gebaseerd zijn op de real time, astronomisch correcte planeetstanden, zichtbaar aan de hemel. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het universum en het hart.

Voor wie

Dit consult is voor iedereen die snel concrete antwoorden wenst op prangende vragen. Het kan op korte termijn worden gepland. Aarzel niet, stel je vragen!

Ondernemers vragen
Als (startende) ondernemer heb je te maken met allerlei veranderingen, uitdagingen en keuzemomenten. Hierover kun je vragen stellen. Enkele voorbeelden: Wanneer ga ik knopen doorhakken? Wat heeft mijn onderneming nodig? Hoe stimuleer ik positieve ontwikkeling en groei in mijn organisatie?

Heb je behoefte aan een helicopterview en sparringpartner ook op energetisch niveau? Dan is dit consult voor jou.

Mogelijk vervolg
Indien je na het ontvangen van de uitgebreide antwoorden op jouw vragen zaken verder wil uitzoeken, verdiepen en verduidelijken is dat mogelijk. Hieronder een aantal mogelijkheden:

Ervaringen van klanten

“De vragen Lia heb je duidelijk beantwoord het heeft me meer inzicht gegeven  en voelde de kracht in de woorden om de verschuiving aan te gaan. Heel fijn om op deze manier het te ontvangen door het te lezen voel ik duidelijk dat gaat om mij of ik mijn eigen boek lees. Het komt echt in mijn gevoel stil van binnen.” Jorinde

“Dit schriftelijk consult geeft me meer inzicht en kracht. Daarom is deze vorm voor mij zo waardevol.” Thea

“Dank je wel Lia voor je warme fijne uitleg over mijn vragen.” Ronald

“Prachtig! Dankjewel hier kan ik zeker wat mee.” Andrea

Investering

Inclusief:

 • voorbereidende werkzaamheden van 2 uur
 • een uitgebreid persoonlijk schriftelijk consult met antwoorden op jouw 4 vragen via email
 • tarieven:
 • € 225,- voor ondernemers vragen
 • Tarieven zijn inclusief belasting

Hoe werkt het?

 • Schrijf je vragen (maximaal 4) zo duidelijk mogelijk in een e-mail en ontvang een schriftelijke reactie van Lia met antwoorden uit jouw Geboorte- en Jaarhoroscoop en Bedrijfshoroscoop.
 • Hoe duidelijker en concreter je vragen zijn, hoe duidelijker de antwoorden zullen zijn.
 • Dit consult is beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.
 • Het is mogelijk je vragen in het Nederlands of Engels te stellen.
 • Mail je vragen samen met je geboortegegevens (plaats, datum en tijd) en de gegevens van je bedrijf (plaats inschrijving KvK, datum en indien beschikbaar het tijdstip) naar: info@liaouendag.com
 • Je ontvangt een bevestiging per e-mail met een datum wanneer je jouw antwoorden zult ontvangen.
 • Heb je behoefte aan een spirituele, geaarde sparringspartner om een dialoog mee aan te gaan, boek dan dit consult voor rust en ruimte in je hoofd.

Kies je consult

I would like a remote reading

Ik heb een vraag

I have a question