LIA OUENDAG

Mooie Aardebewoner, lieve lezer(es),

De druk gaat van de ketel!
Bevrijding, verwondering en verlossing!
We gaan verder op reis met de Aarde en starten de volgende ronde op 6 juli.

Enerzijds zul je ervaren dat je wordt beloond in het vertrouwen in een hogere kracht. Het goede gebeurt en de (on)zuiverheid toont zich. Je wist het en voelde het al aan.

Anderzijds zul je ervaren dat er onverwachte wendingen komen die goed voor je zijn maar je niet had zien aankomen. Je had het niet kunnen weten of voelen omdat het onderdeel is van een groter proces en onderdeel is van de ervaring die we mogen ondergaan.

Een nieuwe maan a.s. zaterdag 6 juli 2024 rond 1u ‘s nachts met een Zon, Maan, Sirius conjunctie geeft ons een verfrissende blik brengt en spirituele bewustwording. Er komen krachtige downloads van een hoge frequentie naar ons toe die zich kenmerken door veel vertrouwen en innerlijke kracht. Sirius staat voor de verbinding met het Hoger Zelf. De reeds in levens opgebouwde wijsheid die zich dagelijks verder door ontwikkelt in andere dimensies, wordt voelbaar en beklijfd. Deze ster Sirius is een grote zon met een sterke, spirituele, vrouwelijke energie. Het is meer dan de aartsengelen, jouw zielscontract op Aarde en de wijsheid van de voorouders. Deze conjunctie nodigt je uit jouw wezen, jouw essentie te omarmen en de liefde te leven. Je bent verbonden aan een groter spiritueel, kosmisch lichaam en zult je hier deze weken bewuster van zijn dan anders.

Er kan je niets gebeuren wanneer je jouw hart volgt.
Als jouw intenties zuiver zijn, kun je veel moois opbouwen.

Je krijgt de kans over je angsten heen te stappen en iets ouds wat je blokkeert, te transformeren naar balans en een neutrale, vrije staat van zijn.
Via meditatie ontwikkel je vrede in jezelf en kun je je overgeven aan een liefdevolle leiding die beschikbaar is. Ik raad je dan ook jouw stenen te reinigen de komende dagen, jouw meditatieplek te zuiveren en je heerlijk over te geven aan deze heldere energie in meditaties.

Sirius maakt je vastberaden en zeker van je zaak. Doelbewust en integer. Jouw plannen zullen beïnvloed worden door deze bijzondere Zon die 23x zo krachtig is als onze eigen Zon. Humor is een mooie eigenschap die hoort bij de kracht van Sirius. Deze nieuwe maan helpt ons, oude pijn los te laten en te werken aan vergeving zodat we verder kunnen gaan. Laat los en laat de ander vrij.
Sirius herinnert ons aan onze natuurlijke, intense verbinding met de aarde en met de energieën van de natuur. Het is jouw indianenbloed wat gaat stromen deze weken.

Het is belangrijk de actuele verandering te omarmen. De wereld verandert en je hebt er als ziel voor gekozen mee te willen veranderen en door te willen groeien. Dit vraagt een andere aanpak en aanwezige nieuwsgierigheid voor dat wat er naar je toe komt.

Hierbij bied ik je een geluidsbestand aan met meer informatie over de huidige planetaire energieën.
Ik wens je veel luisterplezier toe:

Lieve groet en tot gauw,

Lia
Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.