LIA OUENDAG

Your Family Matters

Soms ontdek je dat het gewoon de bedoeling is… deze familie… deze perikelen… deze ervaringen en deze complexe relatiedynamiek

Soms kom je er later achter dat “het gedoe” zo gek nog niet is geweest. Niet dat het de pijn en verdriet van dat moment makkelijker maakt, maar toch, naarmate we ouder worden begrijpen we dat het goed is gegaan zoals het ging.

In een horoscoop heb je zicht op deze ontwikkelingen, die je liever niet van tevoren weet of juist, die lichtpuntjes waar je wel op zit te wachten. Er zijn in levens soms afspraken tussen kind en moeder, om een periode de rol om gedraaid te laten zijn. Soms staat er een zielsplan dat de zoon een leven aan de andere kant van de wereld opbouwt en ouders hem los dienen te laten… het is allemaal onderdeel van grootse afspraken.

Het leven is boeiend. En de familie is zo zorgvuldig uitgekozen, altijd. Dit wordt mij ieder consult weer bevestigd. Door de samenloop van omstandigheden, ervaringen en strubbelingen, worden wij wijzer en leven wij ons zielsplan.

We kunnen dan ook niet gewoon maar kind of zus of vader zijn. Er is een karmisch verhaal betrokken bij deze relaties dat verder gaat dan het gezinsleven in de huidige setting. We spreken over grote energievelden die verbonden zijn.  Familie dynamiek is helend, voedend en een verrijking voor onze ziel. Ons leven is een prachtig geregisseerde reis vol keuzemomenten en waardevolle ervaringen.

De start van jouw leven
De eerste jaren van jouw leven hebben voor een langere periode invloed op de opvoeders en het leven wat je wordt aangeboden, jouw gevoel en houding. Het conceptiemoment als start van jouw Aardse avontuur past bij de opbouw van jouw persoonlijke energieveld. De zwangerschap biedt maanden van informatie en overdracht van gevoel en emotie. Dit past bij jouw zielsplan en gekozen familiedynamiek. En ook de geboorte, jouw eerste concrete stap richting de aardse vorm is symbolisch voor het leven dat jij zult gaan leven.

De grote verbanden
Vanaf 2012 is er een periode gestart van confrontatie, inzicht, ontnuchtering en heling binnen families. Tot ongeveer 2022 is er veel afronding van familiekarma mogelijk. Door inzicht te krijgen in de grote verbanden en herhalende patronen binnen jouw familie, kunnen we onze eigen rol beter zien en inschatten. Hierdoor is het makkelijker bij jezelf te blijven en kunnen oude patronen van generaties, doorbroken en omgezet worden naar licht en inzicht.

Tot je 40ste levensjaar is het “normaal” veel te ervaren vanuit de cel informatie, doorgegeven kennis en ervaringen van de generaties en ouders die jou zijn voorgegaan. We herhalen wat we ook deels gewend waren in het laatst geleefde leven en gaan door waar we gebleven waren tijdens het laatst geleefde leven.

Rondom de Pluto transformatie in jouw horoscoop, wordt het duidelijk. De bekende 40 jaar – beweging. Je wilt het meer op jouw eigen manier gaan doen. Het wordt tijd, voel je, om meer uit het leven te willen halen. Jouw eigen kracht en vermogens leer je steeds beter kennen. Jouw waarheid leer je trouw te blijven maar ga je eerst onderzoeken en uitkristalliseren.

We worden geacht een identiteit te hebben, een persoonlijkheid te leven maar in hoeverre ben je iemand?

Wanneer voel je je dan jezelf? Wie ben je? De kracht van de familie zit hem in het spiegelen, jezelf zien, daadkracht en verantwoording leren nemen voor jezelf. Je bent een uniek persoon, dat is zeker. Precies goed zoals je bent.

De rol van ons lichaam
Een ziel woont in een lichaam, wat past bij zijn zielsplan, persoonlijkheid en familie dynamiek.

Een lichaam zoals door mij waarneembaar, is niet alleen jouw lichaam maar een groot energieveld verbonden aan vele zielen. Bloedverwanten spelen een constante rol in de actuele processen zolang men zich niet bewust is van onbewuste patronen en automatisch gedrag.

Het is prima verbonden te zijn via jouw lichaam met vele anderen zolang je daar geen last van hebt. Kinderen hebben dit veld nodig om groot te kunnen worden en krijgen informatie aangeboden over hun zielsplan, via dit krachtveld van de familie. We hebben er lange tijd vaak ook geen last van. Tot we rond die 40 komen..

Want, realiseer je dat niet alleen familieleden met jou in contact zijn. In jouw energieveld is iedereen aanwezig met wie je seksueel actief bent, met wie je een zielsverwantschap kent en ook negatieve bindingen. De angst of boosheid naar iemand, zorgt ook voor een lijntje vanuit jouw krachtveld. Iedereen met wie je je op hartniveau hebt willen verbinden, maakt een nieuw lijntje zichtbaar.

Groot krachtveld
Je bent een groot krachtveld waarbij je informatie uitwisselt en deelt met vele andere zielsverwanten op jouw pad. Vele zielsverwanten op jouw pad lijken geen vriend te zijn op Aarde maar vervullen moeilijke lessen en lastige relaties. Toch zijn ze verbonden en zijn ze bereid geweest jou de moeilijkste lessen te laten leren door deze (ondankbare) taak op zich te nemen van “vreemd” familielid of ingewikkelde schoonmoeder.

Wat mij opvalt in de consulten van de afgelopen periode, dat het lukt om je vrij te maken van lijntjes en relaties die niet langer voldoen aan de persoonlijke, actuele ontwikkelingsweg. Door de grote lijnen te zien en verbanden te herkennen, kunnen we gebruik maken van onze vrije wil. We kunnen kiezen voor een ander scenario waarna we ons bewust zijn geworden van de herhalende patronen en terugkerende belemmeringen.

Liefdeskracht
De waarheid kan veranderen omdat het bewustzijn over de familie kan veranderen. Door te aanschouwen, niet te oordelen en het besef dat het zielsplan zo was bedacht, ontstaat er lucht en meer licht. We kunnen werken aan een neutrale en vrije energie. Er kan ook balans ontstaan in jouw energieveld en een groter onderscheidingsvermogen in wat je doet, leeft, voelt en denkt.

Hoe groter het inzicht, hoe meer begrip er kan zijn. De perceptie kan verschuiven. Hiermee verhogen we de licht resonantie in de cellen en cel informatie. We kunnen hiermee meer licht en liefde toelaten op celniveau.

Het evenwicht in een energieveld ontstaat door aanvaarding, vergeving en wijsheid over alle aspecten die deel uitmaken van de dualiteit van jouw leven. De Aarde biedt ons deze kans. Er is invloed van dualiteit en weerstand, zolang wij ons daaraan willen overgeven. We hebben zelf veel in de hand en een grote liefdeskracht in handen: vergeving en onze vrije wil.

Het leven zit mooi in elkaar. Tijd en synchroniciteit gaan hand in hand door jouw leven. We kunnen erop vertrouwen. We kunnen niet uitgaan van een concept, een metafoor, een familieopstelling of “juiste” verhoudingen. Het leven is grootser dan we ons kunnen realiseren.

Door de opening te bieden aan onze voorouders en bijbehorende kwaliteiten, gebeurt er iets. Je opent je hiermee voor universele informatie, wijsheden en oplossingen die jij op jouw beurt weer voor de familieleden na jou, kunt transformeren en toepassen.

De rol van de planeten
Met name de huidige planeetfasen, dragen bij aan inzicht en heling van dieperliggende processen. Familie dynamiek valt onder de basale, belangrijke incarnatiemogelijkheid. Dit zijn:

 • Jupiter, loopt weer direct vanaf 13 september 2020 (gelukkig zijn regel je zelf, gebruik maken van jouw eigen vrije wil door de houding aan te nemen die past bij jouw bewustzijn en ontwikkeling)
 • Saturnus, loopt weer direct vanaf 29 september 2020 (realiteitszin, behoefte aan eigenheid, trouw worden aan de waarheid en ontnuchtering over hoe het is en was)
 • Uranus loopt retrograde tussen 15 augustus en half januari 2021 (verbinding met jouw intuïtie, vrijheid en vleugels, vrijmaken en groter leren denken)
 • Neptunus, loopt retrograde tot 29 november 2020 (de struisvogelpolitiek werkt niet, we worden steeds gevoeliger voor de waarheid en de mist trekt op in families)
 • Pluto loot retrograde tot 4 oktober 2020 (oude pijn, vastzittende problemen die geparkeerd zijn).

Jouw bijdrage hier op Aarde
Dit is de uitgelezen periode iets te gaan doen met de oer-informatie. De oude kennis maar ook pijn en belemmeringen, komen nu boven en vragen aandacht.

Door een hogere frequentie aan te nemen, zorg je voor heling voor jezelf maar ook aan alle zielen die verbonden zijn aan jouw energieveld. Hiermee bied je meer licht en zuiverheid voor de wereld waarin je leeft en draag je wezenlijk bij aan het aardse leven.

De cel informatie op een lager niveau kan positief omgebogen worden door lichaamswerk, energieveld APK en vervolgens te gaan handelen naar de opgekomen inzichten.

Stralende ogen
Graag maak ik contact met jou, met jouw energieveld, voorouders en unieke potentieel. Dat kan in het Your Familiy Matters Programma wat ik sinds kort aanbied. Na meerdere sessies te hebben ervaren met dierbare klanten voor dit bijzondere programma, word het duidelijk dat deze helende sessies op diep niveau ontvangen worden. Ik zie de aura veranderen, ik hoor een ander geluid na de healing en ben onder de indruk van de hoge liefdesgraad die vrijkomt. De realiteit komt soms hard binnen van het besef en de bijzondere ontwikkelingen die elkaar in goede zin opvolgen. Soms is er weerstand naar geluk en overvloed. Soms is het lichaam snel weer wakker. Soms heeft het lichaam nog wat obstakels die overwonnen willen worden (pijn in de knieën, druk op het hart, tranen, overmatige menstruatie en dergelijke).
De stralende ogen en de rust die de klanten die dit zijn aangegaan laten zien, zijn fantastisch! Zo dankbaar en zo ontroerend.

Aanbod
Het korte en intensieve Your Family Matters Programma, brengt je bij jouw essentie terug. Jouw rol is cruciaal.

Zullen we samen jouw oorsprong en tijdelijke menselijke rol omarmen?
Wil je jezelf helen en ook jouw familie lichter en liefdevoller gaan beleven?
Dan is dit programma iets voor jou.

Het goede moment om aandacht te besteden aan het Your Family Matters Programma is:

 • Overgang, hormoon problemen
 • Verandering in gezinssituatie zoals samenleven
 • Rouwproces van een scheiding
 • Overlijden van een dierbaar familielid
 • Structureel ontdekken dat dezelfde relatieproblematiek op jouw weg verschijnt
 • Ziekten, sterke reactie van het lichaam die vraagt om heling van een groter gebied (crisis)

Je bent van harte welkom in mijn praktijk op Blijdenstein, om deze helende stap te zetten. Lees hier verder voor meer details over het programma.

Your Family Matters.

Hartegroet, met dank aan de Zon,

Lia