LIA OUENDAG

Your Family Matters Programma

Your Family Matters Programma, een maatwerk programma geeft je een overview van jouw familiedynamiek en de kans door nieuwe inzichten, patronen te doorbreken en karma te balanceren. Het zorgt voor meer duidelijkheid over jouw plek op aarde en het innemen van jouw eigen ruimte. Je kunt daardoor je mindset, houding en de cel informatie van het lichaam ‘bijpraten’ en jouw geluid en energieveld bekrachtigen.

Your Family Matters Programma

Ervaar je ook een herhaling van bepaalde specifieke thema’s in je leven? Heb je door dat bepaalde ziekten in jouw familie terug komen, relatiepatronen terugkomen, een dynamiek steeds weer opnieuw onder jouw aandacht is?

Tijdens de consulten die ik met mijn klanten heb zie ik in hun horoscopen regelmatig een herhaling van thema’s op het gebied van familiekarma. Vanaf 2018 tot en met 2022 komt er veel vrij op dit gebied wat geheeld wil worden. Dit uit zich bijvoorbeeld in lichamelijke kwalen zoals hoofdpijn, buikpijn of een zere heup. Er vinden ingrijpende gebeurtenissen plaats in de familie. Het draait om een andere basis, een nieuwe levenshouding en het geconfronteerd worden met oud zeer. Dat wat geparkeerd was, komt tevoorschijn. En het is nuttig! En vruchtbaar!

Door de Corona(kans) en bijbehorende omstandigheden van de afgelopen maanden is onze wereld kleiner geworden en zijn velen geconfronteerd met hun basis. Positief en negatief. Het is zoals het is en daar waren we aanwezig. Het gezin, de familie, meer samen en dichter bij jezelf en elkaar. Hierdoor ben je je wellicht bewuster geworden van deze Family Matters.

Jouw verbinding met je familie gaat over een breed energieveld. Je bent verbonden met de levens van al je familieleden, ongeacht of je wel of geen contact met ze hebt. Ons energieveld reikt uit naar de voorouders en verbindt zich met de vele Aardse familieleden van dit leven en die nog geboren mogen gaan worden. Het is prachtig en groots. Jouw energieveld is voelbaar, hoorbaar en meer dan levendig.

Omdat ik me realiseer dat deze kansrijke tijd, van ons vraagt, dichter bij onszelf te komen en ons eigen fundament te belichten, bied ik graag bij ons op Blijdenstein, een aantal opeenvolgende sessies aan om deze karmische familie dynamiek om te buigen naar een bruikbaar en licht krachtveld.

Dit korte maatwerk programma geeft je een overview van jouw familiedynamiek en de kans door nieuwe inzichten, patronen te doorbreken en karma te balanceren. Het zorgt voor meer duidelijkheid over jouw plek op aarde en het innemen van jouw eigen ruimte. Je kunt daardoor je mindset, houding en de cel informatie van het lichaam ‘bijpraten’ en jouw geluid en energieveld bekrachtigen.

Nu is moment

Het is daarom juist nu een uitgelezen kans deze patronen aan te pakken. Waarom? Je kunt dan in korte tijd via je eigen bewustzijn en lichaam een brug slaan voor je familie. Jij speelt een actieve rol in de familiedynamiek. Het is alsof je een steen in het water gooit en het water daardoor in beweging zet. De beweging van energie straalt uit en zet door.

Het aanbod

Your Family Matters is een programma van 8 weken gebaseerd op jouw Geboortehoroscoop en transits (actuele zielsontwikkelings proces) en bestaat uit

 • Een telefonisch intakegesprek
 • Thuis-werk-opdrachten
 • Livesessies in de praktijk
 • Belsessies

Voor wie

Als je voelt dat het nu het moment is voor het verder ontwikkelen van je eigen visie, basiskracht, en persoonlijkheid. Voel je behoefte je los te maken van familie perikelen en patronen die je niet goed doen? Wil je meer vanuit jouw eigen ruimte kunnen handelen en welzijn, lichaamsbewustzijn en gezondheid vergroten?

Voel je dan welkom om met jouw voorouders, prachtige energieveld en mijn bemiddeling, voor deze grote stap open te staan door Family Matters te transformeren en verlichten.

Investering

Inclusief:

 • voorbereidende werkzaamheden
 • telefonisch intakegesprek
 • energetische ondersteuning van 8 weken
 • drie persoonlijke healingsessies van 1 uur in de praktijk
 • twee belafspraken van een uur
 • zout en salie
 • € 597,- inclusief 21% BTW

Wanneer

Volgens afstemming op jouw en mijn agenda.
De live sessies op Blijdenstein zijn op dinsdagen.

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag