LIA OUENDAG

Healing, Power & Light Programma

Krachtig, transformerend en liefdevol maatwerkprogramma waarin jouw zelfhelende vermogen en mediumschap wordt geactiveerd en (door)ontwikkeld.
De basis van dit programma zijn jouw specifieke horoscopen, persoonlijke gesprekken met Lia, healing en meditatie.

Healing, Power & Light Programma 2024

Dit individuele maatwerk-programma is een intensief traject waarbij we jouw mediumschap, zelfhelende vermogen en liefdesfrequentie activeren. Tijdens dit programma ontwikkelen we jouw mediumschap en zelfhelend vermogen door, we herinneren je aan jouw potentieel. Een traject voor hart en ziel.

Dit is een programma voor lichtkracht, verbinding met jouw waarheid en mediumschap. Mediumschap is zuiver om leren gaan met intuïtie, helder voelen, -weten en – zien.

We hebben een collectieve opdracht om beter om te leren gaan met energie. Zowel die van de Aarde als onze eigen energie. Door omstandigheden zijn veel mensen in verwarring en op zoek naar rust, richting en verbinding met zichzelf. Tijdens dit programma doorbreken we patronen en conditioneringen die vanuit herhalende gedachten ontstaan. Ons lichaam resoneert mee en we richten ons in dit programma tevens op ons lichaamsbewustzijn, hartenergie en jouw persoonlijke missie.

Healing (Zelfhelend vermogen)

Jij kunt jezelf beter ondersteunen door met liefde te leren leven. Door jezelf te leren vertrouwen, herinner je jouw natuurlijke staat van zijn. Hierdoor ontstaat er meer flow, levensenergie en levensvreugde. Je kunt leren je zelfhelend vermogen te activeren en ontwikkelen. Tijdens dit programma krijg je meerdere handvatten dit te kunnen ontwikkelen.

Power (Mediumschap)

Luisteren naar je innerlijke stem en je gevoel en intuïtie is iets wat we als mens van nature allemaal kunnen en in ons hebben. Door de hectiek en een opstapeling van gebeurtenissen zijn we die kracht soms kwijt. Het is mogelijk jouw mediumschap en helderheid te activeren en ontwikkelen. Dit is waar tijdens dit programma tijdens de sessies persoonlijke aandacht aan besteden.

Light (Meditatie)

Mediteren kun je leren en dient vooral fijn en leuk te zijn. Graag help ik je met jezelf te mediteren, met een knipoog naar jouw gidsen, onze Zon en de natuur om ons heen. Dit programma is tevens een meditatie training om je te laten ervaren hoe goed je jezelf kunt opvangen, de geest kunt kalmeren en innerlijke rust kunt ervaren. Door de gezamenlijke meditatie wordt jouw lichtkracht versterkt en zul je gedurende dit programma beschermd, omhuld en gevoed worden. Jouw bewustzijn zal hierdoor vergroten en je kunt ervaren dat je makkelijker kunt ontspannen.

Het aanbod

Via drie healingsessies (ook op afstand mogelijk, drie persoonlijke belconsulten met Lia met behulp van jouw horoscoopduidingen en een wekelijkse gezamenlijke meditatie richten we ons op de opbouw van jouw lichtkracht, essentiële zijn en helderheid van geest.

Met behulp van dit traject, ontvang je inzicht in jouw persoonlijke groeiproces op dit moment en krijg je concrete, toepasbare informatie en (licht)kracht om opnieuw in verbinding te komen met jouw potentieel.

Als jij het gevoel hebt dat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen, een tekort ervaart in levensvreugde en levenskracht, ben je van harte welkom om aan jouw herstel te werken.

Ik wens dat iedereen zijn zelfhelende vermogen kan activeren als dat nodig is. We mogen ons weer herinneren hoe krachtig, creatief en liefdevol we zijn. Er is niets mooiers, dan een stralend mens die in verbinding is met zichzelf en onze Zon.

Ter voorbereiding

Als je nog niet eerder een afspraak met Lia hebt gehad is het raadzaam voorafgaande aan dit programma een goede start te maken met een uitgebreide Geboorte- en Jaarhoroscoop (2 in 1). Dit consult geeft inzicht over jouw huidige ontwikkelingsweg en aandachtspunten. Deze kun je in het Healing, Power & Light Programma verder aanpakken.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen bedoeld die iets onder de leden heeft of voelt dat hij of zij geholpen wil worden bij het herstellen van het energieveld, zelfvertrouwen en blijheid. Soms zijn er onverklaarbare kwalen en klachten, lichamelijke ongemakken en voel je dat je het echt graag anders wilt. Dit programma helpt je stappen te kunnen gaan zetten en meer vertrouwen en rust te voelen om de juiste keuzes te maken. Dit programma is een helende reis waarbij ook jouw familieleden positieve energie en kracht krijgen aangeboden.
Gezien de intensiteit van dit mooie traject, is deelname ook beperkt voor een kleine groep tegelijkertijd.

Ik nodig je uit je aan te melden voor een intakegesprek als jij voelt; JA.

Ervaringen van deelnemers

“Heel fijn. Vooral heel mooi, verbindend, op afstand, speciaal. Kennismaken met meditatie. Thuis leren mediteren, daarvoor lukte dat niet. Kijk er met plezier op terug.”

“Het bracht me terug bij mezelf, meer in balans.“

“Dit programma is een baken van licht.”

“Toen ik over het programma las voelde ik: ik wil hierbij zijn, werd er heel blij van. Deelname gaf mij veel licht, hoop, verbinding. Samen verbonden. Vertrouwen. Ik vond het fijn samen te mediteren.”

“Heel fijn programma. Vooral heel mooi, verbindend en speciaal. Voor mij een kennismaking met meditatie. Thuis leren mediteren, daarvoor lukte dat niet. Kijk er met plezier op terug.”

“Dit programma heeft bij mij de weg naar groei opengezet. Door de healing en meditatie kom ik bij mijn power. Voorheen was ik afwachtend. Nu durf ik mezelf neer te zetten.”

” Deze reis met Lia was machtig mooi. Het is een enorme motivatie geweest om op deze weg verder te gaan. Dank lieve Lia voor jouw vermogen op (fysieke) afstand zoveel aan te kunnen voelen. Met andere woorden: wat prachtig hoe jijzelf je al ontwikkeld heb! Machtig mooi om mee te maken. ”

“Heel mooi, veel aandacht aanbesteed.”

“De investering meer dan waard, Lia doet er veel voor.”

Klantbeoordeling

Dit programma heeft een klantbeoordeling van 8,9.

Investering

Inclusief:

 • telefonisch intakegesprek van 30 minuten
 • voorbereidende werkzaamheden van 1 uur per sessie
 • energetische ondersteuning gedurende drie maanden (energieveld wordt omhuld, beschermd en bekrachtigd
 • meditatie training, uitleg en begeleiding in het ontwikkelen van jouw persoonlijke mediumschap en onderhouden van het energieveld
 • helderziende waarnemingen tijdens meditatie en meditaties
 • mogelijkheid al jouw vragen te stellen
 • healing van energievelden, ook van dierbaren en binnen familiesystemen
 • drie persoonlijke healingsessies van 1,5 uur – live in Deventer maar ook mogelijk op afstand
 • drie belafspraken van een uur
 • een gezamenlijk wekelijks meditatiemoment van 20 minuten op afstand gedurende drie maanden (3×3 met een pauze van een week tussen iedere reeks)
 • persoonlijk geluidsbestand om zelf mee te kunnen mediteren, ingesproken door Lia
 • betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk
 • Het programma en het tarief is gebaseerd op maatwerk en wordt op aanvraag en in overleg voor jou gemaakt.
 • € 1499,- inclusief 21% BTW

Wanneer

 • duur van het programma is 3 maanden, afgestemd op onze agenda’s
 • de live healing sessies zijn op de praktijklocatie in Deventer of op afstand per telefoon
 • de data voor de healing sessies en belafspraken worden afgestemd op onze beider agenda’s
 • je kunt je nu aanmelden; start September 2024
 • Lia start met maximaal 4 mensen dit programma, het is een individueel programma. Er zijn geen groepssessies.

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag