LIA OUENDAG

Healing, Power & Light Programma

Een kort en krachtig traject waarbij we jouw zelfhelende vermogen activeren en je herinneren aan jouw zielsplan.

Healing, persoonlijke horoscoopduidingen en meditatie

Healing, Power & Light Programma

Een kort en krachtig individueel traject waarbij we jouw zelfhelende vermogen activeren en je herinneren aan jouw zielsplan.
Dit is een programma voor lichtkracht, verbinding met jouw waarheid en helende vermogens.

We hebben een collectieve opdracht om beter om te leren gaan met energie. Zowel van de Aarde als van onszelf. Door omstandigheden zijn veel mensen in verwarring en op zoek naar de rust en verbinding met zichzelf.

Soms doen we dingen en besluiten we anders dan we eigenlijk voelden dat we moesten doen. Dat is niet erg, dat is de oefening als mens. We mogen dingen doen zodat we er van leren of later ontdekken dat we het de volgende keer anders doen. Echter, iedere keuze heeft ook een consequentie. Het lichaam probeert hier zo goed mogelijk mee om te gaan maar heeft soms wat hulp nodig.

Tijd voor heling

Jij kunt jezelf hierbij helpen. Herstel van lichaamskracht en levensenergie is mogelijk door jouw eigen energie en inzicht te gebruiken. Je kunt meer dan je denkt. Jouw lichaam is tot veel in staat. Graag laat ik je dit voelen en beleven. Je hebt niemand nodig behalve de verbinding met jezelf.

Er zal de komende tijd veel begrip en liefde nodig zijn om mensen bij te staan in de dieperliggende processen die spelen. Als jij het gevoel hebt dat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen, een tekort ervaart in levensvreugde en levenskracht, ben je van harte welkom om aan jouw herstel te werken.

Het aanbod

Via healing, persoonlijke horoscoopduidingen en meditatie richten we ons op jouw lichtkracht, lichaamsbewustzijn en helderheid van geest.

Met behulp van dit traject, ontvang je inzicht in jouw persoonlijke groeiproces op dit moment en krijg je concrete, toepasbare informatie en (licht)kracht om opnieuw in verbinding te komen met jouw potentieel.

Ik wens dat iedereen zijn zelfhelende vermogen kan activeren als dat nodig is. We mogen ons weer herinneren hoe krachtig, creatief en liefdevol we zijn. Er is niets mooiers, dan een stralend mens die in verbinding is met zichzelf en onze Zon.

Via de twee meditatie per week zullen wij ons open stellen voor jouw gidsen, de Zon en kosmische verbinding realiseren.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen bedoeld die iets onder de leden heeft of voelt dat hij of zij geholpen wil worden bij het herstellen van het energieveld. Soms zijn er onverklaarbare kwalen en klachten, lichamelijke ongemakken en voel je dat je het echt graag anders wilt.

Ervaringen van klanten

Fijn weer Lia! 💝 De energie vanmorgen was enorm krachtig 💝

De meditaties zijn heel bijzonder, ik voel meer vertrouwen. Ook voel ik een heel duidelijk verschil met de 1e 10 minuten en de 2e 10 minuten 🙂 Ik kijk uit naar de volgende meditatie.

Dank voor je heldere mooie mail. Prachtig traject vind ik dit, ik geniet, met alles wat daarbij hoort😊🙏 Veel liefs 😘

Investering

Inclusief:

  • telefonisch intakegesprek
  • voorbereidende werkzaamheden van 1 uur per sessie
  • energetische ondersteuning gedurende drie maanden
  • drie persoonlijke healingsessies van ruim een uur in de praktijk of op afstand
  • drie belafspraken van een half uur
  • twee meditatiemomenten per week
  • € 777,- inclusief 21% BTW

Wanneer

Het volgende programma start op 17 januari 2022.

De healingsessies en belafspraken plannen we in overleg.

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag