LIA OUENDAG

Kosmische update 3 december 2021

 

Hi ruimtebewoner,

Daar zijn we dan. Op een planeet in transformatie.
We hebben ervoor getekend en de moed, liefde en energie gevoeld het avontuur aan te gaan. En nu mogen we onze talenten inzetten. Nu mogen we handelen naar ons gevoel. De kosmische informatie stimuleert ons te beginnen bij onszelf. We maken de wereld wat mooier door te handelen naar ons hart en het uitvoeren van concrete verrijkingen voor de wereld waarin je leeft.

Geniet van de bijzonder liefdevolle, ondersteunende energie die ons aangeboden wordt. Met plezier heb ik een opname gemaakt over de actuele kosmische informatie vanuit de huidige plattegrond van het heelal:

Kosmische update 3 december 2021.m4a

Zie je de plattegrond van het heelal in de afbeelding onder deze tekst? We zien de Aarde op een open, vrije plek staan, in lijn met Ceres (vruchtbaarheid), Antares (ster van avontuur, bezieling en waarnemend vermogen), de Maan en de Zon.
Achter ons bevindt zich de Andromeda nevel met Uranus die ons herinneren aan onze vrije wil, de inspiratie aanbieden en ons voorzien van vele inzichten.

Binnenkort bereikt de Aarde een punt waarbij we het dichtste bij de Zon staan, dit is begin Januari 2022. Hartje winter op het noordelijk halfrond staat de aarde zo’n 5 miljoen kilometer dichter bij de zon dan begin Juli. De intensiteit van het zonlicht is begin Januari ongeveer 7% groter dan begin juli. Dus, vergeet niet dat we een krachtige zonne-energie ontvangen, de zon ons hart blijft verwarmen en we een kort lijntje hebben met deze Lichtbron! Blijf heerlijk buiten wandelen ook al lijkt het grauw. Achter de wolken schijnt de Zon en voorziet ze van ons verbinding met de Bron.

De seizoenen zijn niet afhankelijk van de afstand van de aarde tot de zon. Het is de hoogte van de zon boven de horizon (en daarmee samenhangend het aantal uren daglicht) dat de seizoenen veroorzaakt.

Een mooie zonsverduistering gewenst morgenochtend, 4 december rond 6.55 uur. Twee uurtjes later om 8.45 uur is het moment van de nieuwe maan en we kunnen rekenen op een heerlijk spiritueel, bezield ochtendje. Hou van het leven, hou van dit avontuur en count your blessings.
Deze week zullen er vele nieuwe ideeën opkomen, fijne startseintjes gegeven worden en zal ons hart weer een klein stukje verder open gaan.

De liefde is groots voor onze planeet.
We zijn een stralende parel in het Melkwegstelsel.
De Aarde is in transformatie en laten we haar helpen door mooie dingen te doen in ons leven en met positieve, goede gedachten de dag door te wandelen.

Hierbij een mooie link, met dank aan mijn nicht Monique, sound healing van Mei-Lan.

Deze maand kun je een artikel van mij lezen in Spiegelbeeld. Met dank aan Albert voor zijn interesse in mijn werk en prachtige plek in zijn magazine. Hij ligt nu in de winkel.

Ook staat er een stukje in de krant van de Aarde waar ik een bijdrage heb mogen doen.
Ik ben dankbaar dat mijn unieke werkwijze steeds meer gewaardeerd en erkend wordt.

Alle goeds!
Tot gauw en veel luisterplezier.

Hartelijke groet,
Lia