LIA OUENDAG

Kosmische update 26 juni 2023

 

Lief medemens,

Er is werk aan de winkel. Voel je de vibes? Vannacht kun je geconfronteerd zijn met collectieve druk. Er gebeurt wat in de wereld!
Het kan wat onrustig hebben aangevoeld afgelopen nacht. De zonneactiviteit haalt wat oud zeer omhoog en kan in jouw denkwerelden oude gedachten en situaties boven halen. Het gebeurt om te verzachten, om zelfheling toe te passen en juist met liefde en begrip naar jezelf te kijken.

Schrik er nier van wanneer jouw lichaam sterker wil ontladen deze dagen. Er wil energie los gelaten worden vanuit overbelaste mentale en astrale velden.

Zelf-heling
Zelf-heling is een belangrijk te ontwikkelen activiteit waar we op worden aangewezen. Zuiver zijn, zuiver blijven (lichaam schoon, haar geborsteld, nagels fris, omgeving opgeruimd en bijgehouden) en zuiver handelen horen bij elkaar. Wanneer je je lichtkracht wil verhogen, dien je de basis op orde te houden.

In dagen zoals deze, een week voor de volle Maan op 3 juli hebben we een prachtige vruchtbare energie waarbij we veel kunnen bereiken met selfhealing. Je kunt meer dan je denkt. Zelfheling vraagt echter herhaling, aandacht en verantwoordelijkheidsgevoel. Het brengt je veel flow in het leven en daarnaast, heling.

Omhul jezelf met meer liefde en zachtheid. Sta toe dat er vrede kan zijn in jouw lichaam. Hier zorg jezelf voor, via positieve gedachten en begrip voor dat wat er in generaties is opgebouwd en nu los gelaten mag worden.
Bij een andere tijd horen andere keuzes.
De generatie nu is gebaat bij meer ruimte en vrijheid.
Samen, met alle leeftijden en culturen op Aarde, ruimen we op wat is blijven liggen aan emotionele pijnstukken. We werken hard. Hebben veelal een bijzonder gevuld zielsplan meegenomen om ook daadwerkelijk deze transformatie te laten gebeuren. Daarom ervaar jij intens, voor meerdere generaties, wat er geheeld mag worden.
En we doen dit samen. Met elkaar.

Transformatie
We worden ondergedompeld in een heel diep proces van planetaire transformatie. Al jaren worden we meegenomen in een stroom van eye-openers, inzichten en verhoogde intelligentie. We worden geïnspireerd om oude pijn om te zetten in vertrouwen.

Mensen die in een vacuüm verkeren zijn karma uit het uit balanceren en kunnen vragen om bescherming, heling en zuivering. Als je voelt dat je vast blijft zitten in een bepaald patroon, is zelfheling het medicijn. We zijn allemaal aangesloten op een groot universeel lichaam van vrijheid en liefde en zijn hier nooit, niet aan verbonden. We dienen ons dit alleen weer te herinneren en uit de details van alledag met bijbehorende manipulatie en angst te durven stappen.

Veel lichtwerkers hebben een belangrijk doel en een groot zielsplan meegenomen. Moedig als ze waren, zijn ze aan dit leven begonnen. Met behulp van jouw unieke horoscoop herinner je je jouw zielsplan en kun je weer aangesloten raken op dit universele, liefdevolle en vrije stuk.

Onze planeet is deels al in de vijfde dimensie en buitenaardse technieken zuiveren onze planeet. De Aarde zelf weet wat ze doet en biedt velen een ontwikkelingsweg aan die nu geconfronteerd worden met de waarheid en hun opgebouwde karma. Het kaf wordt van het koren gescheiden.

We verzamelen steeds meer moed om andere keuzes te maken en velen hebben dit al gedaan. Onze frequentie verandert. Je kunt zaken niet meer met de mantel der liefde blijven bedekken wanneer ze in de basis niet kloppen of onzuiver zijn.
Wees eerlijk naar jezelf en wees helder over jouw motivaties.

Angst is een slechte raadgever maar ook een richtingaanwijzer naar dat wat er nog vrij gemaakt dient te worden en met vertrouwen omringd mag worden.
Er is veel licht en hulp vanuit het Universum aanwezig en probeer dit te ontvangen via meditaties.

Meditatie
De ochtendmeditatie bouwt jouw energieveld op en biedt bescherming tegen negativiteit en astrale krachten gedurende de dag.
De avondmeditatie helpt je zaken los te laten, uit te ademen en te verwerken.
Zo ook de in- en uitademing.
Hier is mijn geluidbestand met zelfhelende meditatie op gebaseerd. Ik bied je dit kosteloos aan om kennis te maken met zelfheling. Zie onderaan deze tekst de link.

Jouw ziel oordeelt niet.
Jouw hart weet wat liefde is.
Jouw vleugels brengen je de vrijheid die je zoekt door te handelen en te doen.
Mensen spiegelen elkaar en dienen elkaar te helpen vooruit te komen. Daar zijn relaties in wezen voor bedoeld.

Elke keer als je kiest voor een verhoogde en liefdevolle levenshouding, kies je ervoor om een meer harmonische tijdlijn in te voeren. Elke keer als je ervoor kiest om met liefde te handelen, respectvol voor jezelf, je eigen persoonlijke reis en alle anderen, verander je iets ten goede in de oude dimensie. Je realiseert het je misschien niet ineens maar je zult resultaten zien terwijl je dezelfde frequentie blijft behouden. Blijf sterk op je liefdevolle frequentie, dit is de echte uitdaging voor ons onder alle beproevingen en dingen waar we niet van houden.

We kunnen niet boos zijn als we ons richten op ons hart en open staan voor mentale en emotionele volwassenheid (stabilisatie). Ook al zijn er uitdagingen en zullen omstandigheden duidelijker worden in het tonen wat we wel en niet nodig hebben. Richt je op de zachtheid. In de overgave zit de les die we dienen te leren en krijgen we onze antwoorden.

Er zijn velen die het als hoofddoel hebben om je uit je comfortzone te halen en de uitdaging aan te gaan. Blijf licht en bescheiden en kijk vanuit een groter perspectief naar onze realiteit. Niet alles en iedereen wil in het licht zijn en zal daarvoor kiezen. Daarom is onderscheidingsvermogen erg belangrijk. Dit is verbonden aan aarding en contact met jezelf.

Alles is verbonden. Alles verandert zoals jij ervoor kiest. Onze keuzes, handelingen en gedachten hebben invloed op iedereen en juist daarom doe jij een belangrijke bijdrage om te handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Oefen om dagelijks alles wat je aanraakt, spreekt, bekijkt respectvol, eervol en liefdevol te doen.

Dit is wat jij nodig hebt.
Dit is wat iedereen wenst.
Dit is wat werkt.
Oefenen, oefenen, oefenen.

Niet teveel met jezelf bezig zijn maar jezelf als onderdeel zien in een grote zee van energie.
Leef!
Nu is het moment, leef je leven en doe.
Namasté, ik buig voor jou.

Lia

 

Zelfheling geluidsbestand

Wil je jezelf zelfheling aanbieden? Hieronder mijn geluidsbestand waarbij ik je een zelfhelende oefening aanbied.

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart. 

 

Agenda

Uitgebreide consulten / persoonlijke lezing / belconsult van een uur of via Teams sessie zijn mogelijk op: 31 juli, 1, 7, 8 en 14 augustus 2023

LIVE sessies in Nederland zijn mogelijk in Vorden en Rotterdam op korte termijn:

VORDEN: Nieuwe mogelijkheid ontstaan op 21 juli 2023 om 14.30 uur en 16.30 uur

ROTTERDAM: 21 september, 26 en 27 oktober en 29 december

Deze locatie is makkelijk bereikbaar per OV. Hier kun je tevens gratis parkeren.

Wil je graag een afspraak? Stuur een email met jouw geboortegegevens, adres + telefoonnummer en ik stem het graag verder met je af: info@liaouendag.com

 

Programma Healing, Power & Light 2023

Een vernieuwd maatwerk programma met aandacht voor het ontwikkelen van jouw mediumschap en (zelf)helende vermogens.

Dit is een programma voor lichtkracht, verbinding met jouw waarheid en helende vermogens. Het is naast de individuele healingsessies, een programma om zuiver en zinvol te leren mediteren, jouw energieveld te onderhouden en het mediumschap te activeren. Dit programma is gericht op liefde, licht en vertrouwen en is een maatwerk reis waarbij je jezelf centraal mag stellen.

Start half september 2023

Inclusief 1 live healing op 22 september 2023 in Nederland en 5 andere persoonlijke consulten op afstand.

Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie en voel je welkom meer vertrouwen te krijgen in jouw zielsplan en eigen vermogens.

Ik geloof in jou.