LIA OUENDAG

Kosmische update 21 juni 2023

Lieve Aarde bewoner,

De zomerzonnewende is iets om als Aarde bewoner te bewonderen. Magie, rijkdom, het feest van het licht en het ervaren van onze rijkdom staan centraal op deze dag.
De nieuwe Maan van afgelopen zondag 18 Juni had magie en bezieling als thema en is tevens onze voorbode voor deze zomer.

De hogere wil wenst wat meer door te dringen, vraagt onze ziel.
De zaken lopen anders dan je dacht. De tijd is vruchtbaar door verandering. Het leven is bezield. Van te voren had je niet kunnen voorzien dat het zo zou lopen. En toch is het dan ineens allemaal anders. Het Universum maakt veel grapjes. We krijgen bijzondere knipogen van onze engelen. Neem het leven niet te serieus… de ernst en controle zijn afdelingen van ons overlevingsmechanisme, niet van de ziel.

Hart en de Zon in gesprek
Ons hart is verbonden met de Zon en is iedere seconde met elkaar in gesprek. Deze Zon wordt geprikkeld en gedreven door het Galactische centrum en juist de afgelopen nieuwe Maan stonden Zon en Maan lijnrecht tegenover dit Galactische Centrum. De kosmos is dichtbij. Het Universum brengt het vertrouwen dat er goed voor je wordt gezorgd en je jouw pad en zijn kunt vertrouwen. Je voelt het goed, je hoort het goed, je ziet het goed, zolang je de zachte stem volgt.

Wanneer de zwaarte, onzekerheid en angst nog aanwezig is, is de lagere wil aan zet en wordt er karma uitgewerkt. Hier kun je wat aan doen. Niet door te vechten maar door te leren vertrouwen. Ik heb een programma ontwikkeld wat je hierbij kan helpen, lees hier meer: Healing, Power & Light Programma – LIA OUENDAG

De Zon staat deze dagen tegenover de belangrijke Galactische poort waar de Slangendrager het achterliggende teken is. Wij voelen dat we willen handelen en leven naar dit licht en vanuit dit licht. Licht = liefde. Er is veel inspiratie, zin en energie om meer uit het leven te halen.
De Kundalini energie roept.

Dagelijkse transformatie
We zien een krachtige lijn van Mars, Venus, Maan, Aarde en Pluto. Handelen voor een ander dagelijks leven, handelen vanuit je tenen, met passie en simpelweg omdat het klopt. Je voelt dat het de bedoeling is. Er spelen grotere krachten dan je kunt verklaren vanuit je denken..

De Sjamaan in jou
De Slangendrager is het 10e teken tussen Schorpioen en Boogschutter maar wordt vaak als 13e benoemd (aanvullend op de 12 bekende tekens). De Slangendrager is verbonden met deze eenheid, met de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in ons en transformeert wat nodig is, zoals onze Zon als bemiddelaar dit ook voor ons doet. De warmte, de hartenergie en het licht heeft deze helende kracht in ons. De Zon en ons hart communiceert met de grote bron. Je hoeft maar buiten te zijn, het licht te zien en deze kracht doet zijn werk. Juist nu, speelt de Slangendrager een invloedrijke rol omdat de Zon hier lijnrecht tegenover staat en iets weerspiegelt en reflecteert van deze magische kracht. Om die reden gebeuren er deze weken belangrijke, transformerende dingen.

Dus, deze zomer zonnewende is magisch.

De volgende belangrijke zonnewende is op 22 december om half 4 ‘s nachts; de midwinter.

Het verbindt ons met de Sjamaan in onszelf, die we terug vinden in jouw horoscoop op de plek van de Slangendrager en het Galactische Centrum.

Reset van het kompas
Ons innerlijke kompas wordt deze week geactiveerd en opnieuw ingesteld. Met de Zon naast de Poolster lukt dat makkelijker dan in andere perioden in het jaar. Het voelt goed thuis te zijn op Aarde. Laat je niet van de wijs brengen en volg de stroom. Daar waar vrede en rust voelbaar is, moet je zijn.

Daar waar je je vrij en bezield voelt, ligt jouw taak. De komende maanden zullen vele oude, achterhaalde plannen verdwijnen en zullen onverwachte wendingen ons positief verrassen.
Energie doet zijn werk, ook geld is energie en zal in trilling worden verhoogd de komende maanden. Geen geluk met een CBDC welke iedere bezieling van contant geld verloren laat gaan. We zijn toe aan (geld) energie wat is afgestemd op onze persoonlijke verfijnde, intuïtieve richtingaanwijzer. Werken met passie, leven volgens jouw waarheid en onderdeel zijn van een gemeenschap waar je graag deelt.

Geluidsbestand
Meer over deze week, hoor je in dit geluidsbestand:

 

Ik wens je een fijne week toe en een mooie start van jouw zomer.
Wij hebben toch maar geluk op Aarde dat we in deze tijd onze kansen kunnen benutten een totaal nieuwe weg in te slaan dan onze voorouders. Wij krijgen de kans en de steun patronen te doorbreken en zullen steeds meer vanuit onze tenen en intuïtieve vrouwelijke pool weten te handelen. Gewoon omdat het goed voelt en niet omdat we het onder controle hebben of snappen wat er gebeurt.

Graag tot ziens, horens.

Enjoy en een warme groet,

Lia

En mijn lieve Germo, dank je voor al jouw werk op de achtergrond! Wat zijn we een mooie team. Ik houd van jou.

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.