LIA OUENDAG

Kosmische update 14 juni 2023

Mooi medemens,

De nieuwe Maan is over een paar dagen en deze dagen in de nog afnemende maanfase zijn uitermate prettig om de rust in jezelf terug te vinden, even contact te maken met jouw vredige hartenergie en gewoon lekker te zijn.
Vanaf donderdag verandert de energie en zullen we merken dat we het niet meer leuk vinden voor iedereen klaar te staan en hulp te bieden. Er wordt een periode afgerond en staat een volgende fase op ons te wachten. Een fase met meer grenzen en duidelijkheid. Vanaf donderdag zal de energie vuriger en levendiger worden. We zullen merken dat we makkelijker handelen, ervaren en doen. Onze ziel weet dit al, ons lichaam en ego (denken) reageert wat langzamer op kosmische energie.

We willen graag leren van onze ervaringen en vanaf volgende week tot begin november vruchtbaar omgaan met onze kennis, wijsheid en intuïtie. Daar hoort onderscheidingsvermogen bij. En geen herhaling.

De waarheid komt binnen de komende week. We zullen zeggen, “Oja….:” dit snap ik. Dit weet ik. Dit heb ik eerder gehoord. Je herinnert je jouw eigen waarheid en komt uit de bubble.

Deze week is het nog fijn aan de vertraging toe te geven. Niet te veel noten op de zang te hebben maar even geduldig te zijn om het lot zijn ding te laten doen. Alles gebeurt op het juiste moment, als jij dat toelaat. Maar laat de omstandigheden je de weg wijzen en niet jouw denken.

Wanneer je ingrijpt of teveel stress ervaart, merk je dat er weerstand ontstaat en zaken niet lekker lopen.
Geef je over, de week voor de nieuwe Maan. Deze week is uitermate geschikt om de balans even op te maken, te reinigen en te reflecteren.

Geluidsbestand kosmische update

Hieronder het geluidsbestand met mijn kosmische update:

 

Live consulten in Nederland

Daarnaast ben ik erg blij te kunnen melden dat ik regelmatig in Nederland ben voor live sessies. Dank Margot voor jouw warme welkom in jouw praktijk in Rotterdam. Je bent een engel.

Healing, Power & Light programma

Ook bied ik een vernieuwd maatwerk programma aan Healing, Power & Light waarbij niet alleen jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd maar ook jouw mediumschap centraal staat. Klik hier voor meer informatie.

Dank voor jullie vertrouwen en heel graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Lia

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.