LIA OUENDAG

Kosmische update 10 februari 2023

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Ik ambieer de Astrologie te transformeren en in oorsprong te erkennen door met de natuurlijke tijd te werken. Mijn horoscoop is dan ook gelijk met de werkelijke sterrenhemel, in contact met de taal van het Universum en ons hart.

Lieve Aarde bewoner, mooi medemens,

Grond onder de voeten.
Heel veel aarding en contact met de basis.
Dat is wat de huidige kosmische informatie vertelt.
Zaken zijn concreet en lijken vast te staan.
Dat is niet altijd prettig en dat wat niet klopt, wil nu begrensd worden. Stop, houd op, zeggen we dan.
Realiteit, ontnuchtering en waardering.
Er worden knopen doorgehakt. Gestreden en hard gewerkt.

Aardbevingen en trillingen
Er is een hoge energie voelbaar, veel ontwikkelingen en nieuwe plannen ontstaan door krachtige zonneactiviteit. Kijk naar de grafieken van zonne activiteit deze week en zie dat er een intense energie richting de Aarde wordt geblazen. De aardbevingen en trillingen van de Aarde uiten zich niet alleen in Turkije en Syrië. Het is een schok wat de hele wereld betreft en doortrilt over de gehele Aarde. We zijn verbonden. Als er daar iets gebeurt, zijn we erbij betrokken.
Door crisis zetten we stappen. Ook worden we wakker. We voelen grenzen en herinneren ons waar het werkelijk over gaat.

Maandag 13 februari: laatste kwartier maanfase  
De linkerkant van de Maan is nu verlicht. Een moment van evaluatie. Het is een moment om de balans op te maken voor lichaam en geest. Een moment om te zuiveren als je dat wilt. Dat is waar het laatste kwartier ons in ondersteund. Dit moment is 13 februari rond 17.00 uur. Dezelfde dagen dat de Zon conjunct Saturnus staat, speelt de invloed van het laatste kwartier van de maanfase. Je kunt jouw lichaam vragen oude energie los te laten, je niet langer druk te maken over zaken die geweest zijn en niet meer veranderd kunnen worden. Het biedt de kans je te ontlasten van zorgen die niet bij jou thuishoren. Je kunt je openen voor de liefde die beschikbaar is voor jou en besluiten meer van jezelf te gaan houden.

Besef van extra kwaliteit, tijd en geduld 
Saturnus is op 16 februari in een samenstand met de Zon. Saturnus zal achter de Zon langs bewegen, vanaf de Aarde bekeken. Deze invloed grondt en aardt ons. De invloed van dit aspect is de dagen voor en na 16 februari voelbaar.
Het brengt ons daadkracht en doorzettingsvermogen. We worden voorzien van stevigheid en krijgen een helder beeld over dat wat er moet gebeuren. Deze weken staan de waarden en normen centraal. Een bijkomende invloed is geduld, rust en aanvaarding. We zijn vanuit rust, vastbesloten en gaan voor de redelijkheid. We realiseren ons dat het is zoals het is en zijn bereid ergens voor te gaan staan. Ook in het gevoel van rechtvaardigen, rechtzetten en herstellen van zaken die scheef zijn gelopen. Hier hoort ook herstel van de basis bij.

De Organizers zullen veel werk hebben.

Vruchtbare periode

De natuur maakt zich klaar voor de vruchtbare periode en zo doen wij dat energetisch ook. We ontwaken, bewegen mee met de natuur en krijgen grond onder de voeten aangeboden waar we ons door kunnen laten dragen.

We komen in beweging, meer en meer. Ontwaken meer en meer.

En durven patronen te doorbreken omdat het goed voelt en het ons iets brengt.

Jouw familie is niet zomaar jouw familie.
Via jouw horoscoop, zijn de belangrijke onderlinge afspraken en zielsverwantschappen herkenbaar. De meest lastige familieleden zijn op zielsniveau jouw grootste makkers. Jullie spiegelen elkaar, triggeren en helpen elkaar wat aan te gaan op emotioneel niveau waardoor je verder komt. Wees je familie dankbaar, voor de wortels en een bestaansrecht. En neem het allemaal niet te letterlijk en te persoonlijk, al die futiliteiten. Het is de bedoeling dat je het helemaal aangaat en helemaal doorleeft.

Maak je los. Maak je vrij. Je hoeft het karma van de ander niet te blijven dragen.
Na inzicht, volgt er een volgende stap namelijk, ernaar gaan handelen. Je mag gewoon jezelf zijn. En dat is jouw rol en taak in de familie. Jij vult iets aan. Je brengt jouw energie en je hebt jouw boodschap. Neem van mij aan, in deze tijd ben jij de healer in de familie die karma mag uitbalanceren en oude energie transformeert in deze familie.

Je bent goed zoals je bent.

Jouw inzicht en waarheid telt.

Je zit op schema.

Jouw hoger Zelf is zo intelligent en maakt zich niet druk.

Alle wijsheid is aanwezig.

Alle kennis is nu voorhanden.

En je hoeft je nergens zorgen over te maken.

“Be your-self en ontspan”, lijkt het Universum te zeggen.

Familie karma uitbalanceren doe je niet met jezelf 
Familiekarma is een aandachtspunt. Veel mensen worstelen en worden geconfronteerd met familiezaken. Het is bijvangst van een grote ontwikkelingsstap die we maken. En je bent hier niet alleen mee bezig. Familieopstellingen, regressies, healing, er is van alles wat we kunnen aanpakken om hier zicht en verlichting in te krijgen. Maar dan? Als je inzicht hebt gekregen, kun je met jouw Zon, jouw hart, ook contact maken met de vaste patronen. Dat is wat de belangrijke aspecten deze komende maanden ons laten merken.

Jouw horoscoop spreekt heldere taal over jouw familiethema en jouw unieke rol in dit belangrijke proces. Nu is de tijd. De tijd om te helen in de basis. Je wordt uitgenodigd je open te stellen voor healing van deze roots. Niet alleen voor jezelf maar voor de energie op Aarde. Voor jouw voorouders en al die mensen die nog geboren zullen worden in jouw familie is het meer dan waardevol familiekarma verder uit te balanceren. De energietrilling van iedere familie kan naar een hoger level worden getild. Dit doe je niet alleen. Dit kun je samendoen.

Hoe? Met jouw voorouders. Met de groep, met mij en jouw horoscoop. Lees hier meer over het Online Family Matters Programma.

Hartelijke groet,
Lia