LIA OUENDAG

Online Family Matters Programma

In dit bijzondere programma krijg je een overview van jouw familiedynamiek en zetten we samen ook stappen om meer licht en liefde terug te plaatsen in jouw familie. We gaan, samen met jouw voorouders via meditatie, zelfhelend vermogen en de kracht van de Zon oude patronen ombuigen naar vrijheid, vrede en dankbaarheid.

Online Family Matters Programma

De natuur kent ritmes. Zo ook een familie. Door ritmes, herhalingen en patronen te herkennen in jouw familie, krijg je inzicht in het onbewuste deel van jou. Het brein maar ook jouw lichaamscellen reageren grotendeels vanuit onbewuste, karmische en doorgegeven prikkels. In dit bijzondere online maatwerk programma krijg je een overview van jouw familiedynamiek. Samen creëren we een kans karma te balanceren, voor jou en jouw (voor)ouders en alle familieleden die nog geboren zullen gaan worden in jouw familie. Het zorgt voor meer duidelijkheid over jouw plek op aarde en het innemen van jouw eigen ruimte. Tijdens dit programma zullen we jouw geluid en energieveld bekrachtigen.

Jouw verbinding met je familie gaat over een breed energieveld. Je bent verbonden met de levens van al je familieleden, ongeacht of je wel of geen contact met ze hebt. Ons energieveld reikt uit naar de voorouders en verbindt zich met de vele Aardse familieleden van dit leven.

Deze kansrijke tijd vraagt meer verantwoordelijkheid te durven dragen voor onszelf. De huidige tijd geeft de kans dichter bij onszelf te komen en onze eigen wortels te gaan voelen.

Samen in verbinding met ouders en grootouders

Tijdens onze sessies, gaan we samen mediteren met jouw voorouders. We werken met de kracht van vergeving, overgave en onvoorwaardelijke liefde. Jij speelt een actieve rol in de familiedynamiek door je open te stellen voor de liefde van deze voorouders. Ook zij zijn erbij gebaat dat negatieve ervaringen verwerkt worden en karma losgelaten kan worden. Ons inzicht en bewust-zijn werkt aanstekelijk en verlicht het gehele familie-veld.

Het aanbod

Dit Online Family Matters Programma duurt 7 weken en is gebaseerd op jouw Geboortehoroscoop en transits (actuele zielsontwikkelings proces) en bestaat uit:

 • Een telefonisch intakegesprek van een uur waarbij we jouw persoonlijke familiethema bespreken en jouw unieke rol in deze familie
 • 3 online sessies met een groep van maximaal 8 deelnemers op maandagochtend van 9.00 – 11.15 uur
 • Gezamenlijk wekelijks meditatiemoment van een half uur gedurende zeven weken op maandagavond in je eigen huis
 • Thuis-werk-opdrachten (gemiddeld 1 uur per week)
 • Afrondend belconsult met Lia van een half uur

Voor wie

Als je voelt dat het nu het moment is voor het verder ontwikkelen van je eigen visie, basiskracht, en persoonlijkheid. Voel je behoefte je los te maken van familie perikelen en patronen in jouw familie? Wil je meer vanuit jouw eigen ruimte kunnen handelen en welzijn, lichaamsbewustzijn en gezondheid vergroten?

Voel je dan welkom om met jouw voorouders, jouw gidsen en onze Zon, deze grote stap te zetten via het Family Matters programma.

Samen met een groep van maximaal 8 deelnemers, creëren we een veld van licht en liefde waardoor we samenwerken in transformatie en healing.

De online sessies zijn met de groep.

De meditaties zijn met de groep, ieder op zijn eigen plek thuis.

De sessies met Lia zijn individueel en persoonlijk en worden niet gedeeld.

Reacties van klanten

“Ik ervaar Lia als een wijze vrouw. Een betrokken en liefdevolle persoonlijkheid die weet waar ze over praat en ongelooflijk accuraat is in wat ze deelt. Ik heb me regelmatig afgevraagd hoe ze dit allemaal ‘weet’ aan de hand van alleen je naam en geboortegegevens.” Theo

“Het programma Family Matters heeft me meer rust en vertrouwen gegeven in m’n relatie tot andere familie leden en mijzelf. Sommige relaties zijn behoorlijk veranderd in positieve zin, in andere relaties ben ik m’n weg nog aan het zoeken met het vertrouwen dat het zich zal ontvouwen zoals het bedoeld is.” Marie

“De combinatie van astrologische inzichten en de kracht van energetische behandelingen is wat haar onderscheid van andere astrologen en voelt waardevol en kloppend voor mij. Het dieper kijken dan alleen de astrologische feiten is absoluut een aanvulling gebleken en maakt dat ik niet zal twijfelen om vaker met haar samen te werken mocht de behoefte daartoe zijn.” Eric

“Dank je wel lieve Lia! Graag tot een volgende keer!”  Yolande

Investering

Inclusief:

 • voorbereidende werkzaamheden door Lia
 • telefonisch intakegesprek van een uur met Lia
 • 3 online sessies van 2 uur en een kwartier
 • wekelijks meditatiemoment met de groep
 • geluidsopname van de online sessies via Wetransfer
 • een afrondend persoonlijk belconsult van een half uur met Lia
 • energetische ondersteuning van 7 weken
 • € 575,- inclusief belasting, geluidsopnamen, meditatie en aanvullende emails

Wanneer

Start september 2023

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag