LIA OUENDAG

Liefdeshoroscoop voor singles

De liefdeshoroscoop is een horoscoop die informatie biedt over jouw relatie potentieel, jouw (karmische) afspraken binnen relaties in dit leven en jouw aanbod aan een mogelijke partner.

Liefdeshoroscoop voor singles

De liefdeshoroscoop voor singles is een zachte horoscoop.

Een horoscoop die informatie biedt over jouw relatie potentieel, jouw (karmische) afspraken binnen relaties in dit leven en jouw aanbod aan een mogelijke partner. Welke relatie past bij jou? Hoe kun jij verwoorden waar je voor open staat en wat voor relatie jij wenst? Deze uitleg gaat verder dan een uitleg over jouw liefdesleven. Het is een horoscoop die inzicht geeft over wezenlijke emotionele behoeften, verlangens en patronen. Hij is gebaseerd op jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Deze liefdeshoroscoop vertelt veel over de vrouwen of mannenlijn in jouw familie en celinformatie. Daarnaast is het een kompas voor jouw hart en jouw onbegrensde liefdes quotiënt. Jouw Liefdes Intelligentie is zichtbaar in de horoscoop en wil gedurende dit leven door ontwikkeld worden. De Aarde wacht op ons. Het universum helpt ons hierbij. Dit is jouw verbinding naar meer overvloed en zachtheid in jouw persoonlijke- en relationele leven. Dit consult is een uitnodiging naar de geschikte partner en het uitzetten van een intentie om de voor jouw passende relatie in jouw leven te kunnen ontvangen. We kijken tijdens deze horoscoopduiding naar de huidige fase en de komende periode. De horoscoop heeft een sterk energetisch karakter en magnetische werking. Het is een cadeau voor jezelf.

Voor wie​

De liefdeshoroscoop voor singles is er speciaal voor jou. Als je klaar bent voor de volgende stap in de liefde. Wanneer je praktische handvatten wilt ontvangen en meer wilt weten over jouw relatie potentieel.

Ervaringen van klanten

“Lieve Lia, Heel veel dank. Ik heb het vandaag beluisterd, en alles wat je zei was één grote bevestiging, en teken! Ontzettend bijzonder.” Liane

Investering​

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 1,5 uur
  • een persoonlijk consult van 1,5 uur in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een consult op afstand (geluidsbestand via wetransfer)
  • een geluidsbestand van de persoonlijke lezing van jouw liefdeshoroscoop
  • een follow-up belafspraak van een half uur en geluidsopname hiervan
  • € 277,- inclusief belasting in de praktijk of op afstand

Ik wil een consult

I would like a remote reading

Ik heb een vraag

I have a question