LIA OUENDAG

Jaargesprek (vervolg op Geboortehoroscoop)

In een uitgebreid vervolggesprek over de verdiepende duiding van jouw geboortehoroscoop ontvang je aanvullende praktische en duidelijke informatie over jouw actuele levensfase. Je krijgt in een jaargesprek waardevolle handvatten en antwoorden op jouw mogelijke “waarom en hoe”- vragen.

Als aanvulling op de geboortehoroscoop, kun je via dit consult dieper ingaan op de actuele leefsituatie met bijbehorende omstandigheden. Allereerst ontvang je in dit Jaargesprek nieuwe, concrete en heldere inzichten. Deze gaan over je huidige ontwikkelingsfase en richting. Daarnaast ontvang je handvatten over relaties, werk, huis, kinderen en meer naar wens en behoefte.

We gaan in op jouw huidige energieveld, energiebeheer, passie, geluk en liefde. Dit consult geeft een prachtige basis voor verdere groei en verbinding en helpt je beter om te gaan met jouw vrije wil in het maken van keuzes.

Het Jaargesprek bestaat uit twee delen

  1. Een uitgebreide persoonlijke lezing van de transits van jouw geboortehoroscoop en jaarhoroscoop van 1,5 uur in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een consult op afstand: telefonisch of via videobellen, of via een geluidsbestand van 1 uur.
  2. Een follow-up belafspraak, van een half uur, binnen een week, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de persoonlijke afspraak. Dit zorgt voor een nog verdere verdieping van jouw ontwikkeling.

Voorafgaand aan een Jaargesprek

Een Jaargesprek wordt altijd voorafgegaan door een consult met een Geboortehoroscoop. Dit vormt de basis waarin je inzichten krijgt.

Voor wie

Voor jou, als je naar aanleiding van de geboortehoroscoop verdere verdieping wenst.

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden
  • een persoonlijk consult van 1,5 uur in de praktijk of op afstand (telefonisch of via videobellen)
  • een geluidsbestand van het consult
  • een follow-up belafspraak van een half uur
  • € 197,- inclusief 21% BTW op afstand
  • € 237,- inclusief 21% BTW in de praktijk

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.