LIA OUENDAG

 

Zorg voor jezelf

Kijk, onze Maan is zichtbaar tussen eigen-wijze reizende Jupiter en ontnuchteraar Saturnus.

De natuur en letterlijk de sterrenhemel vertellen ons veel.

De Maan reflecteert onze gemoedstoestand en in samenstand met buurplaneten een duidelijke sfeer.

Veel mensen bevinden zich wat in afwachting. We mogen weer van alles maar klopt het wel en voor hoe lang? Voelen we ons nu vrij? Gaan we rekening houden met de kwaliteit van leven?

Geloof in jezelf
Het is belangrijk in onszelf te geloven  (Jupiter) en onze persoonlijke waarheid trouw (Saturnus) te blijven. Dit voelen we deze dagen. Het is een soort rust die we ervaren, misschien wel een beetje niemandsland omdat er veel gebeurt wat we niet zien maar wel voelen en op een dieper niveau weten.

Het is goed zoals het gaat. Alles dient een doel. Jij bent de meester over jouw eigen leven en het centrale punt van jouw persoonlijke reis. Maar pak dat stuur vast alsjeblieft, dan is er zoveel meer uit het leven te halen.

De Aarde reist door met 300 km per seconde en neemt ons mee. We bevinden ons in een groot avontuur. Vele malen groter dan dat wat mensen bedenken en uitvoeren.

Heling
Er vindt heling plaats van ons oer-weten, de oude kennis die weer bruikbaar wordt. Ook die van jou. Van dat wat je in levens hebt opgebouwd en beschikbaar is via meditatie, overgave en dankbaarheid.

Deze herstellingsperiode duurt nog ongeveer 1,5 jaar en is een positieve uitdaging voor iedereen die bereid is zijn intuïtie te ontwikkelen en zich open te stellen voor een grotere en bredere kijk.

Gedurende deze 1,5 jaar zal er een toename zijn van zonne-activiteit en informatieoverdracht via de natuur. Het hoort bij onze ontwikkelingsweg en zal in kracht toenemen (klimaat, weer, wind,  zonnevlammen en bijbehorend effect op onze planeet).

Wetten en regels staan onder druk net zoals onze overtuigingen en ideeën waar we jaren op konden koersen. Het beeld verandert, de wensen en verlangens worden puurder en raken steeds meer de essentie.

Zorg voor jezelf
Er is een steeds groter belang voor jezelf te zorgen en de werkelijke investeringen voor de lange termijn te realiseren. Ik praat nu niet over pensioenen of geld op de bank maar over herstel van natuurlijke bronnen zoals een voedselbos, ambachten en de keuze voor een eenvoudiger stressvrij bestaan.

Zo laat de huidige kosmische tekening ook zien dat ons hoofd overbelast is. Mensen last kunnen hebben van hoofdpijn (migraine) omdat het oude losgelaten wil worden en het ego niet langer tevredengesteld kan worden.

De Maan, ons gevoel, wil meer ruimte krijgen. Voelt het goed? Voldoet het aan jouw behoeften?

Openstellen voor het hogere doel
Als we ons open stellen voor het hogere doel komen we automatisch in een zielstrilling terecht die ondersteund wordt door de kosmos en hogere dimensies. Wanneer jouw acties niet alleen voor jezelf fijn zijn maar eigenlijk voor het geheel positief zullen uitwerken, zijn we in de heart-flow. Als het klopt voor jouw ziel, gaat het vanzelf. Wordt je geholpen en genereert het goede energie. Deze hogere doelen brengen rust en wel-zijn. Je voelt het omdat het voldoening brengt en ook op langere termijn iets kan opleveren. Geluk delen werkt ook voor jou. Liefdevol bijdragen kan in het klein en in het groot. Zonder oordeel. Vanuit dankbaarheid. Met vergeving. Het zijn ompolingen van ons handelen en denken die deze tijd als een transformatieve periode zullen kenmerken. We herinneren ons weer dat we samen zijn. Er zijn zoveel mooie mensen die wel bereid zijn. Positief zijn, willen opbouwen richting een natuurlijke en zuivere samenleving. Er zijn overal lichtwerkers. Bijzondere mensen die weten dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Deze mensen, jij en ik, kunnen meer gebruik maken en samenwerken met het enorme potentieel wat beschikbaar is om helder te leven.

Ons hoofd doet zeer als we toch de verleidingen van het ego niet hebben kunnen weerstaan en terug zijn gegaan in de oude energie. Maar, je staat sneller op, hebt leiding over jouw eigen leven weer snel te pakken en we vorderen!

Ga het aan, spreek je uit, stel niet uit en weet dat er ontzettend veel groeikracht in de lucht hangt.

Alle goeds, fijne sterrenhemel vanavond gewenst en dank onze Zon.

Ze straalt altijd en de zon zelf kent geen schaduw, net als ons hart.

Hou van jezelf zodat je jouw bron van informatie activeert en kosmische vrienden uitnodigt serieus genomen te worden.

Er is veel, heel veel meer waarneembaar dan ons denken (ego) zich voor kan stellen.

Zonnegroet,

Lia