LIA OUENDAG

Vitaal, vrij en bezield leven

Mooi medemens,

We zorgen zo goed mogelijk voor onszelf maar soms lijkt het toch anders dan je zou wensen. Soms reageert het lichaam anders dan je dacht.

Vitaal consult
In de natuur herstelt alles zich weer vanzelf. De natuur wil altijd weer terug naar de norm.
Zo werkt ons lichaam ook. Ons zelfhelende vermogen is heel groot maar vaak verwaarloosd. Graag maak ik dit via een maatwerk Vitaal consult weer belangrijk en activeer ik de wezenlijke kosmische liefdesverbinding waardoor rust en balans ontstaat.

Hippocrates
Hippocrates (vader van de westerse geneeskunde) zei: “Een arts, die niet tevens astroloog is, is geen arts”.

Ik ben geen arts of therapeut maar een Astroloog die graag de heldere informatie uit jouw horoscoop deelt. Astrologie is een bewustzijnsveld wat meegroeit met jouw ontwikkeling. Het is een hulpmiddel om de oorzaak, diagnose en therapie vast te kunnen stellen. Jouw herstel is zo logisch als de horoscoop het aangeeft.

Ontvangen en uitstralen
Zoals de Aarde energie uitstraalt en ontvangt, zo doet ons lichaam dat ook. Er vindt nu in onze actuele levensfase een bijzondere transformatie plaats in ons Melkwegstelsel en planeten staan letterlijk en figuurlijk in eenzelfde lijn.

Je vindt onder aan deze tekst twee afbeeldingen van de huidige kosmische situatie. De bovenste tekening is een tekening van de sterrenhemel op 21 juni waarbij je kunt zien welke planeten je kunt waarnemen voor zonsopgang. Het bijzondere is dat deze energie onze dag laat starten. Het is een enorme impuls om deze planeetenergieën in je dagelijkse, wakkere bestaan te integreren. De lijn Mercurius, Venus, Mars en Jupiter is een krachtige lijn waar de Maan van planeet naar planeet, langs wandelt tot 26 juni. Heel mooi waarneembaar maar bovenal voelbaar in ons dagelijks leven.

De onderste afbeelding laat de positie van de Aarde zien ten opzichte van de andere planeten in het Melkwegstelsel.  We reizen vanaf 21 juni weer het drukkere gedeelte in en worden meer omringd door invloeden van buitenaf dan de eerste helft van dit jaar. We zullen dit merken door meer intensiteit en meer beweging in ons leven. Je kunt hier de planeet posities plaatsen ten opzichte van de Aarde.

Ontzuren
Het biedt ons de gelegenheid op te schonen en dicht bij de bron te komen. Deze zomer is een belangrijke zomer om op orde te komen en de rust in jezelf te kunnen herstellen.
De horoscoop van de huidige tijd laat ons zien dat het wenselijk is te ontgiften, te ontzuren en een grote schoonmaak te houden op meerdere niveaus. Waarom? Omdat te veel afvalstoffen, disbalans en negatieve omstandigheden ons blokkeren de vrije wil te gebruiken en onze intuïtie te volgen.

Door je lichaam op te schonen, naar de omstandigheden te kijken en een medische toelichting op jouw levensplan te horen, kun je jezelf op het heldere pad houden.

Inzicht maakt vrij
Inzicht maakt je vrij. Door je gezonde verstand te kunnen gebruiken en logica te herkennen, ga je weer terug naar de basis. Ik help je graag jouw waarheid te leven en de balans op te maken.

Lichaamstaal
Elke ervaring op Aarde is bedoeld als oefening en onderdeel van jouw zielsplan. Maar ziekte wil je wat meer vertellen. Een ziekteperiode, klein of groot, is een gelegenheid te verinnerlijken en het contact met jouw ziel te beleven. “Er is een ziekte en een zieke”, zei Mellie Uyldert.

De zieke kan leren hoe, waarom en wat hij kan doen om zichzelf te genezen met behulp van inzicht uit de persoonlijke horoscoop. Het lichaam heeft een eigen bewustzijn waar we mee kunnen communiceren.

Zelfhelend vermogen versterken
De huidige collectieve ontwikkelingsweg is een grote oefening om meer met ons persoonlijke licht- en liefdeskracht te gaan doen. Hiervoor willen we fijn en prettig in ons eigen lichaam kunnen wonen omdat het lichaam de grote kosmische antenne is.
Dit Vitaal consult draagt bij aan een zuivere ontvangst en uitstraling van energie en vertelt je hoe je meer in afstemming kunt zijn. Het maakt je vrij en laat je lekkerder in je lichaam wonen. Het is niet nodig moe te blijven of met bepaalde klachten te blijven leven als je weet waarom, wat en hoe je iets kunt doen om jezelf te helpen.

Vitaal consult, beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Er zijn 5 plekken beschikbaar in mijn agenda.
Gezien de medische horoscoop analyse, vraagt dit een ruime voorbereidingstijd.

Ik heb deze zomer de volgende plekken beschikbaar op 11, 12 en 18 juli en op 1 en 2 augustus 2022.

Lees hier de details van het Vitaal consult.

Aanmelden voor een consult kan per mail via info@liaouendag.com

Een fijne week gewenst en graag tot ziens/horens onder de sterren.

Hartegroet,

Lia