LIA OUENDAG

Van donker naar licht

Samenwerken met de natuurkrachten
De natuurkracht laat ons zien hoe we van het donker naar het licht kunnen gaan. De natuur herinnert ons eraan hoe we ons openen voor deze lichtkracht en donkerte om kunnen zetten naar licht. Dit is het leven op Aarde, welkom in jouw proces.

Nieuwe inzichten en andere helderheid
Een week vol helderheid en nieuwe inzichten. Maar met bijbehorende invloed van Mercurius retrograde gaan we zaken voor onszelf opnieuw bekijken en beoordelen. We kunnen met de huidige Sirius kracht, zaken opnieuw gaan uitvinden. Wees niet verbaasd als er afspraken niet worden nagekomen of jij zelf besluit dat je het allemaal anders wilt dan je dacht. Het hoort erbij. 

Sirius A en B samen
Sirius is nauw verwant met de technische ontwikkelingen en het zien van de grote verbanden. Sirius inspireert en laat ons groot denken. Het hoort bij de vrije energie.
Sirius draagt bij aan het gebruiken van de zuivere technologie, intuïtieve kracht en moed het leven aan te gaan. We voelen nu deze kracht in onszelf en hebben minder bevestiging nodig van de buitenwereld.  

Een goed gevoel.  

Waar Sirius in jouw horoscoop een planeet, huiscusp raakt of karmisch punt raakt, ben je slim, helder en voel je de logica hiernaar te handelen. Sirius verbindt ons met de eer van het leven. De technologie van Sirius gaat alle planeten te boven. Deze lichtkracht van Sirius laat je weten hoe je van donker licht kunt maken. Hoe je met vrije energie om kunt gaan. Kijk naar Daan Roosegaarde en zijn Sirius achtige ontwikkelingen, magisch, ik ben een grote fan van Daan. Kijk hier naar Daan zijn werk: News | Studio Roosegaarde 

Sirius is concreet. Zeer aanwezig aan de hemel en ook voor rede vatbaar in jouw horoscoop. Sirius doet ertoe en zeker nu.  

Sirius A en B horen bij elkaar. Sirius A is de grootste van de twee en Sirius B draait er omheen 

Sirius B maakt een wandeling in de buurt van Sirius A en raakt haar eens per 50 jaar (ongeveer) Sirius A kunnen wij altijd waarnemen. Ze straalt ons tegemoet. Sirius B is met het blote oog meestal niet zichtbaar in Nederland. En juist nu, logisch zeg ik dan, komen ze samen. Kunnen we ze vanaf Aarde samen waarnemen! 

Sirius A and Sirius B Stars (zie hier een filmpje over de samenstand van Sirius A en B).

 

Deze dagen worden we geïnspireerd naar onze levenskracht te luisteren. Ons indianen bloed te laten stromen en wakker te zijn over ons persoonlijke leven.  

Deze Sirius positie maakt een lotsaspect naar de zon en de zuidknoop. We voelen ons zelf, ons Hoger Zelf en onze persoonlijke staat van zijn en realiseren ons waar we verschil in uitmaken. Hoe anders onze levens zijn dan die van onze voorouders. Hoe bijzonder onze ontwikkelingsfase is en hoe veel we hier uit kunne halen. Deze fase brengt ons 

meer in contact met ons persoonlijke leven en onze bijdrage in deze wereld. Omdat de wereld wat kleiner lijkt te worden, kan de binnenwereld vergroten. Sirius roept ons op deze gepaste trots te gaan leven, gebruik te maken van deze innerlijke kracht waar je nu meer mee in contact bent. De delen komen samen. Door de donkerte komen we bij het licht. We gaan aan! Je staat aan voor jezelf. Gewoon met jezelf zijn is goed en vol mogelijkheden. 

Een volle JA tegen het leven
Maak af waar je mee bezig bent en creëer daardoor ruimte voor het volgende. Het volgende wil doorkomen. Deze planetaire invloeden willen je deze weken laten voelen waar de energie naar toe wil stromen. Luister, hoor en voel… Ontvang je eye-openers en blijf wakker.   

Waar kun jij voluit leven en gebruik maken van jouw enorme potentieel? Sirius brengt hoge intelligentie, de hogere universiteit en de bijbehorende concentratie, focus en helderheid van hun doelen. Ze voelen, weten en horen. Zijn meestal minder geïnteresseerd in het Aards gefriemel en kunnen dan ook niet uit de voeten met onlogica en onzuiverheden. 

Jouw tempel, jouw creatie
Je woont in jouw eigen tempel. Je voelt misschien meer eerbied en respect voor het leven wat je leidt? Bent dankbaar voor gezondheid, natuur, de mooie mensen om je heen en jouw heldere geest? Dat is wat Sirius ons brengt. Deze pure waarheid en oorspronkelijke kracht van een leven op de planeet Aarde. 

Hou van jezelf! 

Het maakt je stralend en activeert jouw licht(kracht). 

Wil je meer horen, voelen en opnemen over Astrologie, astronomie en natuurkracht? Bestel dan mijn boek “Nu even helder”.

Een fijne dag gewenst voor jou en jouw dierbaren, wees jezelf. Meer is niet nodig. 

 

Hartegroet, 

Lia