LIA OUENDAG

Transformatie rondom eclipsen van 25 oktober en 8 november 2022

Transformatie tot in je tenen

Misschien heb je ook de energie voelen veranderen?
Een nieuwe fase en allerlei concrete, heldere ideeën die dit weekeind naar je toe kwamen?

De sfeer is inherent aan de positie van de Aarde ten opzichte van onze buren. We wisselen uit, ontvangen energie en reageren hierop.
Als kers op de taart hebben we ook nog een zonsverduistering 25 oktober 2022. Gedeeltelijk zichtbaar in Nederland met een hoogtepunt rond 12.05 uur.
Kijk hier voor een idee over het beeld wat we kunnen gaan waarnemen.

Twee weken later krijgen we een maansverduistering.
Deze weken wordt er heldere taal gesproken. Er zullen vele concrete veranderingen en besluiten worden genomen en zaken zijn duidelijker. De mist trekt op.
Behoeften worden gevoed. We hebben te maken met testjes. Gaan we door in een oude groef, herhalen we patronen of zijn we inderdaad in staat positief en vredig te blijven en kiezen we de liefdevolle route?
Intiem zijn werkt deze weken. De ander dichterbij laten komen. Contact maken. Elkaar vertellen wat je voelt en bedoelt.
Intense weken op een goede manier.
Relaties helpen ons op weg.

Het lichaam en jouw gezondheid zijn gebaat bij rustige voeding, sober en warm. Je kunt het gevoel hebben de weg kwijt te zijn maar dit is normaal tijdens een grote transformatie. We kennen de vernieuwing nog niet maar voelen het wel al aankomen. Je kunt jezelf hierin opvangen door zuivere voeding, positieve gedachten en opname van licht (Zon, buiten zijn, lichtlamp). De intensiteit zit grotendeels op het fysieke en mentale vlak. Wanneer je de trilling kunt verhogen door meditatie, ontspanning en muziek ontdek je vrij snel dat de versnelling van de tijd prettig is en je vertrouwen groeit.

De rust is er al.
De weg is al bekend.
Jouw hart is verbonden en jouw persoonlijke telefoonlijn met de Zon werkt uitstekend.

Geluidsbestand
Wil je meer horen over de kosmische energie van deze weken? Luister dan hieronder mijn geluidsbestand:

Er zijn vele waarheden op Aarde met bijbehorende trillingen en dimensies. Alles mag er zijn maar probeer jij bij jezelf te blijven.

Lieve groet en graag tot ziens,

Lia