LIA OUENDAG

Training Astrologie Astronomie en Natuurkracht 2022

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen van volgend jaar en lijkt het je leuk meer met de natuurkracht samen te kunnen werken? Dan nodigen we je van harte uit op de themadag in Zwolle. Lia vertelt tijdens deze themadag over de horoscoop van 2022, de mogelijkheden die we geboden krijgen en de kosmische invloed op jouw persoonlijke leven.

Je bent van harte welkom in Zwolle op deze 1-daagse training Astrologie, Astronomie en Natuurkracht waarbij je leert hoe je de informatie uit de astronomische horoscooptekening ook praktisch kunt gaan toepassen in het dagelijks leven in 2022. Hoe kun je de maanfasen, actuele planeetstanden en de activiteit van de Zon vertalen? Wanneer kunnen we wat verwachten?

Na deze dag heb je een actuele persoonlijke horoscooptekening voor 2022 voorzien van een checklist met handige zaken die je kunt toepassen in je eigen leven. Tevens gaan we in op intuïtie, healing, energie en jouw unieke kosmische lijntje.

Astrologie is logisch, geaard en zo verhelderend!

Voel je welkom op deze positieve, opbouwende, persoonlijke en informatieve dag. Lees hier meer en geef je snel op (beperkt aantal deelnemers).

Ik verheug me op jouw komst!

Heel graag tot ziens.

Hartelijke groet,

Lia