LIA OUENDAG

Sterren en wensen

Lieve Aarde bewoner,

Wat een feest was het gisteravond! De sterrenregen was zo mooi zichtbaar. Bij iedere vallende ster maakt je hart een sprongetje.

De Aarde reist door een strook vol gruis en daarom ontmoeten we hier en daar wat brokstukjes die de atmosfeer door komen. Het geeft een vallende ster en verbindt ons met dit deel van het Universum. Het deel waar Cassiopeia staat, zichtbaar in het noordoosten. De zichtbare W van Cassiopeia is een indicatie voor het gebied van waaruit de meteorenregens verschijnen. Ook iets meer naar het oosten (Andromeda nevel) kun je ze waarnemen.

Niet zomaar overkomt ons dit deze periode, ieder jaar weer. Het is een mooie energie die wordt doorgegeven vanuit deze hoek van de sterrenhemel. Het is de vrouwelijke energie, creatief, vrij, intuïtief en heeft als effect beweging, vernieuwing en transformatie. Deze periode vanaf midden Augustus is een krachtige tijd waarin we verder aarden, plannen maken en concreet gaan worden.

Laat je inspireren door de twinkels van de nacht.

Ook vanavond en vannacht is het nog zeer de moeite waard hiervoor naar buiten te gaan en je te laten verwonderen. Het leven is magisch op Aarde, realiseer je je dan. Zo veel beweging en energie om ons heen.

Deze meteorenregens staan ook gepositioneerd in een horoscoop. De horoscoop laat zien dat deze meteorenregen uit Cassiopeia onze collectieve opdracht prikkelen, namelijk om te vertrouwen op onze instincten. Te gaan doen. Te gaan pionieren.

De energie van de horoscoop van deze dagen laat zien dat het enerzijds wat taai is, je te maken kan hebben met weerstand en een soort sloom, vertragend gevoel.

En de andere kant, de vijfde dimensie hart gerelateerde kant is dat je meer in contact komt met de rust en de overgave. Wij gezamenlijk in een boeiend proces zitten waarbij we van niets meer zeker kunnen zijn behalve dat wat goed voelt, te volgen. In jouw horoscoop zal de beweging geactiveerd in het huis waar Stier en Ram staan. Hier vindt de actuele prikkeling en betwinkeling plaats. Hier zul je van koers gaan wijzigen. Wanneer er planeten bij betrokken zijn, ook Jupiter en Uranus zijn hierbij aanwezig, zal de impact groter zijn. De sterren die twinkelen zijn knipogen van de engelen. Een vallende ster opent je hart en vraagt je het mooiste te ontvangen wat je maar kunt bedenken.
Stel je open voor de voorzienigheid, het allerfijnste en ontvang.

Beweeg (mee), drink wat meer water (met een snufje zout) en omarm de zachte kant van het leven.

Veel plezier met de sterren en een heerlijke zondag vandaag gewenst.

Tot gauw. Woensdag beleven we weer een mooie nieuwe maan. Wordt vervolgd ~.

Zonnegroet,

Lia Ouendag