LIA OUENDAG

Programma voor Zestigplussers

Wij houden van de groep 60+ die vol levenswijsheid en Aardse vaardigheden, hun derde fase van dit leven leiden.

Wij, Lia en Germo, voelen ieder vanuit ons eigen vakgebied én privé leven, veel betrokkenheid met mensen die ouder zijn dan wij zelf. Wij bedienen deze groep al enige jaren vanuit ons ondernemerschap en doen dit met veel plezier. Vanuit dit gegeven, hebben wij onze krachten en gezamenlijke wens gebundeld om meer te kunnen bijdragen aan het levensgeluk van deze bijzonder waardevolle groep in ons samenleving. Een programma voor Zestigplussers voor meer Levenlust. Een traject van 3 maanden. Een mooie drie maanden waarbij de deelnemer centraal staat en allerhande vragen, acties, lichtpuntjes, inzichten en openstaande projecten aangegaan kunnen worden.

Handvatten en lichtpuntjes uit de horoscoop, geven meer invulling en voldoening in plannen en keuzes van het gewone leven. Daarnaast bestaat er, naast de persoonlijke horoscooplezing, behoefte om op praktisch niveau overzicht te creëren over huis, haard en andere aardse bezittingen. Klanten vertelden ons dat het niet altijd makkelijk alleen te handelen naar gekregen inzichten en vaak oude patronen terug kwamen.

Door de specialismen te combineren van Lia als Astroloog en die van Germo als Professional Organizer kunnen wij een stukje Hemel op Aarde aanbieden. Zo boven (de kosmische kracht en de sterrenhemel als bron van informatie middels een horoscoop) en zo beneden (de aardse woonomgeving als bron voor het organiseren en opruimen in het leven en aanverwante praktische verantwoordelijkheden die bij een Aards leven komen kijken). Wanneer je inzicht krijgt, wil je dit ook graag concreet toe kunnen passen in het leven. Wanneer je weet waar je meer levensgeluk door creëert, is het erg fijn wanneer je hier concreet en daadwerkelijk een helpende hand in ontvangt. Dit is de aanvullende kracht van de samenwerking met Lia en Germo.

In een periode van 3 maanden ontvang je samen met Lia vele inzichten, eyeopeners, verwerkingsmomenten, helderheid, lichtpuntjes en inspiratie middels jouw horoscoop. Dit brengt rust, vertrouwen en bewustzijn ten behoeve van de periode die voor je ligt. Met Germo ga je tegelijkertijd jouw praktische leven onder de loep nemen. Germo helpt je te huiselijke zaken beter te organiseren en keuzes te maken over je spullen en aardse zaken. Hierdoor ontstaat ruimte, lucht en licht over hoe je jouw leven verder kunt leiden en voel je vrijer op praktische en gevoelsmatig gebied.

Redenen om dit Programma voor Zestigplussers aan te gaan

Voor hart en ziel

 1. Respect en begrip voor jouw leven en levensloop
 2. Vrede over jouw “zijn”
 3. Rust en verdieping in jezelf en met jezelf
 4. Inzicht over relaties en mogelijkheid hier nog te in handelen
 5. Inzicht over jouw ontwikkelingsweg, de weg van jouw ziel voor, tijdens en na dit leven
 6. Kansen, mogelijkheden en lichtpuntjes voor de komende periode
 7. Los kunnen laten van issues en pijnplekken
 8. Verwerking en bewustwording

Voor mind, huis, nabestaanden en derden

 1. Rust in je huis: opruimen en organiseren
 2. Praktisch overzicht, voor nabestaanden, in administratie zaken
 3. Kenbaar maken van je wensen
 4. Loslaten en afscheid nemen
 5. Verantwoordelijkheid oppakken van de to-do lijst, zaken die nog geregeld dienen te worden en zijn blijven liggen
 6. Handelen in wensen, verlangens en dromen
 7. Ruimte vrij maken om te genieten, hoe, wat en waar: de nieuwe to-do lijst
 8. Zielsvoeding organiseren

Waar?

Op locatie, wij komen naar je toe.

Doel?

Ervaren en bijdragen aan levensgeluk, energie en lichtpuntjes.

Wat en hoe?

 1. Aardse zaken in het licht te zetten. Via dit programma kunnen zaken onderscheiden worden en letterlijk en figuurlijk “vrij” gemaakt worden.
 2. Verbinding met hart en ziel en inzicht in jouw zielsplan.

Investering

Prijs op aanvraag

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag