LIA OUENDAG

Op de rit

Goedemorgen mooi medemens,
Graag deel ik een positief bericht. Mijn boek ‘Nu even helder’ is door het hele land gelezen en ook buiten onze landsgrenzen verstuurd.
Ik heb de meest hartverwarmende en dankbare reacties ontvangen.Mijn wens om mensen meer in zichzelf te laten geloven is aangekomen. Meer rust en vertrouwen en een hart onder de riem in deze bijzondere ontwikkelingsfase. Dat was mijn motivatie om dit boek te schrijven.
Binnen twee weken was de eerste druk uitverkocht….Het goede nieuws is dat de tweede druk van mijn boek afgelopen vrijdag door de drukker is overhandigd. Ik hoop dat er nog vele boeken de wereld over zullen gaan.

Vandaag verzenden wij de reeds bestelde boeken voor mensen die even hebben moeten wachten, dank voor jullie geduld.

Enkele reacties van mensen die het boek gelezen hebben:
“Ik heb erg genoten van je oproep tot zuiver en wijs en helder leven. En zeker ook de erkenning dat het in ons al is. Je boek is zo hartverwarmend en verbindend… ”

“Met veel plezier en dankbaarheid heb ik het boek gelezen. Het boek heeft me veel helderheid, aarding, vertrouwen en warmte gegeven. Een aanrader als je vooral in deze tijd concrete handvatten wil krijgen. Dank je Lia voor het schrijven van het prachtige boek!”

“Bedankt voor je mooie boek, hij voelt heel zacht en draagt veel wijsheden in zich.”

“Voor mij is t een soort Goddelijke, Aardse encyclopedie! Een prachtig boek met een overvloed aan informatie, over hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn, mag zijn in dit prachtige mooie Leven. Een kado!!!”

“Tot de laatste letter heb ik je bijzondere boek gelezen en geleefd.
Wat een blijheid en vertrouwen straalt het uit.
Wat een positieve levensvreugde blijft hangen.”

Bestel hier jouw exemplaar van het boek.

Een hele fijne week gewenst, een week waarin we verder op avontuur zijn en vele kansen krijgen.

Er is veel positiefs te melden. De zuiverheid neemt toe.

  • Openheid in relaties. Je weet waar je aan toe bent en met wie je verder kunt opbouwen. Je weet ook welke relaties verdere investering niet nodig hebben.
  • Mensen genieten van de rust die deze situatie al maanden oplevert. Er worden zaken verwerkt, herkauwt en los gelaten. We pakken aan wat is blijven liggen. We werken aan meer kwaliteit in ons eigen leven en krijgen lucht!
  • Kinderen krijgen naast thuisonderwijs ook meer contact met ouders. Kinderen leren andere dingen dan alleen het reguliere schoolwerk. Het tempo kan aangepast worden aan wat het kind nodig heeft en er is meer persoonlijke aandacht. En voor de ouders die het lesgeven echt niet zien zitten, zijn er PABO studenten die hun hulp aanbieden aan huis.
  • Ik hoor veel terug dat mensen meer in contact zijn met zichzelf, met hun eigen kracht en intuïtie.
  • Het is een periode waarin er ontwikkeling is, er doorbraken zijn en we werken aan meer kwaliteit.

Door de gekte in de wereld en de onrust van overheden, wordt er van je gevraagd alle controle los te laten en je te beschermen voor negativiteit.Probeer uit je hoofd te gaan, je kunt het namelijk niet meer volgen. Wat er gebeurt is niet logisch en niet te volgen.

Probeer het los te laten te willen weten hoe het zal gaan. Je kunt beter vertrouwen op de goede afloop. Voelen is raadzamer. Met jouw hart denken lukt prima. Loslaten geeft ruimte en een vrij gevoel. Vertrouw maar…

De wereld wordt steeds transparanter. Mensen of leiders die onzuiver handelen, vallen door de mand en laten zich automatisch in de kaarten kijken. Het gaat allemaal vanzelf, omdat het licht vele malen krachtiger is dan de donkerte.

Er zijn gelukkig heel veel mensen die in mogelijkheden denken.
Mensen die elkaar blijven ontmoeten, horen en voelen omdat het ons kracht geeft positief door te gaan.
We willen blijven lachen, glimlachen en dienen groot te blijven denken. En dat kunnen we.

Warme groet,

Lia Ouendag

PS: heb je de sneeuwklokjes al gezien buiten?
Wist je dat de astrologie steeds populairder wordt, ook onder jongeren? zie hier een artikeltje.
Heb je het artikeltje al gelezen van de PABO studenten die de handen uit de mouwen steken? Lees het hier.