LIA OUENDAG

Nu even helder 

De afgelopen maanden heb ik met heel veel plezier gewerkt aan het schrijven van mijn eerste boek. Er is vanuit mijn vak zoveel te melden en dat doe ik graag. Het is een voorrecht deze informatie door te kunnen doorgeven. Er was er een sterke flow, het voelde fijn en ik werd er erg blij van. Met groot genoegen en veel trots kan ik je vertellen dat mijn boek ‘Nu even helder’ op dit moment, in deze bijzondere astronomische periode, daadwerkelijk gedrukt wordt. Vanaf 24 december gaan we de eerste boeken verzenden.   

Vrij
Bij iedereen worden er twee kanten aangeraakt. Licht en donker. We hebben te maken met onrust of vertrouwen. Gekte en rust. Vertrouwen of angst. We maken gebruik van onze vrije wil hoe hier mee om te gaan. Het zou prachtig zijn wanneer meer mensen zich gaan realiseren hoe we gebruik kunnen maken van onze vrijheid via deze vrije wil. Iedereen zit in zijn eigen proces en heeft zijn eigen waarheid en recht op vriendelijkheid en begrip. We dragen dit met elkaar.

Er zijn deze weken meerdere hevige aardbevingen geweest op alle niveaus Letterlijk! Kreta, Turkije, Etna, Chili, Filippijnen, in diverse zeeën… Ook de maatregelen van de overheid veroorzaken innerlijke aardbevingen bij groepen mensen. Deze zogenaamde beperkingen zullen uiteindelijk leiden tot veel inzicht, waarheid en bewustwording. De wal keert het schip. Ik heb er alle vertrouwen in. 

Sterrenhemel zien
Deze maand is de invloed van Jupiter Saturnus voelbaar. Dit team is zo prachtig zichtbaar. In het zuidwesten, het liefste een uurtje na zonsondergang. Sta even stil als je naar ze kijkt. Het doet je wat. 

Maar, of er nu bewolking is of niet, zichtbare planeten en sterren of niet, er gebeurt van alles! Realiseer je dat heel 2021 een bijzonder kosmisch jaar zal worden. We zijn al gestart met de vernieuwingen en transformaties. 

Twee lagen, één wereld
Er zijn twee niveaus zichtbaar in onze, éne grote wereld.

de vibratie en trilling van het ego
Op het niveau van de persoonlijkheid zullen deze planetaire invloeden veel intensiteit veroorzaken. Op het niveau van het ego worden we heen en weer geslingerd. Maar in het grote proces gaat dit over de omzetting van karma en het anders organiseren van jouw praktische leven. Meer verantwoording nemen voor jouw eigen persoonlijke leven. Groter durven kijken. Kunnen relativeren. Logisch leren leven. Doen wat goed is. En laten wat niet klopt. 

2 de hogere trilling en allesomvattende kracht van liefde
Het niveau van de ziel, de natuur en onze Melkweg is een golf waar we ons in bevinden. Het gaat over de hogere doelen. Het gaat hier over de onvoorwaardelijke liefde. Over de vrije energie. Op dit niveau is de stress en de onrust niet aanwezig. De natuur is in verbinding met de Zon. De bomen zijn samen. De zee vloeit in de andere zee over. Er is in de natuur al een vrije energie aanwezig. Het is onze opdracht, als mens, weer terug te keren naar deze vrije energie.  

Pluto: doorpakken maar
De invloed van Plutomet name in 2021 (februari, juni en december) zal bevrijdend gaan werken (vierkant met Uranus) en een stevige start maken met deze volgende ontwikkelingsfase. Meer gelijkwaardige keuzes, omzetting van beperkingen, herwaarderen van waarden en normen en het openen van vele prachtige poorten richting een helderder leven. 

Realiseer je dat we niet alleen op Aarde deze transformatie ervaren maar er in het gehele melkwegstelsel een boeiend proces plaats vindtWat er nu gebeurt, is veel meer en groter dan door mensen wordt herkend 

Zielsvoeding
Om die reden heb ik nu mijn eerste boek geschreven met de titel Nu even helder.
Het is geschreven vanuit mijn liefde voor de natuurkrachten, het universum en grote meerwaarde van de astrologie en astronomie in deze tijd.

Ik hoop dat dit boek een hart onder de riem mag zijn, lichtpuntjes veroorzaakt en vooral jouw eigen waarheid bevestigd. Het is een richtingaanwijzer voor deze tijd. Ik voel me dagelijks dankbaar, mijn mooie werk te mogen doen en ervaar dit boek als een belangrijke stap en mijlpaal.

Bestellen boek ‘Nu even helder’
Het is mogelijk alvast een exemplaar te bestellen van deze LIMITED EDITION: een door mij gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap.  De verwachte verschijningsdatum is 23 december 2020.

Bestellen kan vanaf nu in de webshopHiermee reserveer je jouw exemplaarJe ontvangt een bevestiging van jouw bestelling. Volgende week ontvang je bericht wanneer jouw exemplaar verstuurd is. Het E-book is nu al leverbaar.
 
Dank voor jouw interesse in mijn werk en alle vrede, rust, liefde en verbinding gewenst deze bijzondere weken.  

Tot gauw.

Hartelijke groet en een krachtige twinkel uit Blijdenstein,

Lia