LIA OUENDAG

De dag van de Nieuwe Maan; een warme start in september

Een heerlijke nieuwe start met zalig, zacht en zonnig weer. De natuur verwent ons allen. Graag deel ik de informatie uit de prachtige horoscoop van dit nieuwe Maan moment van 7/9/21 vanmorgen rond 2.20 uur.

Dat belooft wat moois!

Vrijheid blijheid.

We gaan meer doen wat we voelen. Onze dromen worden duidelijker. Eerlijkheid duurt het langst. We willen in de liefde zijn, in vrede leven en niet belemmerd worden in onze flow.

Deze nieuwe Maan horoscoop biedt perspectief! Er is veel kosmische hulp van buitenaf. We worden geinspireerd door natuurkracht en de mooie invloed van een collectief bewustzijn wat doorgroeit. Mensen worden prachtige kosmische antennes die steeds mediamieker en gevoeliger zullen reageren.

Hoe meer je incarneert als mens op Aarde, hoe meer je voelt en des te scherper zul je reageren op de invloeden van buitenaf. Jouw lichaam is jouw richtingaanwijzer. Het hart vertaalt de zonnekracht en verbindt de ziel met het lichaam. Alles is een geheel. Alles werkt met elkaar samen.

Het enige wat ons steeds maar afleidt en verleidt, is ons denken. Het ego laat ook deze horoscoop weer zien is zeer onrustig. Want, de mens kan het niet meer volgen, niet meer begrijpen en er gebeuren andere dingen die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Terug in de tijd? Dit is eerder gebeurd en we gaan op herhaling.

Steuntje in de rug
Toch laat deze horoscoop een mooie flow zien. Dit is dan ook een positief bericht voor de komende weken vol beweging, onverwacht nieuws en meer waarheid.

Wat komen we tegen?

Allereerst een activatie van hart energie en bijbehorend zelfvertrouwen door de Zonneactiviteit die al enige weken sterk doorwerkt op Aarde. Voor diegene die vast wensen te houden aan oude overtuigingen en ideeën is het een zware tijd. Want het universum vraagt je te herzien, te herwaarderen en te heroverwegen en niet vast te houden aan dat wat je altijd hebt gedaan. De oude plannen doen het niet meer. De Aarde is toe aan een nieuw hoofdstuk en neemt ons mee.

Dus, een mooie kansrijke tijd voor vernieuwende plannen, unieke wendingen en het volgen van jouw hart. De taal van het hart wil gesproken worden.

Mensen leren zichzelf meer en beter kennen door deze bijzondere tijd op Aarde. We keren terug naar het essentiële en boren hiermee een kans aan het zelfhelende vermogen te herstellen.

Fit
Er komt veel kracht vrij. Veel mensen ervaren meer energie. Het blauwe helende licht wordt meer en meer waargenomen door gevoelige mensen, over de hele wereld., Het helende licht komt in alle hoeken en gaten. Het heelt onze power en moed. Omhul jezelf in blauw licht (kristalhelder van Sirius) als je moed wenst om concreet bij te dragen aan welzijn op deze mooie planeet. De angst die gevoeld kan worden is een logische aanwijzer van het lichaam om te gaan bewegen! Om meer in beweging te komen. Een Call to action!

Vruchtbaar of niet
Vruchtbaarheid is een thema deze jaren. Er zullen meer “problemen” rondom vruchtbaarheid ontstaan, er vindt helaas bij grote groepen mensen een verdere verzwakking van het lichaam plaats omdat men afstand neemt van hun eigen verantwoordelijkheid.

Alleen als het klopt…
Ik voorzie meer strijd, meer spanning en crisis in geloof voor het individu die ervan uit blijft gaan dat we niet voor onszelf kunnen zorgen maar een ander dit beter kan doen.

We hebben een afspraak gemaakt met onszelf, met onze ziel, om een mooi programma te volgen en een bijdrage te doen op deze mooie planeet.

We zijn hierbij onderdeel van een grotere collectieve ontwikkelingsweg waarbij momenteel manipulatie en machtsdrang veel invloed hebben op het algemeen functioneren.

Het is de tijd van het hart. Het is de tijd van DOEN, vertrouwen op je gevoel en werken aan de terugkeer van jouw “zijn”. Je bent precies goed zoals je bent. Jij weet beter dan wie dan ook, wat je nodig hebt en wat je vanavond zou willen eten. Niemand weet het beter dan jij zelf.

Wetten en regels van derden zijn niet logisch als ze niet resoneren met jouw hart. Afspraak is afspraak geldt niet meer als de basis geen fundament meer heeft.

De basis zit nu in jou, in jouw hart.

Samen met al die mooie mensen, en dat zijn er heel veel op Aarde, geven we een slinger aan een menselijker leven met respect voor de natuur. Ook met respect voor ieders natuur. Want hoe je ook denkt, wat je ook doet, wat je ook roept, je verdient liefde en mag het doen op jouw manier.

Gevoel
De liefde voor de visie kan niet altijd in woorden gegoten worden. Soms voel je iets en is dat gevoel vele malen belangrijker dan de verklaring die je eraan kunt geven. Ook dat hoort bij deze tijd. Stop verklaringen, stop analyses, stop “hoofdwerk”. Geef leiding aan jezelf door je te richten op ontspanning. Wees niet bang, volg je gevoel maar, het klopt.

Chaos compleet
We zien verdere onduidelijkheid vanuit de politiek en het bankwezen. We zien in Nederland verdere intellectuele belangenbehartiging voor financieel gewin in de medische sector. Dus, logischerwijs, dienen we meer daadkracht te tonen in het aanpakken van onze gezondheid.

Training, conditie, voeding, geen verspilde energie, schoon water maar ook jouw denken wil op de kaart komen te staan door een stukje leiding. We dienen de komende weken leiding te geven aan onszelf en onze ambities weer centraal te stellen. Je wilt een doel bereiken? Ga ervoor, maak een plan en voer het uit. Het is de nieuwe Maan van leiderschap. Het is een mooie energie om de komende weken gebruik van te maken en de confrontatie even aan te gaan met het lijf, jouw gewoonten en de vernieuwde verlangens.

Pit, transformatie en dankbaar zijn
We zijn toe aan meer pit! Lekker met de voeten op de grond.

De dauw ‘s morgens vroeg met de ochtendzon in je gezicht is het meest heilzame moment van de dag. De natuur wisselt graag met je uit. Vergeet niet dankbaar te zijn. Dit helpt de communicatie op gang en brengt je direct naar een hogere trilling.

Dank je lieve Zon, lieve Maan, moeder Aarde voor de bijzondere reis waar we onderdeel van uit mogen maken. Want bijzonder blijft het, dat we met een lichaam als kosmische antenne een reizend leven leven en ondertussen ervaringen op kunnen doen om een bijdrage te leveren aan een Aards leven.

Hier een mooi artikel: mediteren en sungazing verlengen het leven.

Tempo
We worden meegenomen, of je wil of niet, met een snelheid van 30 kilometer per seconde.

Het licht gaat 299.792 kilometer per seconde maar op Aarde kunnen we er dus ook wat van.

We bewegen door en hebben een menselijke ervaring. Vergeet niet dat je mens bent en blijft, met een lichaam en een persoonlijk aura. En tegelijkertijd bevind je je in een zee van energie, verbonden aan bloedlijnen, zielsverwanten en een collectief proces. Go with the flow en werk aan een zuiver onderscheidingsvermogen.

Overal wijzigingen en veranderingen
Op alle planeten is er iets gaande met het magnetische veld. Het lijkt te worden opgeschud door niet alleen onze eigen Zon die weer wakker is geworden maar ook door ontwikkelingen in het melkwegstelsel en invloeden van buur-zonnestelsels.

Het toont vooral aan, dat we groot moeten blijven kijken, om ons heen.

Blijf luisteren, voelen, waarnemen en zie de interactie tussen jou en de omgeving.

Het is een mooie energie om de komende weken gebruik van te maken en de confrontatie even aan te gaan met het lijf, jouw gewoonten en de vernieuwde verlangens.

Wees trots op jezelf, geloof in jezelf en jouw mogelijkheden en voel je vrij! We zijn toe aan het doorhakken van knopen.

Je bent uniek en zo welkom!

Enjoy the ride 😊

Tot de volgende keer, met een warme groet,
Lia

Meer lezen? Lees dan hier mijn laatste nieuwsbrief.