LIA OUENDAG

Kosmische update volle Maan 31 augustus 2023

 

Lieve Jij,

De Maan is zo mooi, weer bijna recht tegenover de Zon en zo mooi verlicht. Ze staat voor ons onbewuste. Ze beschermt ons, voedt ons en helpt ons de energie af te voeren. Ze kent geen eigen identiteit en is in samenwerking met de Aarde aanwezig om al het bewustzijn op Aarde te ondersteunen.

Dank je lieve Maan, dat je er bent en het leven op Aarde op menselijke wijze mogelijk maakt. Ze is zo dichtbij. Dichterbij dan anders en prikkelt onze emotionele behoeften en gevoelswereld.

Samen met Saturnus die naast de Maan staat, helpt ze ons herinneren aan de meest waardevolle kanten van jouw leven. Jouw waarheid wil gekoesterd worden. De zorg voor jezelf is de basis van een gelukkig leven. Het is luid en duidelijk wat er wil gebeuren. Jouw hart is de belangrijke leider in het geheel en het lichaamsbewustzijn vertelt je welke creatieve uitingen nu aan de beurt zijn.

De handen willen hun energie doorgeven.
De benen willen vooruit in jouw ritme en tempo.
En jouw hart wil de lagere en de hogere wil samen laten werken zodat je jouw unieke bijdrage kunt doen.

Volle Maan van contact met het onvoorziene, verschuiving, verandering en opschudding! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het Universum is erbij. De Aarde reageert op de planeten en invloeden in het melkwegstelsel en wordt geactiveerd, omhuld en geholpen. Wij mensen trillen mee en krijgen kans na kans in beweging te komen, net als de Aarde zelf. Beweging wisselt af met rust. Harmonie en vrede zijn altijd aanwezig en ontwikkelen ontstaan vanuit een zielsplan.

Geluidsbestand
Luister hier naar meer informatie over deze volle Maan:

Heb het goed lief medemens, geloof in jezelf en twijfel niet aan jouw ingevingen. Het is de hoogste tijd voor actie.

Zonnegroet,

Lia

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart. 

 

 

Ons initiatief: Centrum van de Zon

Graag vertel ik je over ons hartbevlogen project waar Germo en ik gedurende de afgelopen drie jaar aan hebben gewerkt.

Wens
Concreet heeft zich nu de mogelijkheid voorgedaan onze wens te realiseren. We hebben via via meerdere hectaren grond met gebouwen in Frankrijk aangeboden gekregen om ons Centrum van de Zon te starten.

Ons doel
Het doel is een plek te creëren waar mensen inzicht krijgen, stappen gaan zetten en vooruitgang boeken in hun persoonlijke, spirituele en aardse, praktische ontwikkeling. Op het gebied van onder meer relatie, gezondheid, wonen, werk, financiën bieden wij richting en concrete wegwijzers. Dit gebeurt vanuit astrologie, natuurkracht en organizing vakmanschap. Bezoekers aan het centrum kunnen als individu, stel of gezin deelnemen aan een maatwerk programma van één of meerdere dagen. Deelname is een beleving en ervaring die zorgt voor het voeden van lichaam en geest.

De locatie
Het centrum is een plek met inspirerende, helende en voedende energie. De Zon staat centraal in alles wat er op het centrum plaatsvindt. De Zon voedt, verwarmt en inspireert ons zonder dat we daar als mens iets voor hoeven te doen. Door er bewust gebruik van te maken gebeurt er meer. Alsof je aan een oplader zit. Een kosmische oplader. De paarden zijn erbij en doen mee.

We zijn als mens in staat onszelf en anderen te inspireren wanneer we verbonden zijn met onszelf, andere mensen en de kosmos. De natuurkracht op deze plek is sterk en zacht. Live. Your. Life.

We zijn als mens in staat onszelf en anderen te inspireren wanneer we verbonden zijn met onszelf, andere mensen en de kosmos. De natuurkracht op deze plek is sterk en zacht. Live. Your. Life.

Mens en dier welkom
Een plek waar binnen verantwoorde, veilige en professionele omhulling, veel mogelijk zal zijn en mens en dier welkom zijn.

We stellen ons open
Wij geven ons over aan de flow van dit project en stellen ons open voor deelname, bijdrage en ondersteuning in iedere vorm.

Crowdfunding 
We hebben het gevoel het benodigde bedrag voor de aankoop van het terrein en de gebouwen mede te manifesteren via crowdfunding. Dit voelt als een persoonlijke en betrokken manier van het steunen van dit bijzondere initiatief waarbij de geldschieter zelf ook positief zal meeliften op de energie die zich manifesteert. Voor en met elkaar samen, bereiken we meer. Eenieder die een financiële bijdrage of gift geeft aan dit project kan naast positief karma ook rekenen op en meer. Iedereen is welkom. Er is van alles mogelijk.
We vertrouwen op hartintelligentie en liefde en zijn daarnaast helder, geaard en logisch ingesteld.

Start
De wens is te starten in het vierde kwartaal van 2023. We zijn rond met de verkopende partij. Doelstelling is dat de financiële ondersteuner ook bij ons kan verblijven, aanwezig kan zijn bij retreats en deelname aan equi-therapie zodat de plek en energie ervaren kan worden.

Meer weten of deelnemen
Ben je benieuwd en wil je ons helpen?
Laat dan van je horen. Bel Germo op 06 53 13 36 84 of mail hem op office@liaouendag.com voor meer informatie of een belafspraak.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via deze artikelen.