LIA OUENDAG

Kosmische update: Sirius en nieuwe Maan

We dansen door het heelal. Met een sneltreinvaart reizen we verder en komen we af en toe oog in oog met een sterke kosmische invloed. Zo ook met de nieuwe Maan.

 

 

Nieuwe Maan
10 juli om 03.17u is het moment van de nieuwe Maan.
Zon en Maan staan op op zo’n moment op een zelfde punt aan de hemel, zo lijkt het althans vanaf de Aarde. De Maan staat tussen de Zon en de Aarde in en we zijn even in één lijn samen. Sterk verbonden, hand in hand. Ego en gevoel, denken en voelen, handelen en hartbewustzijn komen samen.

Samensmelting
Onze mannelijke en vrouwelijke pool smelten even samen en vanuit dit moment ontstaat de nieuwe geboorte en impuls. Levendigheid, kansrijk en inspiratievol. Het zijn dagen van vervulling, flow en balans.

Deze maanfase
Het is een maanfase om iets te gaan doen met jouw dromen, verlangens en wensen. Je wilt hoger gaan vliegen. Voor de mooiere, hogere en hartverwarmende doelen gaan. Het is een Maan die wil verbinden met jouw intuïtieve kracht en potentieel en dat deel van jou wat buiten jouw ego en persoonlijke belangen om gebeurt. Doe wat meer voor een ander. Luister naar elkaar en blijf bij jezelf…

Sirius kracht
Deze weken zijn bijzonder licht en de energie is anders. Niet alleen door zonnevlammen maar ook door de belangrijke positie van Sirius. Dit herhaalt zich ieder jaar rond deze tijd. Een Sirius periode!

Sirius staat de eerste weken van juli heel dicht bij onze Zon. De Sirius is helder, het komt allemaal wat meer binnen en er ontstaan belangrijke inzichten. Misschien voelt het als heftig, de knuppel in het hoenderhok en bijna revolutionair en in zekere zin is dat ook zo. Er gebeurt nogal wat! Doorbraken! Waarheid! Ontnuchtering en zicht op de realiteit van deze dag.

Er is werk aan de winkel en dat voelen we. Maar, we worden ook gedragen en hoeven niet te vechten. We mogen mee stromen en vertrouwen op onze eigen kennis en hartintelligentie. Daar moet je het van hebben de komende tijd. Het pittige werken zit hem dan ook vooral in de vredige staat van zijn bewaken en bij jezelf blijven. Positief en in hart verbinding.

Opening
Deze dagen richt je je makkelijker op de toekomst. Ben je bezig met wat er mag komen en wat er nu is in plaats van naar het verleden te kijken. Deze Sirius kracht laat je creëren en manifesteren.

Voelen maar niet zien
Je kunt Sirius in de zomer niet waarnemen want Sirius staat zo goed als naast de Zon, vanaf de Aarde bekeken. Op dezelfde plek. Maar, we weten dus heel goed waar Sirius is. Bij de Zon… dus als je naar de zon kijkt, weet dat je tevens naar Sirius kijkt, de homeplanet van onze kristal en een bron van essentiële informatie.

Bergkristal
Sirius is de ster van de bergkristallen. De bergkristal is dan ook gebaat bij het heldere zonlicht. Leg deze het weekeind en volgende week regelmatig buiten als de Zon schijnt.

Weet dat zonder dat jij wat doet, deze kristallen geactiveerd worden. Het is fijn als je hieraan meewerkt door kristallen schoon te spoelen, buiten neer te leggen en “weet” dat de natuur ook zonder ons toedoen energie uitwisselt.

De bergkristal zal als zeer krachtig aanvoelen door de sterke Zon Sirius connectie.

De tijd is rijp
Er gebeurt deze weken ook veel zonder dat we handelen. Gewoon, omdat de tijd rijp is. Jouw brein volgt het niet. Gelukkig maar.

Hogere spirituele ontwikkeling
De meest zuivere, hooggeschoolde opleiding volg je op Sirius. Zielen van Sirius die zijn geïncarneerd zijn vastberaden en doelbewuste mensen. Ze zijn zeker van hun zaak en hebben over het algemeen een sterke persoonlijkheid. Sirius kent een diepe vriendschap met de Aarde en verbindt zich met de Aarde via de natuur en specifiek bergkristal.

Deze weken
In de komende twee weken, van 10 tot 24 juli aanstaande zul je merken dat deze Sirius energie zijn werk doet. Je zult je fijne plannen willen uitvoeren, doelgerichte keuzes maken die ook voor jou zelf iets opleveren en zinvolle maar liefdevolle acties nastreven.

Voel je vrij dit artikel te verspreiden of te delen.
Graag tot de volgende keer.

Zonnegroet,
Lia

Meer lezen? Lees hier mijn nieuwsbrief.