LIA OUENDAG

Kosmische update Leeuwenpoort 2023

Lief medemens,

Vandaag is het de dag van de Zon, de onvoorwaardelijke liefde en jouw wijsheid. Belangrijke informatie komt naar ons toe via de huidige kosmische constellatie. Vandaag is het niet alleen het laatste kwartier van de maanfase maar ook “de Leeuwenpoort”.
Deze dagen maakt de Aarde een mooie verbinding met de energie van Sirius, Ceres en Jupiter. Onze Zon, Maan en Orion mogen hierbij niet vergeten worden. Het is een zeer vruchtbare dag waarbij met verhoogde trilling en frequentie, diverse poorten worden geopend. Het brengt inzicht, gevoel van verbondenheid en liefde. Liefde geeft rust.

Iedere Leeuwenpoort dag is anders. 8 augustus 2023 is meer dan krachtig te noemen omdat hij verinnerlijkt, je verbindt met jouw eigen waarde, zelfliefde en wijsheid en tevens hartintelligentie wordt bekrachtigd. Dit komt door de huidige constellatie en het effect van een X-flare (zonneactiviteit) die vandaag voelbaar zal zijn op Aarde. Dit trilt een aantal dagen na.

Een mooie dag om een kaarsje extra aan te steken. Jouw intenties te voelen, jouw dierbaren aandacht te geven en te oefenen deze onvoorwaardelijke liefde ook daadwerkelijk te ontvangen. Open jezelf. Wees ook lief voor jezelf. Help jezelf mooie en positieve gedachten te denken.

Alles is liefde.

De grootste kracht en creatieve vermogens ontstaan alleen maar uit liefde. We worden nu geactiveerd te handelen vanuit de hogere wil.

Maak je geen zorgen over geld of donkere kanten in relaties. Door onder andere Venus die retrograde loopt (tot 4 september) kunnen mensen het idee hebben geld tekort te hebben en hier zorgen over te hebben. Het is onze mind die ons veel wijs maakt. Vaak valt het wel mee.

Zorg voor jouw eigen licht en bescherming tegen astrale energie. De dagen tussen 26 juli en 12 augustus zijn belangrijk omdat ze ons verbinden met mooie gedachten over onze toekomst, innerlijk leiderschap en twinkels. Het is de periode van de Leeuwenpoort die opent naar meer verbinding met een leven vanuit hart en ziel.

Het is bijna nieuwe Maan en lekker donker buiten. We kunnen de sterren zien en ook de vallende sterren! De Perseiden meteorenregen heeft een hoogtepunt rond 11, 12, 13 augustus en zal ons vernieuwende en inspirerende informatie brengen. Stel je open en probeer te voelen in plaats van denken en te piekeren.

Voelen… hart open… zachte ogen… en geniet van jouw verbinding met het universele, kosmische lichaam waar we deel van uitmaken.

Geluidsbestand

Hierbij bied ik je mijn geluidsbestand aan waarbij je meer hoort over deze actuele Leeuwenpoort van 8 augustus 2023:

 

Een hele fijne dag gewenst en alle liefde.

Hartelijke groet,

Lia

 

Ter inspiratie

Graag stuur ik een paar Youtube fragmenten mee welke passend zijn bij de energie van deze dag:

Ave Maria

Jan Lisiecki – Mozart: Piano Concerto No. 21, 2. Andante

Song of Your Heart by Snatam Kaur and Peter Kater

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.