LIA OUENDAG

Kosmische update: Boven verwachting

Hoe is het met je?

Kun je je vrij blijven voelen?

Wees je lief voor jezelf?

Onderneem, beleef, speel en ontdek door.

De Aarde vraagt ons te blijven leven.

Leven doe je zelf en is niet afhankelijk van een ander.

Het leven op Aarde is een avontuur en dat blijft het.

Het lijkt een herhaling van thema’s, een moeizaam leerproces waarbij de mens hardleers maar bovenal onwetend zou kunnen blijven. En toch, gebeurt er iets anders. Iets groots. We ervaren iets bijzonders wat ons menselijke voorstellingsvermogen te boven gaat.

Ik – kracht
Kun je je over geven aan de omstandigheden? En aanvaarden dat verantwoording nemen voor jouw eigen weg erbij hoort in een Aards leven? Mensen hebben een persoonlijkheid en een IK gekregen om ook “Ik wil, Ik ben, Ik hoor, Ik zie, ik doe en Ik ga” te kunnen zeggen.

Grote verbanden blijven zien, groot blijven denken
Het leven is zo simpel zeg ik vaak in consulten. En het is zo, als je de horoscoop leest en de grote verbanden ziet, is het allemaal niet zo ingewikkeld. De verbanden zie je door op de omstandigheden te letten. De situaties in jouw leven geven aan waar het wel of niet stroomt. Het geeft richting aan en loopt synchroon met jouw hart(intelligentie). Dat wat goed voor je is, werkt en stroomt. Ons brein maakt het ingewikkeld en ons ego zal nooit tevreden zijn.

Onderdeel van een collectieve weg
De horoscoop van 17 augustus 2021 laat de grote collectieve ontwikkelingsgolf zien. Deze ontwikkeling gaat over het uitzuiveren en balanceren van karma. Er is nog een grote visseninvloed voelbaar, pas op dat je niet gaat lijden maar blijft leiden. Wakker en aanwezig, in vertrouwen en liefde. Naast het avontuur van de mensen die op dit moment op Aarde aanwezig zijn, is er een grotere reis gaande namelijk die van onze Zon waar we in worden meegenomen.

Denk niet dat wij zaken kunnen overzien, controleren of begrijpen. Het is een route van levens, van diverse volkeren en allerlei dimensies tegelijk. Ieder leven op weg naar evenwicht en balans, net als de natuur. Zichtbaar is in de horoscoop dat men over de top wil, climax ervaart en extreme vormen uitprobeert. Dit alles boven de wens van de ziel om hogere doelen centraal te stellen en te leven vanuit harmonie en liefde en een natuurlijk evenwicht.

Hoger Zelf en oerweten
Toch, gelukkig maakt de mens ook een groei door van bovenmenselijke kwaliteiten en ongelooflijke ervaringen. Je kunt contact krijgen met de natuur en natuurlijke omstandigheden zoals het generaties niet meer is ervaren. Het lichaam kent een antennefunctie die verder ontwikkeld kan worden dan gedurende de generaties die je zijn voor gegaan. Niet vanuit de mind maar vanuit het gevoel. Vanuit het niet willen begrijpen maar puur kunnen ervaren.

Logisch handelen, logisch denken
Mercurius en Mars dragen bij aan de moed om duidelijke taal spreken en logischerwijs de waarheid te willen zien. Dat wil zeggen dat we geprikkeld worden ons hart te volgen maar daar is gepaste trots voor nodig en veel zelfvertrouwen. Intentie en energie bepalen het resultaat van onze pogingen gehoord te worden. Hoe zeg je iets? Wanneer roep je wat? Vanuit welke intentie ben je gemotiveerd te doen wat je gaat doen? Door meer dan alleen jouw eigen belangen centraal te stellen, verhoog je de trilling en krijgt het hart een groter bereik. Deze kracht is grootser dan alleen die van jouw hart in jouw lichaam. Door je open te stellen voor de overvloed en onbegrensde mogelijkheden die er al zijn, kunnen wij samen nu, vandaag, veel goeds doen. Gun jezelf de vrijheid en de overvloed die beschikbaar is. Bescherm jezelf voor de angst en kleine denkwerelden. Omhul jezelf met de goede energie. Overal zijn mooie mensen!

Donkere wolken drijven over
We worden snel afgeleid, lijken overprikkeld te zijn en zijn snel geïrriteerd. Soms lijkt het of er een donkere wolk aankomt. Maar deze trekt over. Deze fase is tijdelijk en zoals Loesje zegt, we blijven zelf de slingers ophangen voor ons eigen feestje op Aarde.

Wat kun je doen om het zicht op deze donkere wolk te doorbreken?
Door groot te denken. Jouw vleugels uit te slaan. Gebruik te maken van keuzemogelijkheden, van jouw vrije wil.

Onderscheiden van licht en donker, vrij en vast
Nog niet eerder is onze vrijheid zo op de proef gesteld. Het zou geen oorlog moeten zijn maar lijkt het toch zo te zijn op politiek niveau. En toch, zeg ik weer, is het anders. Is de regelgeving en medische wirwar een zeer betrekkelijke kant van de huidige fase. Het draait om kwaliteit en het onderscheiden van licht en donker.

Waar angst is, dien je je te beschermen. Waar liefde is, kun je onderzoeken in welke vorm deze voelbaar is, op welke frequentie en hoe zuiver dit beleefd wordt.

Liefde in alle toonsoorten
Want ook liefde en “hulp” komt in allerlei vormen naar je toe, vanuit allerlei dimensies.

Er worden vanuit diepe, karmisch verbonden zielslagen allerlei zaken uitgewerkt en uitgetrild. Veel van wat er gebeurd bij de onbewuste mens, gebeurt vanuit dit collectief lijden en is een trein die doordendert zonder enig station of mooi uitzicht.

Liefde is niet wat het lijkt wanneer het pijnlichaam aan zet is en motivaties vanuit de eigen behoeftigheid worden gestuurd. Liefde is zuiver wanneer deze zacht en begripvol blijft en als thuis aanvoelt.

Lief hebben is een kunst. Een talent. Een vijfde dimensie eigenschap.

Onderweg
Door erboven te gaan hangen, groots te relativeren en rond te kijken, zie je dat het eenvoudigweg om een gewone trein gaat die wel degelijk remmen heeft en bestuurd kan worden.

Het leven is een prachtig avontuur als je de verbanden ziet, luistert naar je intuïtie en jouw stemmetje volgt door precies die persoon even te bellen of juist nu even dat en dat te doen.

Dus:
Heling op grote schaal.
Loslaten van oude denkpatronen en motieven.
Terug naar de natuur, veel buiten zijn, oog en oor hebben voor de wisselwerking met de rust van de natuur.
Liefde is.

Blauw helend licht
Weet dat we beschermd worden en heel veel licht ontvangen van buiten de Aarde.

Er wordt blauw licht waargenomen in de atmosfeer, het is het helende blauwe licht wat we aangeboden krijgen. Begin augustus is dit gefotografeerd (zie foto boven) maar ook in het Noorderlicht worden blauwe/violet kleuren waargenomen. Anders dan anders.

Meer helderheid
Onder andere de krachtige Sirius energie staat ons bij maar ook Aldebaran, Venus en onze Zon zetten ons in het licht. De zee, de lucht en de regen verspreiden de helende energie en helpen ons te helen.

We bouwen zoveel licht op met elkaar en ruimen groots op. We mogen jubelen voor de mooie ontwikkelingen die elkaar opvolgen. De Aarde herstelt zich.

We hebben wat tijd nodig dus heb geduld… ons geduld wordt beloond.

Ont-span.

We doen het goed.

Hou van jezelf en dank je lieve Zon, lieve Maan en lieve Aarde dat we hier deze ervaringen op mogen doen en mogen bijdragen.

Alle goeds gewenst, tot gauw.

Zonnegroet,

Lia

 

Wil je inspiratie ontvangen om groter te leren denken en een steuntje in de rug te ervaren?

Lees en bestel hier mijn boek: Nu even Helder

 

(foto: Spaceweather.com)