LIA OUENDAG

Kosmische update 7 september

 

Prachtige Aarde-bewoner,

Mooie Zon van Goud
Sinds een week, kunnen we nog dichterbij de Zon komen met onze camera. Vanuit Hawaï ontvangen “we” beelden die meer zicht en informatie geven over onze Zon. Zie hierboven de eerste foto van deze gouden bol. Een relatie met Goud. Dit is onze Zon. Vol in beweging. Ze ontvangt, zendt uit en heeft de pure kracht van helder goud. De Zon is in actie. Er is dan ook veel in ontwikkeling, ook in onszelf en op iedere planeet afzonderlijk. Zo boven, zo beneden. Alles verbonden.

Venus
Ik denk aan onze zusters op Venus. Mijn zusters die net als wij op een planeet wonen die in transformatie is. Vandaag zal onze Zon met de kracht van de laatste zonne-activiteit een impact krijgen op Venus wat de astronomen allemaal willen zien en waarnemen, zo krachtig… Venus kan hierdoor imploderen, de kracht naar binnen slaan, wat energetisch een symbolische waarde heeft in relaties, geld, waardering van materie en veranderingen op dit gebied. Relaties en de waarde van geld, wil naar een hogere trilling worden gebracht. En dat lukt nu ook.

Volle Maan
Met de volle Maan in Waterman (grens Vissen maar eind Waterman volgens de zichtbare sterrenhemel) ontvangen we een heldere maanenergie die vooruit wil denken en leiderschap aanmoedigt. Leiderschap vanuit het hart, vanuit het goede gevoel en de intuïtie die ons de weg wijst. Het is een belangrijke Maan die verbonden is aan de collectieve ontwikkelingsweg van de Leeuw/Waterman. Je vrij maken, je vrij voelen en gebruik maken van je vrije wil door positief leiderschap en hart-taal.

Krachtige dagen om het goud in onszelf te activeren!
Een paar bijzondere dagen waarin we ons bewust worden van het geven en nemen, denken en voelen en handelen naar ons hart. Na zaterdag zal de uitwerking plaats vinden en meer rust ervaren worden.
Mocht je een volle Maan meditatie willen ervaren, adviseer ik je dit vrijdagavond te doen. Deze volle Maan is ook zeer geschikt voor het reinigen van stenen (en relaties).

De hoge energie van deze dagen wordt veroorzaakt door de zonne-activiteit en uit zich in de behoefte aan vredige, doelgerichte en zinvolle acties en plannen. Concreet, helder en zielsvoedend. Probeer je de komende dagen open te stellen voor de Zon, warmte en het grote denken. Stel je open voor de andere opties die nu nog niet bekend kunnen zijn.

Essentie voor vandaag
We kijken verder deze week, oriënteren en onderzoeken concreet en zijn gebaat bij duidelijke taal. Luisteren en zelf praten. Over en weer. Communicatie :-).
In deze volle Maan horoscoop zien we de Slangendrager in het huis van communicatie staan, in het hier en nu. Dit geeft de basis energie aan voor de komende twee weken. We willen trouw blijven aan dat wat werkelijk van belang is, bij ons zelf blijven. We komen erachter wat echt telt voor ons-zelf. Automatisch zullen we ons bezig mogen houden met onze visie en hiernaar mogen handelen (hart-taal en intuïtie). Goed te weten dat er veel kracht en moed in de lucht hangt om te zeggen wat nodig is. Wanneer je met een liefdevolle intentie stappen zet, kan het nooit verkeerd aflopen.

Groei en ontwikkeling gaan snel
Bewuste en zorgvuldige handelingen en acties. We worden steeds logischer in ons handelen en herinneren ons dat we het leven ook behapbaar willen houden. Eenvoud brengt kwaliteit. Minder is soms beter.

Jij hebt een hart van Goud
Wij zijn iedere seconde in verbinding met onze Zon en alle lichtwerkers samen vormen een reusachtig netwerk van helende energie. De lichtwereld is ons dankbaar wanneer we ons hart durven te volgen en de benodigde risico’s durven te nemen. Onthoud… alles voor het goede doel! De ziel die wil ervaren en “spelen”.

Take your time maar herinner je wat goed is, snel kan gaan.
Als het stroomt… volg je de stroom… en  mag je mee bewegen.
Loopt het niet, kost het veel moeite en word je er moe van… neem dan een pas op de plaats en vraag je af wat dit jou wil vertellen.

Nieuwe fase in zicht
Nog maar een paar weken, tot 8 oktober Pluto retrograde wil aangeven dat de nieuwe fase in zicht is. En tegen die tijd loopt ook Mercurius weer direct en zal de vertraging van zaken zijn nut hebben gehad. (Mercurius loopt retrograde tussen 10 september en 2 oktober 2022).

Dank lieve mensen voor al die mooie berichten die ik ontvang en de vele hartverwarmende teksten. Het doet erg goed te horen en te weten dat informatie wordt herkend en (zelf)vertrouwen bevestigd.

Hartegroet en graag tot ziens onder de sterren,
Lia

Bekijk hier het persbericht van de U.S. National Science Foundation met meer prachtige foto’s van de Zon.