LIA OUENDAG

Kosmische update 7 december 2022

Bijna volle Maan. De Maan staat op 400.000 kilometer afstand, wat verder dan anders.

De Maan naast Mars zou normaliter extra energie en moed brengen maar het kan je duizelen deze dagen! Geen dagen om even snel zaken te regelen en van alles met wilskracht door te zetten.

Mars loopt namelijk retrograde en naast de Maan geeft dan een afzwakking van daadkracht. Deze Maan wil ons laten voelen en zakken. Je wordt teruggefloten. De kans dat je nu pas op de plaats maakt, ondanks de volle Maan energie, is heel logisch.

Hieronder kun je het geluidsbestand van mijn kosmische update beluisteren.


De ziel is aan zet

De zachte flow is aanwezig.

Mars staat letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. De energie kan goed en zinvol benut worden. Geen strijd of druk maar een kans goed gemotiveerd met je doelen bezig te zijn.

We dienen onszelf de bedding en veiligheid te geven. De dreiging is buiten in onrust en onlogische ontwikkelingen. Het duizelt vele mensen. Ik hoor van veel mensen deze week dat ze last hebben van duizelingen. Waak hierbij ook voor verontreiniging en vervuiling van energie om je heen.

De ziel vraagt koestering. Van jou, aan jezelf.

Zoals een kind zich kan overgeven aan het warme lichaam van zijn moeder, lekker bij haar kan kruipen omdat het zo fijn is veilig voelt. Dat gevoel is wat je jezelf mag bieden, thuis, bij jezelf, met dierbaren om je heen. Gewoon omdat het waardevol is om samen te zijn en veel meer niet nodig is. Ontvankelijk, open, rustig, vertrouwd en zonder enige druk van buitenaf iets te moeten doen.

Aarden. Zijn. Eenvoud. Doen wat belangrijk is en meer niet.

Planeten zien, energie voelen
Als je het leuk vindt naar de sterrenhemel te kijken, kun je met een verrekijker de Maan voor Mars zien schuiven tussen 6 en 7 uur ‘s morgens op 8 december 2022.

Mars is goed zichtbaar, zo recht tegenover de Zon.

Mars is zeer helder. Mars inspireert jouw behoeften. Het is nu makkelijker dan een paar maanden geleden, aan je persoonlijke behoeften te voldoen. Je voelt en weet simpelweg waar je je energie aan wilt besteden.

Als je deze dagen de Maan wat blijft volgen, zie je dat de Maan daarna contact maakt met Castor en Pollux in Tweelingen. De Maan in Tweelingen laat ons in beweging komen en handelen naar ons gevoel. Het Universum zorgt goed voor ons. Alles klopt.

Jupiter staat in Vissen, zichtbaar in het zuidwesten. De uitwerking van deze Aardse positie vinden we terug in een horoscoop van dit moment. We staan op een positieve manier AAN en worden geïnspireerd vanuit de Ram energie. Ga het avontuur maar aan, durf maar te leven, is wat de horoscoop vertelt.

Het leven lijkt door veel mensen ook weer ervaren te worden als een avontuur. We gaan voorwaarts en voelen de resultaten van ons harde (karmische) werk. De rust is wat teruggekeerd.

De Aarde straalt energie uit en communiceert met Mars en de Maan boven ons en in rechte lijn naar beneden, de Zon, Mercurius en Venus. Allemaal persoonlijke planeten die veel doen met ons persoonlijke leven. Nu en vandaag is waar het om gaat. Houd je leven overzichtelijk, praktisch en volg je gevoel.

Keep up the good work, mooie mensen.

We worden gestimuleerd en bemoedigd.

Hartegroet,

Lia Ouendag