LIA OUENDAG

Lief medemens,

We zitten in een kleine week voor de nieuwe maan van 13 december en de Zon is beland in het gebied van de Slangendrager. Dit brengt ons in een aantal weken vol waarheid en essentiële informatie. Je kunt je ineens meer zorgen maken dan anders en bij de kern komen, de realiteit en de helderheid krijgen wat er nu werkelijk speelt. De les die we krijgen is, om de essentie trouw te blijven en creatief te zijn. Er komen oplossingen en volgende week denk je er heel anders over. Blijf je open stellen en ga ervan uit dat het anders loopt. Dan komt het wel goed….

Buiten ontspannen
“Lucht jezelf” letterlijk en figuurlijk door veel te wandelen. We worden op een dieper level voorbereid voor een nieuwe fase en in de natuur worden we bijgepraat. Het is namelijk nu nog niet in kannen en kruiken. De kans is groot dat ook jij nog wat belangrijke keuzes mag gaan maken.

Actieve Zon
Er zijn vele vulkaanuitbarstingen deze weken en klimatologische effecten van de zonne-activiteit. Het is allemaal onderdeel van een groter proces.
Op mentaal niveau is er veel verwarring en mist maar op spiritueel niveau is er hoop, creativiteit en helderheid in dromen. Deze innerlijke verschuivingen in de Aarde staan gelijk aan de diepgaande transformatieprocessen in de mens. Ook deze dagen duwt de Zon ons de goede richting op maar vaak wel door onverwachte en intense gebeurtenissen of situaties. Allemaal voor het goede doel maar vaak niet wat je had verwacht. Zo hoort het leven nu te zijn.

L o s l a t e n, vraagt het Universum en meestromen. Er wordt voor ons gezorgd. En alles komt goed.

the Big Blue Neptunus (4x zo groot als de Aarde)
Neptunus loopt weer direct sinds 6 december en is een grote steun in de rug. Deze planeetenergie helpt ons de liefde toe te passen en elkaar te waarderen. Het brengt doelgerichtheid en zingeving. Ook in relaties zal het logischer zijn er voor elkaar zijn en als dat gepast is, voor een ander te zorgen. We openen ons meer en meer voor het leven van de liefde. Je zult een merkbare verschuiving ervaren deze tweede helft van de week vanaf 6 december. Je wordt uit je dromerige fantasieën gehaald en geconfronteerd met de realiteit van de donkere dagen voor de nieuwe maan. Laat de energie van Neptunus in Vissen je leiden om de wereld om je heen met warmte en genegenheid te benaderen en ook jezelf in dit vertrouwen te omhullen. Ons mediumschap is sterk doorontwikkeld deze maanden en nu, mogen we daar ook naar handelen. Volg je gevoel, stel je open en leef je waarheid. Voelen aardt. Denken en piekeren laat je in je hoofd zijn en geeft veel afstand naar hart en ziel.

Creativiteit, doen en bijvoorbeeld opruimen helpt je terug in jouw gevoel te zijn en uit te ademen. Lekker freubelen, schoonmaken en een muziekje aan. Dat doet goed deze dagen. En ondertussen, kom je bij de essentie en krijg je jouw eye-openers. Houd het simpel en voel hoe fijn dat is.
Hierbij krijg je alle twinkels aangeboden, zorgzame liefde en guidance. Ontvang het maar… en weet dat, dat wat je uitstraalt, je ook weer aantrekt en ontvangt. De engelen zijn dichtbij! De lichtjes, kerstsfeer en donkere dagen zijn er goed voor.

Luister hier naar het geluidsbestand voor meer informatie:
Kosmische update 7 december 2023.m4a

Fijne dagen en tot gauw.

Hartelijke groet,

Lia