LIA OUENDAG

Dappere aardebewoner,

Deze week zijn we een rustigere fase binnen gegaan. Vanaf morgen 6 november 2023 zal dat nog sterker voelbaar zijn. De planeten wisselen energie uit met de Aarde en we resoneren er goed op.

De balans is weer voelbaar. Meer innerlijke rust is welkom na vele gebeurtenissen achter elkaar. De strijd is gestreden in persoonlijke relaties en nu kunnen we de balans opmaken. De kwaliteitstest is geweest. Dingen zijn helder geworden, oud en nieuw stonden hand en hand en gaan elkaar nu loslaten.

Dat voelt fijn. De rust die het universum ons aanbiedt, is gekoppeld aan zelfliefde en vertrouwen. Stilte, rust, hartenergie en vriendelijkheid brengen de harmonie in jouw leven. Daar heb je niemand voor nodig.

Relaties verdiepen zich en de confrontatie met de waarheid is soms niet mis. Dat wat verwaarloosd is, openbaart zich. Ook lichamelijk is dit soms schrikken. Je voelt dat er iets niet klopt en dan ineens blijkt het te kloppen. Zo ook in relaties.

De rust die nu ontstaat, ontwikkelt zich door de waarheid die geleefd kan worden. Door de ontlading die er mag zijn en de volgende fase die is aangebroken.

Als je je niet laat verleiden in een polariteiten spel te belanden en welles/nietes te gaan spelen, is het een fijne week. Aan de planeten zal het niet liggen. Koester je fijne vriendschappen, geniet van de nieuwe fase die al is begonnen en voel je omhuld door de prachtige leiding die we ontvangen.

Vrijdag en het weekeind zijn wat intenser maar de eerste helft van deze week liften we mee op een fijne Venus energie. We stromen lekker mee, voelen ons wel dankbaar voor de kleine dingen en zijn ons bewust dat zaken mogen veranderen. Er heeft veel heling plaats gevonden in de maand Oktober en de eclips invloeden zijn uitgetrild. We voelen en weten hoe we ons leven anders kunnen inrichten, zaken wijzer en liefdevoller kunnen aanpakken en dit brengt tevredenheid.

Saturnus loopt weer lekker rechtdoor en is zoals we dat astrologisch noemen, weer direct. Het zal lichter en minder zwaar voelen jouw persoonlijke verantwoordelijkheden te dragen. Maar hij doet wel iets met ons geweten. Je wordt beloond of je krijgt een koekje van eigen deeg.

We kunnen fijne herinneringen krijgen, mooie beelden zien en ook de dromen zullen ons van veel informatie voorzien. Met een zacht mercurius – neptunus aspect deze dagen kun je vragen om mooie dromen en spiritueel onderricht, of naar wens, antwoorden op jouw vragen. Ga er even voor zitten voor je gaat slapen en laat je verwonderen. De nachten zijn belangrijk en doen veel.

De kosmische setting ziet er prettig en harmonieus uit.

Wees niet verbaasd als je mooie berichten ontvangt van dierbaren die je lange tijd niet hebt gesproken, het past bij de energie van nu. De eerste dagen van deze week horen bij het hart, bij de creatieve uitingen en zielsconnectie. Voel jouw warme hart. Je wordt gevoed.

Gezien de maanstand leven we een rustige en voorbereidende week voor de nieuwe maan. We zullen ons onbewust klaar maken voor de vernieuwingen die volgende week concreet zullen worden. We zijn deze week in afstemming, wellicht wat aan het mijmeren, aan het wennen en in goed kosmisch gezelschap om contact te maken met de diepere lagen in jezelf. Vraag jezelf af wat niet logisch is? Wat niet meer past bij een gezonde basis in jouw leven? Waar ervaar je weerstand en dank jouw lichaam dat de informatie loepzuiver aan je doorgeeft.

Er zijn van die dagen dat er poorten open gaan en je wordt voorzien van actuele informatie en wijsheid. Op 1 van deze dagen, organiseer ik een online meditatie. Op het moment dat onze Zon een samenstand heeft met het galactische centrum zijn we dichtbij de bron. Dichterbij kan niet. Het zijn dagen die veel inzicht geven en ons aansluiten op de wijsheid van de grote centrale Zon. Dit is een prachtig moment om ons te verbinden met de Slangendrager en kosmische antenne. Kijk hier voor meer informatie.

Vertrouw maar op jouw eigen balans, je bent in evenwicht door zelfliefde toe te passen en minder te verwachten van de buitenwereld. Wees jezelf en iedereen houdt van je.
Het is de taak van de lichtwerkers op Aarde om zich niet langer te laten verleiden op een lagere trilling te zijn. Het lukt niet meer, het gaat niet meer en de omstandigheden helpen je een handje om koers te houden.

Gun jezelf het beste, je bent het waard.
2024 zal een jaar van zegeningen zijn en de voorpret is begonnen.

Een fijne week lieve mensen en tot gauw.

Hartelijke groet,

Lia