LIA OUENDAG

Kosmische update 4 mei 2023

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart. 

 

Lieve Aarde bewoner, 


Alles mag er zijn.
 

Omarm ook jouw onbewuste kant, jouw achterkant (rug) en alles wat bij jou hoort, leuk of niet leuk. 

Voel wat je voelt. 

Onmacht en jaloezie zijn onderdelen van de oefeningen en testjes die we (kunnen) ervaren. Wees gerust. Alles is liefde. Maar er zijn momenten in het jaar, rondom de eclipsen, dat we in een soort vacuüm denken te zijn. En toch, gebeuren er ook dan hele belangrijke dingen.  

Deze weken zijn processen verschoven. Zijn er openingen gekomen in een “groef” die betrekking heeft op karma, het innerlijk kind en manipulatie van buitenaf (de grote mensen wereld). Je zult hebben gemerkt dat er inzichten zijn ontstaan waar je mee verder kunt.  

De tweede helft van de mercurius retrograde is begonnen. Dit wil zeggen dat veranderingen door zullen zetten en onze moed weer toeneemt het leven als een beweeglijk avontuur te zien. Pluto die vanaf 1 mei tot 11 oktober retrograde loopt helpt ons de zielsbasis op orde te brengen. We vinden een weg in een nieuwe situatie de komende maanden en zullen aangaan wat op ons pad komt. Deze retrograde Pluto brengt kracht en vertrouwen in jezelf, je kunt niet weglopen voor issues en blokkades maar wil dit ook helemaal niet meer. 

We zien aan diverse aspecten in de huidige constellatie/horoscoop dat geld en energie naar een hoger level wordt getild. Dit ontstaat door zuivere motivaties en bezielde doelen. Volg je hart en weet dat je gesteund wordt als je dit doet. 

Morgenavond 5 mei is er een volle maan moment. Het is tevens een maansverduistering die je vandaag en morgen in contact brengt met jouw buik. Jouw 1e en 2e chakra laten van zich horen. De basis wil graag ontspannen. Voel maar gewoon, zegt je lichaam. Deze maanenergie brengt je terug in het hier en nu. Zoals het is. 

De maan was zichtbaar naast Spica in Maagd gisteravond, een prachtige combinatie wat groei, vruchtbaarheid en rijkdom triggert. Voel hoe rijk je bent. Voel waar je dankbaar voor kunt zijn, lijkt de maan ons in te fluisteren.  

Weet dat we allemaal kosmische ervaringen hebben met een menselijk lichaam. Ons lichaam reageert op de zielsprocessen. De maan staat op 382.451 kilometer tijdens het volle maan moment. De maan staat morgen in het teken weegschaal. Dit is hoe het aan de hemel staat. Volgens de gregoriaanse kalender en de berekeningen via de westerse astrologie, staat de maan in het teken Schorpioen. Dit is een invloed die valt onder de overlevingsmechnismes en astrale energie.  

De ziel is afgestemd op de natuur en de natuurlijke bewegingen. Houd er rekening mee dat de Zon nog in het teken Ram staat en bijna aankomt in het teken Stier. Dit is de astronomische realiteit, precies zoals het is. 

Graag bied ik je meer informatie via onderstaand geluidsbestand.  Veel luisterplezier en fijne dagen gewenst. 

 

Oude kennis komt boven. Heel passend bij deze tijd, laten de walvissen van zich horen. 

Nogmaals een tip om deze indrukwekkende film te bekijken:  

WHALE NATION  

of deze Whale documentary. 

Ik wens je alle goeds. 

Graag tot ziens onder de sterren. 

 

Zonnegroet, 

Lia