LIA OUENDAG

Kosmische update 31 maart 2023

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

Lief medemens,

Heb je ook gevoeld hoe de zonneactiviteit doorwerkt?
Ik heb er gisteren al een klein stukje over geschreven op facebook maar belicht graag extra hoe we positief kunnen samenwerken met de natuurkracht. Want het is waardevol en een belangrijk moment wanneer we zo krachtig op weg worden geholpen door de Zon. We ervaren een duwtje in de rug en krijgen concreet een zet de goede kant op. In ieder geval helpt de kosmos ons een handje in het besparen van tijd- en energieverlies door zaken helder te krijgen.

Gidsen en engelen werken over deze dagen. En dat voelen we. Allerlei doorbraken, ontwikkelingen en zaken die elkaar opvolgen die voortgang brengen! Dat is wat deze dagen door zonneactiviteit wordt veroorzaakt. We hebben sinds 30 maart te maken met X flares en de uitwerking hiervan zal tot zondag 2 april 2023 voelbaar zijn.

Al enige tijd is duidelijk dat onze motivatie, intentie en energie direct doorwerkt in ons dagelijks leven. Dit wordt steeds sterker en duidelijker en is een dankbaar verschijnsel.
We worden beloond en bevestigd in positieve zin. Maar we hebben het moeilijk met onszelf, ervaren weerstand in de wereld wanneer we de pijn aan het woord laten.

Je ziet in de horoscoop dat oude patronen op de loer liggen en we geconfronteerd worden met oude pijn en herhalingen. Dit is echter op derde dimensie niveau (mentaal, astraal en via het denken). En een keuze. Met andere woorden, er is een andere route mogelijk;
Het hart en de liefde brengt je naar een volgende fase.
Het is simpel en eenvoudig zoals het werkt volgens de kosmische wetten.

Hou van jezelf, wees lief en zachtaardig en vergroot de vrede zelf in jouw leven door je zo op te stellen.
Veel zaken zul je niet kunnen veranderen.
Wel kun je meer verantwoording nemen voor jouw energie en handelingen.

Vanuit liefde, inspiratie en kosmische prikkel stuur ik jullie onderstaand geluidsbestand over ons zelfhelende vermogen en de kracht van deze tijd:

Alle goeds gewenst en veel rust en liefde.
Graag tot een volgende keer onder de sterren.

Lia