LIA OUENDAG

Kosmische update 31 juli 2023

 

Lieve Aardebewoner en bondgenoot,

Vandaag is het 31 juli, een dag voor de volle Maan. De energie verandert na een volle Maan. Morgen 1 augustus is het volle Maan om half 9 ‘s avonds. De Maan staat heel dichtbij. De Maan is maar 363.000 kilometer verwijderd van de Aarde. Het betekent dat het water iets hoger staat bij vloed. De energetische uitwerking is dat belangrijke poorten worden geopend en men sterke gevoelige energie ervaart wat ons onrustig kan maken. Positief bekeken brengt het vooral nieuwe ideeën en eye-openers die kracht bijgezet wordt. Deze volle Maan prikkelt jouw open mind, andere ideeën en de avontuurlijke kant in jezelf.

Bij een volle Maan is er een soort confrontatie met het denken en het voelen. De Zon en Maan die lijnrecht tegenover elkaar staan maken ons bewuster van de mannelijke en vrouwelijke pool en doet altijd veel in relaties. De ziel die spreekt met het behoeftige emotionele stuk in ons wat verbonden is met jouw voorouders en lichaamsbewustzijn.

Enorme kracht
Daarom dien je op dit soort dagen je te realiseren dat emoties sterker gevoeld worden en je vanuit een enorme kracht handelt. Alles heeft meer impact op dit soort dagen.

Dit is positief en bruikbaar! Alles wat je nu opstart of lanceert is zeer krachtig.

Vandaag is een moment om je een wereldburger te voelen en je even bewust te zijn van het feit dat we op een planeet wonen. Je bent vrij en onderdeel van een groot transformatieproces. Een planeet die kwetsbaar is maar zo mooi. Een planeet met een kleine atmosfeer waardoor het leven mogelijk is maar een planeet die in grote verandering is. De atmosfeer wordt dunner, er zijn zwakkere plekken in het magnetische veld waardoor zonneactiviteit grotere invloed heeft op het leven op Aarde.

Meer intensiteit, meer beweging en verandering. En dit vraagt een constante factor in onszelf van rust en vertrouwen. We dienen zelf onze rust te bewaren door mee te bewegen met allerlei feiten.

Eenvoud
Er is steeds meer bekend over het heelal en onze interactie met de invloeden uit het Universum. Jouw persoonlijke horoscoop vertelt waar, wat en hoe dit uitwerkt op jouw persoonlijke leven.

Tijd is bijzonder en vele dimensies kruizen elkaar. Zo ook in onze beleving en grotere processen die op de achtergrond spelen. Tijd hoort ook bij Uranus. Groot denken, tijdslijnen inzien en overzien. Uranus staat in Stier en zal ons lostrillen van oude gewoonten en patronen. Alles verandert in onze praktische basis en basisbehoeften. We zullen op andere ideeën komen en meer met vanuit eenvoud gaan leven. Behapbaar, vertrouwd, lokaal, geaard en logisch.

Deze volle Maan van 1 augustus 2023 zet de puntjes op de i en maakt je bewust van details, zaken die zijn blijven liggen (praktisch) en vraagt je wakker te zijn. Deze Maan activeert jezelf leiding te geven, trots en eigenwaarde te voelen. Deze energie vertraagt, oriënteert en is beschouwend. Leer jezelf kennen en pas toe wat je hebt geleerd.

Actie
De maand augustus is de start van een volgende periode met meer aarde energie, meer concrete doorbraken en veel actie in verantwoordelijkheden. Er worden stappen gezet. Veel mensen besluiten uit de slachtofferrol te stappen en knopen door te hakken. Als de tijd nog niet rijp lijkt te zijn, zal men het leven laten gebeuren en geconfronteerd worden met feiten die zijn zoals ze zijn. Niet altijd leuk als de details en het gefriemel op je afkomt.

Orde op zaken stellen
Omdat het grootste deel van de planeten retrograde loopt of gaat lopen, worden we wat meer geconfronteerd met onszelf en vindt er een verinnerlijking plaats. Het is erg logisch nu jezelf beter te willen leren kennen en meer in verbinding te komen met jouw waarheid. De oude wijsheid en oeroude kennis die jij hebt meegebracht wil graag gebruikt worden. Augustus zal een maand zijn om orde op zaken te stellen, te herwaarderen en bezieling te organiseren in jouw eigen leven. Gedachten worden concreet gemaakt. De achtergronden worden duidelijker. Motivaties en intenties zullen veranderen.

Op Aarde willen we een aards leven leren leiden. Vergeet niet dat de aarding, de zorg voor het aardse leven altijd de basis zal blijven. Voor jezelf leren zorgen is niet vanzelfsprekend. Jouw eigen potje koken, jouw eigen energieveld onderhouden, jouw eigen keuzes leren maken en jouw talenten leven is iets wat we onszelf dienen aan te leren. We leren het niet op school. Het is onderdeel van een mooie reis waarbij we steeds meer in verbinding komen met het universele licht en liefde. Deze reis blijft leuk wanneer we zaken niet te persoonlijk nemen en begrijpen dat alles met elkaar verband houdt en met elkaar in verbinding staat.

Goed gevoel
Er is een prachtig harmonisch aspect tussen Jupiter en Mars wat je een goed gevoel kan geven over jouw leven en gelukkig kan laten zijn. “Leef je leven en ga vooruit”, lijken de sterren te zeggen. Kosmisch bekeken is het element vuur dominant. Hier reageert ook de Zon op met veel activiteit. Op het mentale, psychologische vlak zie je in de gewone westerse horoscoop dat het aarde element dominant is wat ervoor zorgt dat we zaken vast willen houden, willen controleren en moeite voelen mee te bewegen. Als je je hier bewust van bent, kun je de warmte van de Zon ontvangen om warm en soepel te blijven.

Het vuur element helpt ons gebruik te maken van onze eigen Zon (hartenergie) en brengt kleur aan relaties (emoties). Vuur is verbonden aan de zelfhelende kracht in jou en herstel van harmonie in huidige situaties begint dan ook met handelen, actie en moed.

Richt je op wat energie genereert en blijf de betrekkelijkheid inzien van zaken. Alles blijft veranderen en bewegen. Afspraken en intenties worden steeds weer bijgesteld. We leven op een planeet en hebben uiteindelijk weinig in de hand. We worden ondersteund door een groot universeel kosmisch lichaam en krijgen de kans veel te leren!

Ik wens je veel souplesse, beweeglijkheid en liefde.

Voel je welkom en graag tot een volgende keer.

Zonnegroet,

Lia

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

 

PRIMEUR: Online Meditatie en Healing

Kosmische groepsmeditatie met frequentietherapie

We leven op Aarde onder invloed van de zonnecyclus die een hoogtepunt zal bereiken in 2024. Ik ervaar zelf regelmatig enorme druk door deze zonneactiviteit en onrust in de atmosfeer die mijn lichaam niet altijd makkelijk verwerkt. De intensiteit van onze ontwikkelingsweg is dynamisch en bijzonder en zal niet in tempo zakken. Dit vraagt onderhoud van jouw energieveld en meer rust en vertrouwen in jezelf. Zelf had ik het gevoel dat ik iets meer nodig had dan alleen meditatie en ben op zoek gegaan naar een passende ondersteuning. Zo kwam ik in contact met frequentie healing; een vijfde dimensie methode met behulp van een frequentie apparaat. In combinatie met meditatie, wat van binnenuit werkt, is frequentie healing een aanvulling die van buiten komt. Deze bijzondere, actueel passende, helende vorm is een vervolg op de eerder aangeboden online meditatieavonden. Het is een verdere verdiepende groepsmeditatie welke minder vrijblijvend is en om die reden meer impact kan hebben. Het is voor iedereen toegankelijk.

Doel
Een fijne en opbouwende ervaring. Het activeren van zelfheling, ontspanning, rust en vertrouwen met behulp van meditatie en ondersteuning van frequentietherapie. Via deze combinatie activeer je zelfheling en ervaar je langer resultaat van de meditatie.

Try-out zondagavond 27 augustus 20.30 uur € 25,-

Lees hier meer.