LIA OUENDAG

Kosmische update 31 december 2021

Een nieuw jaar, een nieuwe fase en voortzetting van een grotere ontwikkelingsweg die in 2012 al is begonnen.

We incasseren, leren los te laten en transformeren oude pijn in licht en liefde.

Letterlijk staan we nu tussen oud en nieuw in en voelen we aan alles dat onze wereld verandert.

Oud
Het oude is onderdeel van onze familiedynamiek, de celinformatie in ons lichaam en het automatische reageren. We ervaren belangrijke blokkade’s via onze familie die opgeruimd willen worden. We kunnen meer vrijheid gaan ervaren met de gelijkgestemde familieleden of we zullen door omstandigheden vele bloedbanden gaan loslaten.

Nieuw
Het nieuwe gaat over vertrouwen, over durven pionieren, over het realiseren van jouw wensen en het horen van jouw intuïtie. Het nieuwe nodigt ook de zielsverwanten op jouw pad uit. Ook de dieren… het nieuwe paard, de andere hond, de volgende kat…

Met babystapjes maken we ons los en vrij. Met kleine resultaten proeven we aan een ander soort leven met andere doelstellingen.

Dieren
Samen met de dieren om ons heen en de grond waar we leven, resoneren we op de bewegingen van het Universum en communiceren we iedere dag met onze Zon. Er gebeurt veel in en om ons heen wat precies klopt met de bewegingen van planeten en onze Zon.

Natuur
De natuur praat ons dagelijks bij, vergeet daarom niet iedere dag buiten te zijn. Tussen de bomen, op de vlaktes en oog voor de wind.

De natuur is er niet alleen om ons te berusten en te ontspannen maar ook om ons weer te laten verbinden met onze persoonlijke kosmische antenne en de uitwisseling met deze natuur. Met deze bomen, de dieren, de heide, de zee…

De dieren krijgen een belangrijke rol het komende jaar. De dieren vertalen, helpen ons de liefde te leven en net als onze kinderen zijn het grote leermeesters. Samen met onze dieren maar ook de bomen in de tuin, de grond waar je op leeft en de poezen in de buurt deel je jouw leefgebied.

De bomen laten je zien hoe de energie is. De specifieke vogels komen en gaan en vertellen hun verhaal. Net als de specifieke sterren, planeten en stelsels die wel en dan weer niet zichtbaar zijn. Alles klopt en hoort bij elkaar.

Paarden en honden zullen meetrillen met de zonneactiviteit die verder intensiveert het komende jaar met een piek in 2024. Dieren vragen een andere zorg dan we gewend zijn. Meer kwaliteit, meer rust, meer verbinding. Ze zijn gevoeliger, willen meer samenwerken met ons en willen dezelfde kwaliteit van leven waar we als mens naar op zoek zijn. Probeer jezelf, de kinderen maar ook de dieren als volwaardige zielen te behandelen die met een groot bewustzijn zijn gekomen.

Dieren willen gezien en gehoord worden. Dieren willen ook vrij zijn.

Liefde
Waar de kinderen ons leren flexibel, beweeglijk, creatief en to the point te zijn… zo leren de dieren ons vanuit liefde te blijven handelen en met respect om te gaan met ook jouw persoonlijke natuurlijke staat van zijn. De natuurlijke staat van zijn gaat over liefde delen en liefde kunnen ontvangen.

Jezelf zijn wordt steeds normaler naarmate je de grote verbanden gaat zien en alle soesa niet te persoonlijk oppakt.

We zijn op weg naar ons thuis. Deze planeet is een tijdelijk thuis net zoals dit lichaam en alle verbindingen met bloedlijnen, cultuur van Nederland en de naam die je nu draagt.

Buiten
Het grote thuis is buiten. Daar waar je je één voelt met het grotere universele lichaam.

Door regelmatig naar de sterren te kijken of je te verwonderen over de schoonheid van de natuur, voel je meer en meer thuis waar je ook bent. Los van een huis of een plek, mag jij er zijn. Altijd en overal. Je bent vrij en wordt omhuld. Altijd zijn er engelen, gidsen en is er een aanwezigheid van jouw Hoger Zelf.

Samen
De situatie zal het komend jaar in jezelf en met jezelf beter worden. Door ons gezonde verstand te gebruiken en niet te twijfelen aan onze persoonlijke waarheid, komt het goed. Alles komt goed en dient het grote geheel. Veel zal draaien om mensen, contact, samenwerking, thuis, huis en haard.

Ik wens je een fijne jaarwisseling en een stralend en zonnig 2022 toe.

Graag tot ziens onder de sterren, hartelijke groet,

Lia