LIA OUENDAG

Kosmische update 3 september

Mooi medemens,

De zichtbare sterrenhemel geeft een betrouwbaar en zuiver overzicht van allerlei invloeden waar we mee te maken hebben. Mooie en minder mooie krachten die door ons heen werken en onderdeel zijn van een interessante, leerzame levensweg op Aarde. Zo is het in het groot en in het klein.

Ik nodig je uit je open te stellen voor jouw eigen wijsheid en “zijn”. Je bent zo mooi zoals je bent en precies op de juiste plaats waar je jouw bijdrage kunt doen. Jouw identiteit, “ik”, geeft je de gelegenheid jouw talenten en wijsheid in te zetten. Jouw lichaam is een krachtige schakel tussen hemel en Aarde en werkt opgebouwd karma uit voor diverse generaties.

Vlucht niet.
Als je denkt, weg te willen of gered te willen worden, richt je dan op rust en vertrouwen. Voel de essentie en het midden. De vrede van het moment. De natuurkracht die zoveel wijzer is dan wij. Als mens denken we erg veel na maar worden hier over het algemeen niet gelukkiger door. Geluk ontstaat door verbinding, hart-taal en dankbaarheid.

Graag deel ik meer kosmische informatie met jou over de actuele astronomische energie die zichtbaar is in de horoscoop van deze weken. Beluister hieronder mijn ingesproken bericht.

 

 

Ik wens je alle goeds en een fijn weekeind.

Hartegroet en graag tot ziens onder de sterren,
Lia