LIA OUENDAG

Lieve Aarde-bewoner,  
  
Een inspirerend, gezond en blij 2024 gewenst lieve lezer. We zijn krachtig bijgestaan door onze Zon met een flinke X-flare op oudjaarsavond. De krachtigste zonnevlam in deze huidige 11 jarige cyclus en een mooie voorbode voor veel ontwikkeling, groei en inzicht dit jaar. Een grote push van de Zon net voor onze jaarwisseling. 
 
Mercurius loopt weer direct. Dit brengt snelle ontwikkelingen en communicatie en verrassende wendingen. Na de nieuwe maan van 11 januari, zullen zaken mogelijk worden, die nu nog ondenkbaar zijn. Laat je verrassen en stel je open.  
We aarden de komende week. Voelen het aarde element, onze ik-kracht en zijn tot veel in staat. Vertrouw jezelf. Geloof in jezelf. 
 
Positieve gedachten  
Jupiter verwent ons dit jaar. De planeet van groei, bewustwording, wijsheid, geluk en expansie. Het brengt een positieve kijk. We starten goed! Wetende dat Venus dit jaar niet retrograde zal lopen, zullen we weinig stoorzenders in relaties ervaren. Een jaar voor veel nieuwe contacten, mooie vriendschappen en behoefte aan harmonie in bestaande relaties. We groeien makkelijker dichter naar elkaar toe. De Aarde en Venus lijken erg op elkaar, meer dan ooit gedacht is. De opbouw van de planeet blijkt erg op die van de Aarde te lijken. Op Venus blijken ook tektonische plaatbewegingen te zijn geweest en leven zoals hier. We hebben een lijntje met Venus en de zusters van Venus zijn zeer betrokken bij onze transformatie op Aarde. 
 
Blijf voelen  
Meerdere aspecten in de jaarhoroscoop van 2024 vertellen dat we een diepere connectie met ons (hoger) zelf zullen gaan ervaren dit jaar en de stilte en rust zullen koesteren. Een groot thema is verbinden en samen-werken, – zijn en -leven. Het wordt een bijzonder jaar met de Draak die ons 10 februari extra moed en originaliteit brengt om er iets avontuurlijks van te maken. Het Chinese nieuwe jaar vertelt dat de Draak succes, welvaart en geluk in het kwadraat brengt voor iedereen die durft te dromen. 
 
We zijn 2024 gestart met een afnemende maan en willen oefenen bij onszelf te blijven dit jaar. Een jaar om eerst in onszelf, meer rust, balans en evenwicht te voelen. Een transformatie van onze persoonlijke kracht. Dit jaar ervaren we een betere relatie met ons hoger Zelf waardoor de relatie met andere mensen verdieping krijgt. De collectieve groei is gericht op teamwork vanuit een stevige basis met jezelf. Er zal behoefte zijn aan een grotere onafhankelijkheid.   

2024 is een jaar van zegeningen 
Met name vanaf het voorjaar een snel jaar met veel tempo en nieuws. Ook technologische verdere vernieuwingen en normalisering van alledaagse high tech zaken.  
Dit jaar is de voorbode voor een revolutionaire tijd vanaf 2026 waarin astrologisch bekeken de grote ommekeer echt plaats zal vinden. 
 
Een metamorfose van ons zelf 
Een jaar vol overgave en bezieling. Een inspirerend en bevlogen jaar waarin veel zal veranderen onder toeziend oog van de engelen. Vertrouw maar. Alles komt goed. De controle loslaten heeft ook veel voordelen. Het ontspant en laat je makkelijker ontvangen. Voel maar hoe fijn het is wat meer te mediteren, wandelen en zuiver te eten/leven. Het zal steeds logischer worden te kiezen voor zachtheid, voor vrede en een frisse nieuwe kijk. 
Een jaar van stille wateren met diepe gronden. Veel opbouw van innerlijke kracht. Een keerpunt in vele levens. 
 
Nieuwe maan op 11 – 1 rond 1 uur ‘s middags  
De eerste nieuwe maan is 11 januari. Een mooi moment om jouw intenties kracht bij te zetten en te focussen. Het is een ambitieuze maan met veel daadkracht en wijsheid. We krijgen mooie uitwisselingen en oog voor kansen. Venus in de Slangendrager zal ons laten zien waar we waarde aan dienen te hechten en tevreden mee kunnen zijn. De heling op diepere lagen gaat door en ons lichaam laat ons weten wanneer meer rust en stilte nodig is. Neem je tijd maar laat je niet afleiden. Deze nieuwe maan is belangrijk voor de rest van het jaar omdat het de eerste nieuwe maan is en plannen en ideeën een basis geeft. Sirius staat in de basis van deze nieuwe maan horoscoop en geeft het nodige heldere inzicht.  
 
Relatiefeestje 
Juno driehoek Zon  – Ascendant in deze nieuwe maan horoscoop vertelt dat mooie mensen elkaar zullen herkennen en zielsverwanten elkaar concreet, aards gezien, veel te bieden hebben. De kosmos activeert waardevolle uitwisselingen rondom deze nieuwe maan. We hebben elkaar veel te brengen en er zullen dan ook in het vroege 2024 belangrijke, nieuwe vriendschappen en relaties ontstaan. Volg jouw hart en herken de liefde op straat. De liefde is overal, ook op jouw level en in jouw straat. 
 
Zie voor meer informatie ook mijn artikel in Spiegelbeeld wat nu in de winkel ligt. 
 
Samen zijn in Wenum Wiesel  
We hebben twee fijne inspiratie dagen beleefd in Wenum Wiesel waarbij we 2024 hebben verwelkomd in ieders leven aan tafel. Wat was het fijn live samen te zijn en in elkaars energie te zijn. Warm, inspirerend en rijk! Het smaakt naar meer en voor de komende maanden heb ik dan ook 3 nieuwe dagen gepland. 
 
23 maart; Dagje Duiden!  
19 april: Relaties 
20 mei: Kinderen, familiegeluk en zielsplanning 
 
Graag tot ziens en horens. Blijf je verwonderen over de kracht van de Astrologie, astronomie en natuurkracht. We worden beloond en bejubeld, geholpen en omhuld en mogen precies zijn zoals we zijn. 
 
Vandaag, 3 januari 2024, staat de Aarde het dichtste bij de Zon. De afstand is maar 147.100.632 km. Een mooie dag! 
Geniet van onze verbinding met de Zon, ons hart en de allesomvattende kracht van de liefde. 
 
Zonnegroet, 
 
Lia