LIA OUENDAG

Kosmische update 28 september 2023


(foto boven: Orion Nevel )

Lieve Aardebewoner,

Orion
Orion is een mooi sterrenbeeld om te bekijken. Met zijn 3 sterren op een rij wat ook wel het zwaard wordt genoemd en de rode Betelgeuse erboven, kunnen we Orion makkelijk vinden. Orion is een groot beeld en neemt ruimte in. Zo ook de energie van dit beeld. De energie van Orion prikkelt ons om geïnteresseerd te blijven, emoties te betrekken bij onze handelingen en hogere technische toepassingen te doen. En vooral het denken te laten samenwerken met het voelen. Orion zielen kunnen wat kritisch zijn over zichzelf, mentaal zijn en zich opstellen als een zeer gedetailleerde leraar met veel kennis. Orion maakt in de huidige horoscoop een lotsaspect met Pluto. Dit betekent dat het volstrekt logisch is dat we onze technieken aan gaan passen aan universele wetten (vrije energie), helende technieken (frequenties) en veel informatie transformeren naar de essentiële waarheid.

Voelen en vertrouwen
Het thema van Orion is voelen en vertrouwen. Dit is precies wat wij onszelf wensen om te kunnen transformeren. Door naar Orion te kijken, ontvang je steun en zielsvoeding en zul je de ruimte ervaren. Glimlach naar jezelf, eis niet te veel en geniet van de knipoog die je krijgt. Er is veel in aantocht.

Oogstmaan
De Zon maakt weinig tot geen aspecten behalve de oppositie met de Maan tijdens de dag van de volle Maan, 29 september om 11.58 uur. De kracht van de Zon kan hierdoor geheel niet gevoeld worden of ineens heel sterk aanwezig zijn. Het uit zich in een sterk gevoel van (zelf)vertrouwen tot verdwaald voelen. Uitersten die samen willen komen. Het zal veel effect hebben op je gemoedstoestand en nachtrust. Deze Maan wil oogsten en doorgeven wat je zelf hebt gecreëerd of denkt. Een gepaste constellatie voor reiniging van edelstenen, meditatie en liefdevol samenzijn. Pas op je gedachten. Alles vergroot uit en te veel push, daadkracht en lagere wil zal onprettig aanvoelen. Wees maar lief en vriendelijk voor jezelf zodat je een liefdevolle uitstraling krijgt en veel positieve uitwisseling aangaat met de wereld. Als vanzelf….

Volgende fase
De volle Maan horoscoop van vrijdag 29 september vertelt welke volgende fase we in gaan. Een fase waarbij we sterk verbonden zijn met het NU. Met de omgeving, het hedendaagse en ons bewust zijn van wat er speelt. We kunnen plezier halen uit de praktische zaken. De energie is vooral praktisch, lichaamsgericht en dienstbaar. Het lichaam zal nu de kwaaltjes en behoeften kenbaar maken en ook de juiste aanraking zeer waarderen. Tijd voor massages.
Het is een Maan van zielsverwante relaties, een Maan van verbinding en een upload van harmonie en eigenwaarde. Rust en vrede in jezelf en daarna met de wereld om je heen.

Verandering in relaties: meer ruimte, respect en rust
Ik houd van jou, houd jij van mij?
De kosmos vraagt ons elkaar vrij te laten en open te staan voor verwondering. Het kan wat geschuurd hebben maar meer harmonie en evenwicht is logischer de komende weken.
Relaties willen gelijkwaardiger en vrijer worden. Relaties zijn in beweging net als de aardse omstandigheden. Alles beweegt mee en zoekt balans. Het evenwicht keert terug in relaties door onze eigen levenshouding. We kunnen in het midden zijn, bij onszelf blijven en toch ontvankelijk blijven. Het is een vijfde dimensie kwaliteit waar we langzaam aan wennen. Vasthouden en zeker stellen gaat niet meer. Het lukt ook niet meer. In vertrouwen zijn, wordt je aangeboden door het Universum. We durven steeds meer in een relatie te zijn zonder dat er zelf beter van te hoeven worden. Deze volle Maan helpt ons de andere vorm van leven te kunnen omarmen.

Een goede week gewenst en een prachtige volle Maan energie. Heb het goed samen.

Lieve groet!

Lia

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.