LIA OUENDAG

Kosmische update 26 november 2021

 

Lief mooi medemens,

Overgave, mediteren en aanvaarding. Het lijkt het meeste op te leveren deze weken.
De trilling is goed. De lichtkracht mooi en stabiel. De natuur steeds meer aanwezig in ons leven. We zitten op koers.

Dromen manifesteren
Ook al lijkt de chaos en paniek in de materiële denkwereld toe te nemen, toch is het tegenovergestelde waar.
De dromen komen dichterbij.
Het geweten laat van zich horen.
Mensen gaan zich steeds meer zelf afvragen.
En tot 2024 zullen we met horten en stoten de nieuwe wereld vorm gaan geven. 2023 brengt al wat lichtpuntjes want zaken ontwikkelen in drie fasen. Een planeet raakt 3 keer een bepaald punt, er komen drie aanwijzingen en door de herhaling beklijft het.

Galactisch wezen
We worden steeds meer een galactisch wezen.
Komen terug in verbinding met de essentie in de landbouw, onze woonwensen, zuivere relaties, voeding. Het gaat goed en de ontwikkelingen gaan snel. Je kunt er niet meer omheen. Hoe prachtig is dat? Het leven wordt steeds puurder, direkter en transparanter.
Steeds meer mensen erkennen hun mediumschap en zien hun gevoeligheden als belangrijke instrumenten.
We voelen, neuriën, resoneren mee met ons grote universele lichaam. Ook jij maakt deel uit van een spectaculaire groei die niet te stoppen valt door welke menselijke, gemanipuleerde situatie dan ook.

Terugtrekken
Toch, zijn er grote testen. Hele grote oefeningen die pittig zijn. De omstandigheden bieden oefenmateriaal om niet te twijfelen aan jezelf. De les is niet te kiezen voor de lage trilling en op de kast te gaan zitten door de ander te veroordelen, boos te worden en je gelijk te willen halen. De winst behaal je door het kado van de lage trilling niet te ontvangen. Niet te reageren maar neutraal te blijven. De poten niet onder je stoel vandaaan te laten zagen maar mee te bewegen, vriendelijk te zijn en op tijd terug te trekken. De komende periode, tot februari 2022, raad ik je aan je vaker terug te trekken. De rust op te zoeken. Jouw lichaam te eren en bescherming tegen negativiteit op te bouwen. Licht, mediteren, overgave en dankbaarheid zijn zeer krachtig. Concentreer je hierop en vergeet geen hulp te vragen. Gidsen, de Zon, de bomen om je heen, er is veel hulp beschikbaar. Blijf zacht en liefdevol. Dat is je instrument.

Effect van de maansverduistering
Door de maansverduistering vorige week 19/11/21 zijn we in een heftige, zware bui terecht gekomen die vanaf gisteren weer optrekt. De maanverduistering duurde lang, ruim 6 uur en ook al was deze niet over de hele wereld zichtbaar, het effect was wereldwijd en zeer intens. De maansverduistering haalt de schaduwkant omhoog, verlicht de donkere kant van ons leven. Deze zware energie voedt angst, virussen en heeft als doel karma op te ruimen. We zijn nog niet klaar met het omzetten van angsten naar vertrouwen. We oefenenen nog even door, door NIET te projecteren en naar een ander te wijzen maar te buigen voor wat er is. Je mag de pijn voelen, de twijfel, de boosheid en zelfs frustratie. Het hoort ook bij deze periode. Maar laat het niet te lang duren, begrens het op een gegeven moment door jezelf weer aan de hand te nemen.
Mediteer.
Buig.
Aanvaard.
En vraag om positieve gedachten.
Ook al voel je je soms anders. doe het toch. Het werkt.

De Zon schijnt altijd
De komende zonsverduistering van 4 december brengt het licht terug als nooit tevoren. We bouwen de komende week weer op door harmonie in ons dageljks leven te creëren. Dit doe je zelf. Door fijne muziek op te zetten, kaarsje te branden, verse bloemen neer te zetten, te glimlachen naar elkaar. Door met de fijne, kleine dingen bezig te zijn en onze zegeningen te tellen zijn de goede vibes snel bevestigd.

Testjes zullen er blijven. Liever met schuldgevoel bezig zijn dan de ander ruimte geven om zijn eigen ervaringen op te doen? LIever met dwang en controle bezig zijn dan met vertrouwen en overgave? Het zijn allemaal keuzes. Die jij ook kunt maken. Die worden niet voor jou gemaakt. Je laat toe wat je binnen wilt laten. Jij leeft in jouw tempel, vergeet dat niet.

Lichaam
Jouw lichaam is jouw tempel.
Het huis van jouw ziel.
De zetel van jouw hart.
Ik ben wederom onder de indruk van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Net als tijdens een zwangerschap, voel je als je ziek bent, de lichtkracht van het lichaam zijn werk doen. Je staat erbij en kijkt ernaar. Het gebeurt. Het lichaam is zo bijzonder. Het is zo mooi geregisseerd en in verbinding met de kosmische realiteit. Respect voor de natuurkracht waar het lichaam op aangesloten is. Daar kan niets tegenop.

Lichtkracht dient gevoed te worden
Overgave, vertrouwen en verbinding met jezelf zijn nodig om deze levenskracht zijn werk te kunnen laten doen. Als dit verstoord wordt door onnatuurlijke invloeden van buitenaf, verdwijnt de lichtkracht naar achteren en maakt plaats voor de lage trillingen van angst en manipulatie. Het lichaam reageert op de vrije wil van zijn bewoner. En zo oefenen wij door in de menselijke vorm.

Wat er ook gebeurd, volg de Zon.
Kijk naar de bomen, onze kronen, hemelse poorten.
Kijk naar de vogels die je voor blijven doen hoe je je van binnen vrij kunt blijven voelen.
En twijfel ajb nooit aan de mogelijkheden die er altijd zullen zijn.

Hou van jezelf.
Het leven is magisch.
We reizen verder en vormen een bijzondere eenheid.
Tot gauw, ik denk aan je.

Hartegroet,
Lia