LIA OUENDAG

Kosmische update 26 april 2023

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

Lieve lezer,

We trillen uit na mooie gebeurtenissen als de zonsverduistering en meteorenregens. De natuur heeft even zijn adem ingehouden en als Aarde werden we ondergedompeld in veel kracht en kleur van buitenaf.
Er is veel noorderlicht waargenomen. (zie foto onder dit artikel)

We verwerken de gebeurtenissen van de laatste periode en ondanks de nieuwe Maan energie, is er momenteel een introvertere flow voelbaar. We zijn op diepere niveaus zaken aan het laten berusten om ons open te kunnen stellen voor verregaande veranderingen die ons aardse leven zullen verlichten. We wennen aan ander licht, aan intensiteit uit de natuur en de vernieuwende boodschap die omstandigheden ons brengen.

Toeschouwer van de film en theater
Als je je openstelt voor de gebeurtenissen om je heen, hoef je je alleen maar te verwonderen. Je hoeft niet te reageren als je alleen toeschouwer blijft. Als jouw hart er blij van wordt, kun je deelnemen. Het zijn allemaal keuzes waar we dagelijks in oefenen.

Jouw hartintelligentie is bedoeld om jezelf leiding mee te geven, lief te zijn voor jezelf en vanuit de warmte van het hart keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Ander licht, andere informatie, nieuwe fase
Er is informatie en licht wat we nog niet eerder tot ons hebben gekregen. We gaan een ander soort ontwikkelingsweg in als mens waar ons lichaam aan went en de tijd voor nodig heeft om mee om te leren gaan.
Het is de kracht van de walvis, in de diepste wateren op Aarde die ons meeneemt in deze vertragende en allesomvattende persoonlijke verbinding met het Universum.

De Zon in onszelf
Astrologisch is het fijn terug te zien dat de Zon deze dagen een mooi aspect maakt met de Noordknoop en we ons bewust zijn van ons potentieel. We ervaren makkelijker hartenergie. We kunnen blij worden van weinig. We zien in dat we zelf verantwoordelijk zijn voor voortgang door de leiding te nemen over ons eigen leven.
Alles is beschikbaar en toegankelijker dan jaren geleden.
De tijd is rijp.
Jouw energie en kwaliteiten maken verschil in jouw leven.
De kracht wil uit onszelf komen, de liefde van binnenuit en je ontvangt wat je kunt toepassen.

Vrede en rust
Er is een grote behoefte aan knus, warm, veilig, rust, vertrouwd en harmonieus samenzijn. En het is er. Om je heen. Niet op aards niveau maar wel op het niveau van liefde, natuur en creatie. Stel je open en laat je verwonderen door de golf van vrede en stilte die je omhult. Wacht niet maar regel het zelf door je open te stellen.
Het goddelijk heimwee wordt omgezet naar persoonlijk handelen en opening voor (zelf)liefde en vertrouwen in het Universum.
Saturnus is een ochtendster en waarneembaar voor zonsopkomst. De energie van Saturnus nemen we overdag mee. Helder, bij jezelf, in rust en het helpt je je niet gek te laten maken. Dagen om lekker bezig te zijn!

Wisselende ideeën en moeite richting te vinden
Er zullen veel wisselende ideeën en zijn en een plan B. Dit is inherent aan de Mercurius retrograde en Uranus samenstand. Begin juni 2023 zal er opnieuw zo’n fase zijn dat je het even niet meer goed volgt en voelt.
Het helderweten wordt op de proef gesteld. Het heldervoelen zal echter toenemen en versterken.
Met andere woorden, we worden uitgenodigd niet te veel te denken maar meer te voelen en te zijn.

Een ander heldere invloed is die van Mars Sirius waar ik ook vorige week over sprak. Het is de hogere octaaf van onze moed en wilskracht die aangesproken wordt. Het zet onze motivaties kracht bij, brengt hulp en inspiratie bij het concretiseren van stappen. Het zijn de andere, heldere ideeën die anders en bevrijdend werken. Een soort tantra energie waarbij je niet direct op je doel afgaat maar vrij en bewust de goede flow trouw blijft en kunt blijven kiezen voor de juiste energie. De juiste intenties en beweegredenen voor je blijft zien en je niet gaat versnellen als dat eigenlijk niet past bij de schoonheid van je actie.

Volgende week ervaren we op Aarde een maansverduistering en tevens volle Maan op 5 mei.
Vergeet je niet jezelf te omhullen met licht, met goud en plezier. Wissel jouw liefde en warmte uit met moeder Aarde en ze zal je dankbaar zijn.
We zijn allemaal lichtjes en onderdeel van een grote lichtzuil op Aarde.
De lichtwerkers willen zich graag even terugtrekken en de stilte laten spreken. Het is tijdelijk. Na de volle Maan verandert de energie weer. We zijn in een eclips week met alle verstilling die hierbij hoort, ondanks de toenemende Maan.

Steeds completer
Ondertussen gebeuren er mooie dingen en komen we verder in verbinding met onszelf. Jouw dierbaren doen mee in jouw proces. Vrouwen zijn grote ontvangst-stations van helende energie maar zonder onze mannen en mannelijke energie bij ons, concretiseren we minder… Mannen groeien en zetten net zulke grote stappen in het (h)erkennen van de vrouwelijke, ontvankelijke en liefdevolle energie.
Healing doen we samen.
Samen zijn we completer.

Geniet van je reis, we doen het met al die lichtwerkers samen en kunnen trots zijn op wat we al hebben bereikt.
Houd van jezelf. Wees dankbaar voor deze prachtige ervaring op Aarde.

Graag tot een volgende keer en alle twinkels gewenst.

Indrukwekkend
Tip om te bekijken in bioscoop of filmhuis: WHALE NATION

of deze Whale documentary

Zonnegroet,

Lia


Foto hieronder

23 april 2023: Noorderlicht boven Noord Europa. Foto gemaakt vanuit Duitsland. De Maan en Venus aan de linkerzijde, de hemel adembenemend mooi en vol licht informatie.