LIA OUENDAG

Foto:
Gisteravond is er in grote delen van Europa een paarse lucht zichtbaar geweest die kon ontstaan door een geomagnetische storm. Een bijzonder fenomeen. (foto: Spaceweather.com)

Lieve Aardebewoner,

Graag deel ik een persoonlijke ervaring.
Ik stond aan de Nederlandse vloedlijn, maakte contact met de zee. Terwijl ik naar de zee keek, ontving ik veel informatie. Ik liet het binnen komen en was geraakt door de zachtheid van de Noordzee. De Noordzee staat ook onder sterke invloed van natuurkrachten. Er is een diepe onderstroom voelbaar die veel impact heeft op West Europa. Net als bij de mensen die in hun persoonlijkere, diepere lagen worden geactiveerd, gebeurt dat in de grote wateren ook.

De onderstroom in de Noordzee voelt krachtig maar ook beweeglijk en onvoorspelbaar. De Noordzee is een doorgeefluik en vertaler van kosmische informatie. De Noordzee geeft zich over en weet dat het met grotere krachten te maken krijgt. De aardbevingen op de zeebodem, de aardverschuivingen maar ook de prachtige ontwikkelingen in de natuur zijn onderdeel van verschuivingen.

Toen ik aan de vloedlijn stond werden mij diverse piramides en cirkels getoond. Grote energie cirkels die boven de oceanen zichtbaar zijn. Iedere zee brengt de informatie en sfeer daar, waar het moet zijn. De staat van de zee hoort bij de kosmische update van het aangrenzende land.
De vortex die ik waarnam, herken ik uit het heelal. Een stukje kosmos wat landt op Aarde, zo vertaal ik het.

De energie is krachtig. Zo groot dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.

De huidige maansverduistering verbindt ons met een oud stuk. Oude pijn, onzekerheden en karmische vastzittende lessen zijn sinds vorige week actueel. Oud verdriet wat je niet kunt plaatsen wil losgelaten worden en mag er even zijn. Onzeker zijn is soms zo gek nog niet. Via deze kwetsbaarheid ontwikkelen we onze lichtkracht verder.

Al die lichtwerkers die ingezet kunnen worden als lichtzuil en verbindend element, ervaren momenteel een hele hoge trilling.

De paarden, dolfijnen, walvissen maar ook de dieren in het wild zijn betrokken bij een groot transformatie proces. Alle dieren horen bij dit krachtveld welke verbonden is met een raster vol poorten naar hogere dimensies.

Ik heb voor deze maansverduistering een geluidsbestand ingesproken welke wat meer uitleg geeft over wat er in de horoscoop op dit moment zichtbaar is.

Veel luisterplezier en alle vertrouwen gewenst in deze zachte, liefdevolle en serene kracht van de week na de maansverduistering.

Zorg voor jezelf.
Laat je bereiken door de afgestemde mensen en dieren.
Weet dat kwetsbaarheid de ontvankelijkheid vergroot en hiermee een ingang is naar onvoorwaardelijke liefde.

Voor een mooi live beeld van de lunar eclips kun je deze link volgen.
Tot gauw en dank voor jouw interesse in mijn werk.

Graag tot ziens onder de sterren.

Lieve groet,
Lia